Ksznjk FreePrivacyPolicy!
SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: pén. dec. 06, 2019 4:57 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. dec. 23, 2007 3:57 pm
Hozzászólások: 287
Tartózkodási hely: Bőcs
HozzászólásHozzászólás témája: RESOURCES WAR - ÉVZÁRÓ
HozzászólásElküldve: kedd okt. 15, 2019 4:44 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 


A RESOURCES WAR RENDEZVÉNYRŐL

  A Resources War egy összetett MILSIM játék, ahol két oldal harcol a területen található különböző nyersanyagokért. Azonban nem csak egymással, hanem a Fosztogatókkal is fel kell venniük a küzdelmet, akik igyekeznek minél jobban megerősödni!
  Többlépcsős összetett feladatokra lehet számítani! BB, medik és egyéb korlátozások lesznek a rendezvény elején.
  A sztoriban és a fejlődésben az előrehaladást a játékosok fogják befolyásolni.
  Végig oldal irányítás lesz, minden felszerelést a HQ-n kell tárolni.
  Kötelező dresszkód van a rendezvényen!
  Tárkorlátozás van, vagyis csak real/low/mid-cap tárakat lehet használni!
  Ajánlott minden rajnak legalább egy darab rádió!


A RESOURCES WAR TÖRTÉNETE

  Minden romokban. 2050-et írunk. A nyersanyag készletek kifogytak vagy teljesen megsemmisültek a Közel-Keleten kialakult, és az egész világra kiterjedt háborúk folyamán. Az élelem és víz nagy része fogyaszthatatlan, szennyezett; vagy a sugárfertőzés szennyezte be, vagy pedig a harcok után maradt pusztítás okozott olyan károkat, amiket már nem lehet helyreállítani. Az emberi populáció 80%-a elpusztult. Nukleáris csapások sújtották a bolygót, a visszamaradó radioaktivitás és a különböző fertőzések is nagyon sokakkal végeztek. Akik maradtak, azok nap, mint nap az életben maradásért küzdenek. Az élelemhiány és a betegségek mindennaposak, az addig ismert rendszerek összeomlottak. Nyomor és pusztulás maradt. A romokból újabb birodalmak emelkednek és buknak el szinte hónapok alatt, a nyerészkedő és hatalom vágytól fűtött emberek lázálmaiként.

  Ebben a világban talán az utolsó fellelhető nyersanyag lelőhely mellett alakult meg két új birodalom. A terület egyik oldalán a Nyugat Európai országok romjaiból felemelkedő Western European Republic (WER), a másik oldalán pedig a keleti régió túlélőiből a Nevoruss Empire (NE). Mindenáron uralmuk alá akarják hajtani a megmaradt lelőhelyeket, jólétet és reményt ígérve alattvalóinak. Céljaik elérése érdekében azonban semmivel nem törődnek, még a megmaradt civil lakossággal sem. A közöttük lévő háború miatt kevésbé tudják felügyelni a civileket rendre megtizedelő fosztogató bandákat és az azokat vezető kiskirályokat, akiknek a célja némileg hasonló a nagyobb birodalmak vezetőihez - megbuktatni másokat, hogy ők kerülhessenek pozícióba. Viszont számuk és a szervezetlenség hátrányt jelent céljaik elérésében. A soraikban nem ritka a kannibalizmus, rabszolgatartás és napi szinten tartanak viadalokat vagy épp kivégzéseket az általuk elfogott túszok között, amivel kitűnően tudják növelni moráljukat, így sikeresen képesek felvenni a harcot a birodalmi katonák ellen.

  A terület, amiért most elindul a harc, szinte érintetlen és sugárzástól mentes - a bomba, amit ide ledobtak ugyanis nem robbant fel becsapódáskor, csak egy hatalmas krátert vájt a földbe. A nyersanyag lelőhelyek szinte teljesen érintetlenek és használhatóak...


NEVORUSS EMPIRE ÉS WESTERN EUROPEAN REPUBLIC

  FELADATAIK:
  Feltérképezni a területet, mivel a háború miatt teljesen átalakult és emiatt feltérképezetlen.
  Nyersanyag hiány miatt nagyon limitált a felszerelésük, minél hamarabb nyersanyagot kell szerezniük
  Nyersanyaglelőhelyek és gyárak/üzemek elfoglalása és megtartása, majd a termelt anyagot a bázisra szállítva felhasználni!
  A fel nem robbant atombomba hatástalanítása és értékes anyag kinyerése, bázison beváltható jutalomért.
  Kincskeresés.
  Fejvadászat.

  BÁZIS FEJLESZTÉSI RENDSZER:
  Minden behozott nyersanyagot a raktárban tárolnak és megfelelő számú nyersanyag fejében fejleszthető a bázis!
  A raktár kapacitása véges, ezért fejlesztésre szorul! A raktárak rabolhatóak!
  Bázison további épületek fejleszthetőek, amelyek különböző pluszt adnak a harcoló feleknek, mint például: raktárfejlesztés - nagyobb tárolási kapacitás, kórház építése - orvosi fejlesztések, lőszerraktár telepítése - plusz tárak, gránátok engedélyezése, stb...

  NEVORUSS EMPIRE DRESS:
  Ruházat: csak és kizárólag teljes PMC, illetve félkatonai kinézet engedélyezett, azaz ebben az esetben csak a nadrág lehet katonai!
  Fejfedő: fejkendő, patrolcap (baseball sapka), barett.
  Mellény: nincs megkötés, de kerüljük a body armor jellegű mellényeket!
  Tiltott: bármilyen katonai felső, sisak, boonie, ghillie!

  WESTERN EUROPEAN REPUBLIC DRESS:
  Ruházat: bármilyen mintázat engedélyezett, de egy rajon belül egységes megjelenést várunk el!!! Pl.: Multicam/MTP/MARPAT/Cadpat/AOR/Woodland mintázatok.
  Fejfedő: sisak vagy boonie.
  Mellény: nincs megkötés de rajon belül a mellény színének egyeznie kell!
  Tiltott: nem egységesen megjelenni!

  GYÓGYÍTÁS ÉS VISSZAÁLLÁS:
  • 1. alkalom érszorító és 1 perc ellátás
  • 2. alkalom érszorító és 2 perc ellátás
  • 3. alkalom érszorító és 3 perc ellátás.
  Érszorítót az ellátás végén le kell venni a sérültről és újra használható! A fenti gyógyítási rendszerrel gyógyíthat mindenki mindenkit, a játék előrehaladtával dedikált medikek gyorsabban tudnak majd gyógyítani!
  Visszaállás: Taktikai visszaállás nincs, utolsó emberig tart a harc. Kezdetben minden óra egészkor és félkor lehetséges a HQ-n visszaállni! Ez a játék előrehaladtával változhat majd!

  Minimum ellátási idő 5 perc! Vagyis 5 percig nem mozdulhatsz el, csak más mozgathat! Tovább is lehet várni, kivérzési idő nincs megszabva! Ha úgy látod, hogy nem tudnak ellátni elindulhatsz a visszaálló pontra az 5 perc letelte után akár rögtön!


FOSZTOGATÓK

  FELADATAIK:
  Nyersanyaglelőhelyek és gyárak/üzemek elfoglalása és megtartása vagy szimplán kirablása, felégetése, majd a rabolt anyagot a bázisra szállítva, a felhasználása!
  Morál javítása érdekében foglyok szerzése, váltságdíj követelése az oldalaktól, ha nem sikerül akkor gladiátorjátékok a foglyok között

  TÁBOR FEJLESZTÉSI RENDSZER:
  Minden behozott megfelelő számú nyersanyag fejében fejleszthető a falu! Nincs szükségük raktárra.
  A táborban képzéseket lehet indítani melyek nyersanyagba kerülnek és különböző pluszokat adhat a fosztogatóknak, ezek lehetnek például: orvos képzés - gyorsabb gyógyítás, katonai kiképzés - több tár, gerilla képzés - gránátok és egyéb pirotechnika használata, sniper képzés - mesterlövész replikák használhatóak, stb….

  DRESS:
  Ruházat: civil kinézet, első sorban a posztapokaliptikus az elvárt a fosztogató oldalon!
  Fejfedő: nincs megkötés!
  Mellény: nincs megkötés!
  Tiltott: PMC és egységes katonai kinézet!

  GYÓGYÍTÁS ÉS VISSZAÁLLÁS:
  Kétlépcsős medik rendszer:
  • Stabilizálás: érszorítóval el kell látni a sérültet - ezt bárki megteheti. A sérült mozoghat, de nem szaladhat. Ha ebben az állapotában ismét kilövik, újra gyógyítani kell érszorítóval!
  • Teljes gyógyítás: előre kijelölt orvos ellátja infúzióval a sérültet (infúzió bekötés + 1 perc ellátási idő).
  Érszorítót csak az előre kijelölt orvos veheti le a sérültről ha megtörtént az infúzióval történő ellátás!
  Visszaállás: Harc alatt álló területeket leszámítva bárhol létesíthetnek visszaálló pontot. Ennek menete: egy vöröskeresztes zászlót kell kihelyezni, ha ez megtörtént 20 perc letelte után állhatnak vissza a játékba!

  Minimum ellátási idő 5 perc! Vagyis 5 percig nem mozdulhatsz el, csak más mozgathat! Tovább is lehet várni, kivérzési idő nincs megszabva! Ha úgy látod, hogy nem tudnak ellátni elindulhatsz a visszaálló pontra az 5 perc letelte után akár rögtön!


REGISZTRÁCIÓ

  Nyilvános rendezvény, bárki részt vehet rajta aki regisztrált, elolvasta és tudomásul vette a kiírást és a MASZ2015-öt! CSAK ÉS KIZÁRÓLAG SOFTAIRES REGISZTRÁCIÓT FOGADUNK EL! Abban az esetben, ha nem tudsz itt regisztrálni, akkor kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot a spectre.miskolc@gmail.com e-mail címen vagy a SPECTRE AIRSOFT SPORTEGYESÜLET hivatalos facebook oldalán! Kérünk mindenkit, hogy csak akkor regisztráljon ha el is jön, ne vegyük el a lehetőséget azoktól akik tényleg jönnének!
  AKIK AZ UTOLSÓ NAPOKBAN FOGJÁK LEMONDANI A RENDEZVÉNYT HAMAR TILTÓLISTÁRA FOGNAK KERÜLNI! HA REGISZTRÁLSZ ÉS NEM JELENSZ MEG, KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÜNKÖN NEM LÁTUNK SZÍVESEN!


BELÉPŐ

  Akik előre utalnak azoknak a neve mellett lesz zöld jelölés!
  ELŐRE UTALVA: 3.000 Ft
  HELYSZÍNEN: 3.500 Ft

  Utalásnál a közleménybe kérlek írd be a rendezvény dátumát, a nicknevet amivel regisztráltál softairen.
  Pl.: 2019.12.29 Dudu
  Ha több belépőt utaltok egyszerre akkor akkor mindenkinek a nickneve legyen benne!
  Előre utalásokat az alábbi számlaszámra várjuk:
  SPECTRE AIRSOFT SPORTEGYESÜLET
  OTP Bank
  11734035-21441873
  Előre utalásokat erre a rendezvényünkre december 20-ig fogadunk el!
  A játékra hölgyeknek, videósoknak és fényképészeknek a belépés ingyenes. Láthatósági mellény legyen nálatok!


FONTOS TUDNIVALÓK

  ÉRKEZÉSTŐL AMÍG LE NEM FÚJJÁK A JÁTÉKOT ADDIG NEM VESZI LE SENKI SE A VÉDŐSZEMÜVEGET! HA BÁRMILYEN SÉRÜLÉS TÖRTÉNIK, KÖTELESEK VAGYTOK AZONNAL JELEZNI AZT A SZERVEZŐK FELÉ!
  A játékon, mint a játék levezetői, fenntartjuk a jogot arra, hogy nem megfelelő/etikátlan viselkedés esetén bármelyik résztvevőt hazaküldhessünk, mely esetben nem áll módunkban a szervezési hozzájárulást visszaadni!
  A Játékon mindenki a saját felelősségére vesz részt, a szervezőket semmilyen felelősség nem terheli!
  16-18 év közöttiek aláírt szülői nyilatkozattal vehetnek részt CSAK - SZÜLŐI NYILATKOZAT
  Regisztrációnál mindenkinél legyen érvényes személyi igazolvány!
  Jogi felelősségvállalási nyilatkozatot a regisztrációnál kötelező aláírni! - FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT
  Regisztrációs folyamat könnyítése érdekében a nyilatkozatot ajánlott otthon kinyomtatni és kitöltve elhozni!
  Játéktérrel kapcsolatban információkat az alábbi linken találhattok! - CSENGŐS / DIGÉP Ágyú belövő
  Az általunk szervezett rendezvényeken csak és kizárólag BIO BB használható (ez a korlátozás mesterlövészekre nem vonatkozik)


SHOP & REPLIKA BÉRLÉS

  Regisztráció folyamán lesz lehetőség az alábbi termékek megvásárlására korlátozott mennyiségben:
 • 0.25g BLS bio BB 1 kg (~ 4000 db): 4.300 Ft
 • 0.28g BLS bio BB 1kg (~3500 db): 4.600 Ft
 • Narancssárga láthatósági mellény (1 db): 1.000 Ft

  Replika bérléssel kapcsolatban további információkat az egyesület hivatalos Facebook oldalán találhattok!
  BÉRELHETŐ REPLIKÁK
_________________
SPECTRE AIRSOFT SPORTEGYESÜLET
DUDU GHILLIE MŰVEK

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd máj. 01, 2018 11:34 am
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: RESOURCES WAR - ÉVZÁRÓ
HozzászólásElküldve: vas. nov. 24, 2019 6:55 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Ha valaki esetleg tudná, hogy miskolcról a pályára lenne 2 szabad hely a kocsiban és el is vinne minket az jelezze már nekem.

fb.com/Olinav2
vegsodavid12@gmail.com

Köszönöm!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. dec. 23, 2007 3:57 pm
Hozzászólások: 287
Tartózkodási hely: Bőcs
HozzászólásHozzászólás témája: Re: RESOURCES WAR - ÉVZÁRÓ
HozzászólásElküldve: csüt. nov. 21, 2019 6:34 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt Játékosok!

A SPECTRE Airsoft Sportegyesület a 2020. január 18 napon tartandó rendezvényével bezárólag minden hivatalosan meghirdetett játékán adománygyűjtést szervez az alábbi szervezetek részére:
 • Bőcsi Biztos Kezdet Gyerekház
 • Miskolc Gyermekváros (Miskolci Gyermekvédelmi Központ)
Szeretnénk arra kérni benneteket, hogyha a háztartásotokban fellelhetőek olyan gyermekjátékok, amelyekre gyermekeiteknek, unokáitoknak nincsen szükségük és megválnátok tőlük azt a fent megjelölt intézmények részére a kezdeményezésünk keretében ajánljátok fel.
Továbbá kérnénk titeket, ha lehetőségetek van rá a játékok felajánlása mellett tartós élelmiszert (konzervet) is hozzatok magatokkal.
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy az adományozás nem kötelező csak egy lehetőség, hogy örömet szerezhessünk az intézményekben foglalkoztatott gyermekeknek, családoknak és, hogy egy kis örömöt csempészhessünk az mindennapjaikba.
A felajánlásokat a játékok kezdete előtt a regisztrációs asztalnál a szervezők részére legyetek szívesek átadni.
Köszönjük szépen előre is a két intézmény nevében is!


Tisztelettel:
Dudás István
SPECTRE Airsoft Sportegyesület elnöke
_________________
SPECTRE AIRSOFT SPORTEGYESÜLET
DUDU GHILLIE MŰVEK

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. dec. 23, 2007 3:57 pm
Hozzászólások: 287
Tartózkodási hely: Bőcs
HozzászólásHozzászólás témája: Re: RESOURCES WAR - ÉVZÁRÓ
HozzászólásElküldve: csüt. okt. 24, 2019 6:54 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
HMcDöme írta:
Hali!

Lenne egy kérdésem a szervező úr felé! A játékon a fosztogatók használhatnak gilit?

Köszönöm, nagyon fontos lenne!

Köszönöm szépen!

Döme
:wink:


Amennyiben illeszkedik a poszt apokaliptikus dresshez igen!
(csak nem megkéne addigra csinlánom? :D )

Köszönöm kérdésed!
_________________
SPECTRE AIRSOFT SPORTEGYESÜLET
DUDU GHILLIE MŰVEK

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: kedd dec. 27, 2011 11:12 pm
Hozzászólások: 70
HozzászólásHozzászólás témája: Re: RESOURCES WAR - ÉVZÁRÓ
HozzászólásElküldve: vas. okt. 20, 2019 10:00 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Hali!

Lenne egy kérdésem a szervező úr felé! A játékon a fosztogatók használhatnak gilit?

Köszönöm, nagyon fontos lenne!

Köszönöm szépen!

Döme
:wink:

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
FOSZTOGATÓK - 8 fő (Max 15 fő)
HMcDöme (Vadkanok) , Fegyver: odabasz - 0 FPS
IzzeHun , Fegyver: M4 - 340 FPS
Jemsz , Fegyver: JG G36 - 320 FPS , USP9 - 250 FPS
lyasthe (betyárvilág) , Fegyver: m4 - 370 FPS
Olinav , Fegyver: CM.650 - 330 FPS , USP - 210 FPS , Fuvar kell innen: Miskolc, 2 fő
RadirPok (Vadkanok) , Fegyver: AK - 380 FPS
Tárki (SPECTRE) , Fegyver: M4A1 - 396 FPS
tatarmiki , Fegyver: M4A1 - 370 FPS
NEVORUSS EMPIRE - 10 fő (Max 30 fő)
Bagett (SPECTRE) , Fegyver: Srs - 0 FPS
Dodain (SPECTRE) , Fegyver: M4 - 360 FPS
Dudu (SPECTRE) , Fegyver: M4 - 380 FPS
dzola1986 (Boris) , Fegyver: SRS A1 - 530 FPS , Hi Capa - 350 FPS
HardcoreBütyök (SPECTRE) , Fegyver: Scorpion Evo 3 - 300 FPS
jolly (SCELOPS) , Fegyver: AK104 - 340 FPS , Capa 5.1 - 300 FPS
PoorPK , Fegyver: VFC KAC PDW - 390 FPS
Rookinator (SPECTRE) , Fegyver: M4 - 330 FPS
Samesz (SPECTRE) , Fegyver: M4 - 360 FPS
Viking22 (Boris) , Fegyver: AS VAL - 390 FPS , P226 - 280 FPS
WESTERN EUROPEAN REPUBLIC - 8 fő (Max 30 fő)
Cienfuegos , Fegyver: amd-65 - 0 FPS
erdőtulaj (Briganty) , Fegyver: AKSU - 380 FPS , USP - 210 FPS
gBUTCHER (R.C.) , Fegyver: KAC PDW - 350 FPS , Beretta - 310 FPS
hancur_h02 (Munich Hawks) , Fegyver: MK18 - 0 FPS , P226 - 0 FPS , Fuvart adnok innen: Miskolc, 2 fő
kistakony (Briganty) , Fegyver: AKSU - 375 FPS , S&W F40 - 250 FPS
Orlov (SPECTRE) , Fegyver: M4 - 340 FPS , M9 - 300 FPS
Rolcsi.sniper , Fegyver: Ssg24 - 580 FPS , Shotgun - 300 FPS
vojtyek (SPECTRE) , Fegyver: Ak105 - 380 FPS , Beretta 92 - 0 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség