SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: szer. jan. 17, 2018 5:56 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10 hozzászólás ] 
Szerző PM
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 203
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Firefight
HozzászólásElküldve: szomb. dec. 02, 2017 11:20 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Kép

Történet


Előzmények
Benavides kormányzó az ország adósságának csökkentése és a saját zsebe megtömése céljából eladta a szomszédos Everlandnek Libertad területének kb. 1/5 részét, azt a részt, ahol az ország értékesebb nyersanyag készletének megközelítőleg 50%-ka található.

A Libertad és Everland között létrejött üzlet előkészületei teljesen titokban folytak. Csak az aláírást követően került nyilvánosságra, melynek hatására Libertadban először csak tiltakozás kezdődött, mely rövid idő után át is csapott tüntetési hullámokba az ország egész területén. Egy hét leforgása alatt kontrollálhatatlan forradalommá vált. Ezt a kaotikus helyzetet kihasználva Marshall tábornok - a hadsereg főparancsnoka - puccsot hajtott végre és magához ragadta az ország irányítását. Az utcára kivonult katonák rohamtempóban lefegyverezték a forradalmárokat, a kormányhű rendőrséget és elsöpörték a fegyveres bűnözői csoportokat is. A látványos és nagyon véres rendcsinálás döbbenetet hozott a lakosság körében, de a tábornokban még mindig élhetőbb jövőképet láttak, mint Benavides kormányzóban.

A puccs ugyan sikerült, de a kormányzónak, a családjának és a hozzá közeli embereinek sikerült megszökni az ország vagyonának jelentős részével. Menedéket kaptak Everlandban.

Ezen idő alatt Everland bevonult és megszállta a megvásárolt területeket. Az ott élő lakosságot áttoloncolta Libertadba, hivatkozva a szerződés azon pontjára, mely kimondja, hogy lakosság nélkül veszi át a területeket.

Marshall tábornok a hatalma megszilárdítása után tájékoztatta Everlandot és a nemzetközi szervezeteket, hogy Libertad semmisnek veszi a kormányzóval kötött szerződést és ezzel egyidejűleg felszólítja Everlandot, hogy vonuljon ki az elfpglalt libertadi területekről és azonnal adja ki Benavides kormányzót, mivel a libertadi hadbíróság az elnököt távollétében hazaárulásáért halálra ítélte).

Ha Everland nem tesz eleget Libertad követeléseinek akkor Marshall tábornok katonai lépéseket helyez kilátásba. A tábornok ezen törekvéseit Libertad másik szomszédja Bakávia is támogatja.

Napjainkban

A Libertadi Partizánok bátorságokkal, elszántságokkal és harcértékükkel hatalmas meglepetést okoztak az Everlendi katonai vezetésnek. Az első támadás eredménye nem az ellenséget de a Libertadi és Bakáviai vezetést is lenyűgözte. A Marshall tábornok által irányított Libertadi hadsereg már nem csak minimális segítséget ad Partizán erőknek. Tiszteket vezényel a Partizán csapatok vezetésére , haditechnikát és folyamatos utánpótlást biztosít. Bakávia sem tétlenkedik , amit látta hogy a Partizán csapatok életképesnek bizonyulnak. Azonnal elrendelte az " önkéntes " Bakávia katonák libertadba vezénylését, a különleges egységeikkel együtt akik az új fejlesztésű fegyvert tesztelhetnek harci körülmények között.
Az Everlandi katonai vezetésnek be kellett látni, hogy az elszenvedett fiaskó rendkívül fájó pont. Hiába harcoltak Oroszlánként az Everlendi katonák , a felső vezetés téves döntései és az utánpótlás hiánya miatt vissza vonulni kényszerültek. Természetesen Everland a területeket nem foglya feladni, az Army a helyszínre érkezik, az egységeket feltölti, a különleges alakulatokat a területre vezényli és teljes erőből támad. .....Oldalak


Libertad

Hiába nyersanyagokban gazdag, mégis szegény, elmaradott, adósságoktól sújtott országnak számít. Minimálisan fejlett iparral és mezőgazdasággal.
Az ország vezetése a határtalanul korrupt Mateo Benavides kormányzó kezében van, kinek kontroll nélküli hatalma és döntéshozása van. A hadserege elszánt és a tisztjeihez hű, mivel sok fiatalnak ez az egyetlen esélye a nyomorból való kitöréshez. Az ország vidéki területeit a bűnbandák tartják kezükben.

Everland

Gazdaságilag rendkívül erős, technológiailag a csúcson lévő szuperhatalom. Jól képzett, nagyon jól felszerelt, erős hadsereggel rendelkezik. A nyersanyag készlete nagyon hiányos.

Bakávia

Everland ősi ellenfele, számtalan konfliktussal egymás között.
Nagyhatalom. Gazdasága, ipara, mezőgazdasága jó. Nyersanyagban kiválóan ellátott. Hadserege nagy létszámú, jól felszerelt, erős.


Főbb feladatok, dresscode


Everland Army
- A Partizán állások felszámolása
- A kappot parancsok végrehajtása
( szinte folyamatos harc várható , állandó fegyelem / figyel szükséges )

Everland különleges rendeltetésű egység
- Behatolni az ellenséges területre
- A kappot parancsok végrehajtása
( ez sokat osonós , türelem játék )

Dresscode
Ruházat: Marpat , Multicam és annak minden másolata, UPC, A-TACS, AOR 1/2, DCU, Vegetato, Kryptec
Mellény: Szabadon választható. Lehetőség szerint modernebb, plate-es mellény legyen!
Fej: Sisak, patrol cap, boonie

A minták egyáltalán nem keverhetőek, nagyon modern kinézet kérünk mindenkitől!


Libertad partizán
- HQ védelme
- A védelmi vonal megtartása
- Feladatok végre hajtása

Dresscode
Ruházat: Civil felső és terepmintás nadrág (használható terep minták: Woodland és minden folt minta, OD, flecktarn, orosz minták)
Mellény: Szabadon választható (ha molle rendszerű, akkor is civil felső lehet alatta)
Fej : Barett sapka, fejkendő, vagy kötött sapka

Ne legyen sem PMC, sem arab harcos kinézett!

Bakáviai "önkéntesek"
- A kapott parancsok végre hajtása

Dresscode
Ruházat : Csak orosz minta.
Mellény : lehetőség szerint Orosz tupusú
Fej : vagy kendő vagy sisak ( ami vagy Orosz vagy az egyenruha mintájával megegyezik a színe ) vagy az egyenruhához megegyező sapka.


Alapvető Szabályok


A játékon csak Mid-cap tárak használhatóak, kivételt képeznek a géppuskák.
A játékon BB limit nem lesz, de HI-CAP TÁR HASZNÁLATA TILOS!!!
Tárazni csak a kijelölt ponton, és a visszaálló pontokon lehet!
Épületen belul csak egyes lövés. Épületbol ki vagy be 10 méteren túlra mehet a sorozat.
Narancs kendő használata kötelező ha kilőttek és/vagy visszaállóra mész, vagy bármely okból épp off-gameben vagy!


Egységes MEDIC szabály


Minden raj rendelkezzen dedikált medic-el. Láthatóan legyen feltüntetve a sisakon, mellényen, vagy karon. Ha nincs, senki nem vállalja a rajon belül, akkor kénytelenek lesztek más rajokra támaszkodni sebesüléskor. Mindenki kapni fog 2 db. az ACH játékokon rendszeresített egyedi Medic szalagot, a játékon csak ezek használhatók.

1. Miután valaki találatot kapott, jól hallhatóan "MEGVOLT! / HIT!" felkiáltással jelzi azt.
2. Elfekszik, leül azon a helyen, ahol találatot kapott, természetesen igyekezve nem a tűzvonalban lenni. Kar- és hangjelzéssel jelzi, hogy ellátásra szorul
A medicnek 15 perce van, hogy odaérjen a sebesülthöz, vagy azt társai kivonják hozzá.
3. Amennyiben ez sikerül, a karon elhelyezi a sebesültnél lévő medic szalagot.
4. Ezután a sebesült ismét harcképes.
Egy ember kétszer gyógyítható! A harmadik találat után, ha letelik a 15 perc kivérzési idő, az egész raj visszaáll.

Sebesült mozgatása
Sebesült társaikat mindkét oldalnak van lehetősége kivonni a tűzharcból, fedezékbe vagy épp a felcserhez kivonni. Ez történhet egy vagy több foőel, lényeg hogy a sebesül nem fut, csak biceg, vállra támaszkodik, vagy háton cipelik. Éljétek bele magatokat hogy találatot kaptatok!


Visszaállás
Visszaállás csak RAJ SZINTEN! Visszaállási idő: 20 perc (játék közben változhat)
Ha lejár a visszaállási idő, a rajparancsnoknak kötelező rádión jelentkezni az oldalparancsnoknál eligazításért.Jármű szabály


- A járműveket csak az arra kijelölt személyek vezethetik, max. 10 km/h sebességgel!
- A gépjármű a füstön semmi esetben sem haladhat át.
- Mozgó járműből nem szállunk ki, nem szállunk be! A be- és kiszállást minden esetben a gépjármű sofőrje engedélyezi!
- A járművek hatástalanításához 40-es gránát kell, mely a járművet mozgásképtelenné teszik. A járművet le kell állítani, kulcsot benne hagyni! A jármű „kigyullad”, az utasoknak 30 másodpercük van azt elhagyni és 5 méteres sugarú körben eltávolodni tőle, mert a jármű 30 másodperc után felrobban. A harcok alábbhagyásával a gépjármű biztonságosan távozik.
- Amennyiben a mozgásban lévő jármű utasai találatot kapnak, harcképtelenné válnak (medic ellátás szükséges), azonban NEM esnek le/ki az autóból! A játékosok biztonságos utazása elsődleges!Rádiózás


Csatornakiosztások

Libertad: 1-2
Rendezői: 4
Everland: 7-8

- Minden rajnál legalább egy rádió kötelező! (Ajánlott a tartalék rádió, illetve akkumulátor)
- Ha elromlik, lemerül, állandóan elnémítják a manók és nincs tartalék rádió az egyenlő a rajnak a HQ-ra küldésével ! Amelyik raj nem tudja megoldani, hogy legalább 1 darab működőképes rádiója legyen, az számíthat a HQ hosszan tartó őrzésére!
Lehallgatás szigorúan tilos!Pirotechnika, Gránát, 40mm, Rakéta, Aknavető


Pirotechnika
Csak és kizárólag a rendezők által biztosított eszközök használhatók.

Gránát

- Minden a forgalomban kapható, a MASZ2015 által engedélyezett Airsoft gránát használható.
- A Thunder B mintájára készül, alsó gumi membrános gránátok használhatóak.
A házi építésű szigorúan TILOS!
- A "robbanástól" számított 5 méter sugarú körben “öl”, ha nincsen a játékos és a robbanás között fedezék.
- A robbanástól nem védenek a bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.

40mm gránát

- Engedett a BB szóró, a szivacs rakéta.
- A becsapódástól számított 5 méter sugarú körben “öl”, ha nincsen a játékos és a robbanás között fedezék.
- A robbanástól nem védenek a bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.

Rakéta

- Engedélyezettek a lágy hab (polifoam) rakéták. Indítani szigorúan csak gyári replikából (RPG, AT4 , M72 law stb.) Házilag barkácsolt tilos !
- A hab / szivacs rakéta becsapódástól számítva 15 méter sugarú körben “öl”, ha nincsen a játékos és a becsapódás között fedezék.
- A robbanástól nem védenek a bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.
- A rakétavetobol indított BB szórás ugyanazt a hatást éri el, mint a 40mm gránátnál.

Aknavető

Hakotsu engedélyezett, házilag barkácsolt megoldás szigorúan tilos !
- A hab / szivacs rakéta becsapódástól számítva 15 méter sugarú körben “öl”, ha nincsen a játékos és a becsapódás között fedezék.
- A robbanástól nem védenek a bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.

Egyéb

A játékon füst és egyéb meglepetések is lehetnek, ám ha otthonról hozol valami színesítő elemet (füstgránát, házi készítésű akna, stb.), akkor azok használatát a szervezőkkel előzetesen egyeztetni kell. Ha olyan eszközt használtok amit előtte nem mutattatok be, azonnali kizárást von maga után!


Záró gondolatok, avagy FIGYELEM! WARNING! POZOR! UWAGA!


- A szemüveg használata az egész játék alatt KÖTELEZŐ (parkolóba történő belépéstől, kilépésig)! A szemüveg nélküli játékosokat figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!
- A játékot igyekszünk színesíteni számotokra olyan karakterekkel akik nem feltétlen a tuzharc, a lövöldözés miatt lesznek jelen, fotósok, szerepjátékosok stb...
Kérünk titeket figyeljetek rájuk, ne vegyük el a kedvüket hogy izgalmasabbá tegyék játékunkat, feleslegesen ne pazaroljatok rájuk bb-t.
Könnyu lesz oket azonosítani, tudni fogjátok kikre vonatkozik ezen kérésünk.
- Egymás elhagyott tárgyaira figyeljünk, ha megtaláljátok, a szervezőknél kérlek azokat adjátok le!
- A játékon csak regisztrált személyek vehetnek részt!
- A játékra történő regisztrációval elfogadod, hogy az eseményen önszántadból és saját felelősségedre veszel részt. Elismered, hogy megfelelo védőfelszereléssel rendelkezel.
Elismered továbbá, hogy a játék szabályait, valamint a MASZ 2015 szabályrendszerét elolvastad és alkalmazod.
- Érkezés után azonnal regisztrálj! Kérjük, legyen kéznél a személyigazolványod is!
- Hop-up belövés csak a kijelölt helyen és irányba!
- A kronózáshoz mindenki egy darab üres tárral a kezében, belott hop-upal jelenjen meg! Kronó után tárat kivesz, fegyvert biztosít!
- Tárat csak az eligazítás után, a játék kezdetével lehet ismét fegyverbe helyezni.
- A MASZ 2015 FPS határait szigorúan vesszük! Ne hozzál pont 400, 500 vagy 600 FPS-es replikát.
- A pályán a medikelésen és a "késelésen" kívül TILOS mindenféle fizikai kontaktus!
- A rendezvény elott és alatt alkoholt és egyéb tudatmódosító szereket fogyasztani szigorúan TILOS!
- Arra kérünk, hogy amennyiben mégsem tudsz a játékon részt venni, azt legalább a játék elotti napon jelezd. Nem elég a leregisztrálás, kérünk, hogy üzenetben is jelezd felénk!
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zolly szer. jan. 03, 2018 9:49 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. okt. 03, 2008 1:09 pm
Hozzászólások: 28
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Firefight
HozzászólásElküldve: kedd jan. 16, 2018 5:18 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Találtam egy AK tárat az orosz HQn a szervezői cucco közé keveredve. Sok sok különös ismertetőjeggyel, de sajna a tülaj neve az aljáról eléggé le van kopva. Ám a tulaja biztos tudja hogy néz ki, tehát aki mesél róla, az lesz a tulaj.
_________________
Alba Force Airsoft Team 2007 - Székesfehérvár
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat ... 3/?fref=nf

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. jan. 07, 2009 8:49 am
Hozzászólások: 105
Tartózkodási hely: Érd
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Firefight
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 15, 2018 12:05 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A Bravo4 nevében köszönöm a játékot.

Mi ugyan kimaradtunk a sűrűjéből de cserébe megcsodáltuk a terület látványosságait :)
A lábaink kb. a seggünkig koptak, de sikerült lebukás nélkül körbe sunnyognunk a pályát, pár alkalommal csak méterekre lapultunk meg a másik oldal játékosaitól. Én konkrétan ugyanazt a tárat vettem ki a fegyóból nap végén, amit kezdéskor beleraktam :D
A kevés kontaktunk során problémát nem tapasztaltunk, korrekt volt mindenki.
A szervezésre részemről nem lehet panasz.

Jól éreztük magunkat, köszönjük.

Zvonski, Bravo4
_________________
"Az igazság szép szó,de a Landwirtschaftausstellung még szebb"

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. szept. 07, 2011 8:34 pm
Hozzászólások: 71
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Firefight
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 15, 2018 11:40 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

A Prometheus nevében köszönöm mindenkinek aki megjelent a játékon.
Azt hiszem ennél jobb évadnyitót nem is kaphattunk volna. Hiába volt kevés ember, az élmény nagyon jó volt.
Folyamatos volt a kommunikáció a rajok és az oldalpk. között, és nagyon sok volt a kontakt. Nagyon nagyon régen találkoztam olyan ellenfelekkel, mint amelyek most voltak. :) A találatmegadás példásan korrekt volt, sehol egy hangoskodás, és a jó csaták végén kölcsönös gratuláció. Srácok ezt így kell :)

Kiválló volt ez a nap, korrekt ellenfelek, kiváló irányítás, egymás kölcsönös tisztelete, Köszönöm srácok.

Üdv:
Feca
_________________
Ahhoz, hogy győzz, háborúznod kell....

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. jún. 09, 2017 7:52 pm
Hozzászólások: 4
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Firefight
HozzászólásElküldve: vas. jan. 14, 2018 6:55 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt szervezők!

A Tatai Kókány nevében köszönjük a mai játékot. Kellemesen eláradtunk. Reméljük hamarosan újra találkozunk ;)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. aug. 21, 2017 7:39 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Firefight
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 13, 2018 9:13 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv All! Sajna én nem tudok részt venni holnap a gamen.... Kívánok mindenkinek sok élményt, és tisztességes helytállást :)

szeva O:)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd jún. 25, 2013 2:43 pm
Hozzászólások: 18
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Firefight
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 13, 2018 5:57 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kérném Wiking05,pitko és Kapitányúr törlését. :( Elnézést,de lebetegedtem és én adtam volna nekik a fuvart. Jó játékot mindenkinek!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 203
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Firefight
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 13, 2018 4:33 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Triggerhappy írta:
Helló,

Szeretném kérni hogy rakjatok át az Everland különlegesből az Everland Army-hoz.

Üdv,
TH


Szia

Kész ;)
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. ápr. 07, 2007 11:23 am
Hozzászólások: 711
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Firefight
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 13, 2018 4:16 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Helló,

Szeretném kérni hogy rakjatok át az Everland különlegesből az Everland Army-hoz.

Üdv,
TH
_________________
Kép
"A fiatalok háborúznak, az idősek kávéznak" -- Szun Cu :D

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 203
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Firefight
HozzászólásElküldve: szer. jan. 03, 2018 9:46 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Figyelem! A játék során pirotechnikai eszközök kerülnek felhasználásra.

A pirotechnika használata nem csak az optikai és vizuális hatás miatt szükséges, annak fontos szerepe is lesz mindkét oldalon.

A játékon csak a rendezők által biztosított pirotechnika használható! Otthonról hozott, házilag készített, szilveszteri vásárlásból megmaradt, stb. használata SZIGORÚAN TILOS !!! A pirotechnikai eszközöket csak a szervezők által kijelölt személy használhatja.
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Bakáviai "önkéntesek" - 10 fő (Max 20 fő)
Anda Benedek (Renegát) , Fegyver: Ak-105 - 360 FPS
boti , Fegyver: Nincs megadva
gege02 , Fegyver: Nincs megadva
Gioconda , Fegyver: Nincs megadva
kedvard (Hydra) , Fegyver: g36k - 380 FPS
Misa (Hydra) , Fegyver: Ak-74 - 370 FPS
Mosquito (Vanguard) , Fegyver: M24/RPK - 0 FPS
ngapani , Fegyver: Nincs megadva
ViktorX , Fegyver: Nincs megadva
механик (Vanguard) , Fegyver: AK 74 - 0 FPS
Everland Army - 24 fő (Max 80 fő)
Aftec (Prometheus) , Fegyver: M4 CRB - 385 FPS
cece1027 , Fegyver: Nincs megadva
Feca (Prometheus) , Fegyver: M4 Ras II - 397 FPS , Glock 18C - 370 FPS
Flynn (ShadowOperators) , Fegyver: M4 - 370 FPS
grindcoreGC (Prometheus) , Fegyver: HK416 - 390 FPS , BOYI KAC PDW - 370 FPS
Gwynda (Prometheus) , Fegyver: M4 - 360 FPS
IBW_Sanyi (I.B.W.) , Fegyver: Ak 74 - 370 FPS
izom (Prometheus) , Fegyver: M4 - 395 FPS , M9 Beretta - 300 FPS
Johny (Prometheus) , Fegyver: APS ASR 116 - 380 FPS , Glock 32c - 300 FPS
K-9Geri , Fegyver: KAC PDW - 380 FPS , WE G17 - 310 FPS
Kalaska (I.B.W.) , Fegyver: AMD-65 - 360 FPS , M9 - 220 FPS
Konzerv1 (MadRats) , Fegyver: tactical ak - 390 FPS , Fuvar kell innen: Hatvan vasút állomás, 6 fő , +5fő
Korten (Karvaly) , Fegyver: AK - 370 FPS , AK - 350 FPS
mezei1998 (Highlanders) , Fegyver: AK-47 Tactical - 350 FPS , SAS-12 - 250 FPS
Mul (Prometheus) , Fegyver: M4A1 - 380 FPS
Nick8311 (T.S.S.) , Fegyver: Cm 16 wildhog 12” - 320 FPS , Sig P226 - 290 FPS
pitko (Phantoms) , Fegyver: M4 - 370 FPS
remeczkiadam (T.S.S.) , Fegyver: VFC VR16 - 360 FPS , Glock 26 advance - 200 FPS
SempiK-9 , Fegyver: M4-A1 - 380 FPS
szarvaszoli , Fegyver: P90 - 330 FPS
TheObi (I.B.W.) , Fegyver: PJ M4 Custom - 370 FPS
Triggerhappy (TIER ZERO) , Fegyver: 416 - 380 FPS , 1911 - 330 FPS
Utas (I.B.W.) , Fegyver: CAER - 395 FPS , M7A1 - 360 FPS
Vasgyuro , Fegyver: Mc51 - 350 FPS , We g18c - 250 FPS
Everland különleges rendelteté - 5 fő (Max 10 fő)
Buko (Dabas.S.A.S) , Fegyver: M4SD - 360 FPS , Sig P229 - 290 FPS
Kova86 (Dabas S.A.S) , Fegyver: M4 - 380 FPS , P 226 - 260 FPS
Tycho (Bravo4) , Fegyver: KAC PDW - 380 FPS , 1911A1 - 300 FPS
Wick (Bravo4) , Fegyver: m4+m203 - 390 FPS , kp05 - 300 FPS
Zvonski (Bravo4) , Fegyver: m16a3 - 360 FPS
Libertad partizán - 14 fő (Max 50 fő)
Axu (TATAI KÓKÁNY AB) , Fegyver: M4A1 - 380 FPS
Csaba005 (Brigantik) , Fegyver: M4 - 330 FPS , Beretta - 220 FPS , Fuvar kell innen: Budapest (BKV hatósugár), 1 fő
Eisi78 (Brigantik) , Fegyver: Ak47 - 380 FPS
Huncobhc (TATAI KÓKÁNY) , Fegyver: Ak47 - 390 FPS , Desert Eagle - 280 FPS
Katter (Brigantik) , Fegyver: Mp5 - 350 FPS
Kismacska (TATAI KÓKÁNY AB) , Fegyver: M4A1 - 375 FPS
MocsokAlvàzas (Brigantik) , Fegyver: Ak47 - 365 FPS
Ozoli73 (Brigantik) , Fegyver: L96 - 570 FPS , Shotgun - 260 FPS
pola1125 (Tatai Kókány AB) , Fegyver: M4A1 - 375 FPS
Sefi (TATAI KÓKÁNY AB) , Fegyver: M 4 - 390 FPS , Beretta - 380 FPS
SongSimon (Brigantik) , Fegyver: M4 - 380 FPS , M9 - 200 FPS
SzabóCs (Brigantik) , Fegyver: M24 - 500 FPS , M4 - 390 FPS
szluk (Brigantik) , Fegyver: Ak74su - 370 FPS , Villany beretta - 200 FPS
Szőke Péter (Brigantik) , Fegyver: Bar-10 - 570 FPS , CZ-99 - 210 FPS
Rendezők - 6 fő (Max 10 fő)
csokypuding (A.C.H.) , Fegyver: Nincs megadva
haha (Alba Force) , Fegyver: MK-46 - 390 FPS , kac-pdw - 400 FPS
Raziel (A.C.H.) , Fegyver: AK105 or M4 - 999 FPS , 1911 MEU - 1 FPS
t.norbi , Fegyver: Nincs megadva
victorinox (I.B.W.) , Fegyver: M4A1 - 390 FPS , Sig p228 - 330 FPS
zolly (A. C. H.) , Fegyver: M16 - 360 FPS , Baofeng + Nagoya - 0 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Tomsilent valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség