Hozzászólás témája: Re: 01, Eladó -- Pisztoly: 220 - 400FPS Elküldve: csüt. máj. 23, 2013 1:27 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
2db DE M81 USP AEP - Ingyen posta!
eladó 2db a fent említett pisztolyból, lehetőség szerint egyben. mind a 2 fegyver működik, teszi a dolgát. a jobbik ~220 fps, a másik ~180 fps. mind a kettő frissen van átnézve (kenve, hézagolva, hop up gumik rendben). az erősebbikben acél fogaskerekek vannak (ideális lipo alany). 2 aksi, 2 db tár van, de csak 1 töltő és 1 hangtompító imitáció (műanyag). a töltő át lett alakítva, hogy "okos töltőhöz" is lehessen csatlakoztatni, de működik a fali "számolgatós" töltővel is. mind a 2 szán fém. le lettek homokszórva. kaptak 2 réteg festést és 2 réteg lakot, valamint modell festékkel újra lettek húzva az irányzékok (nem egy mestermű, de teszi a dolgát ).
Hibák: - az egyik aksi pereme letört, mind a 2 oldalon. fegyverben semmi gondot nem jelent, csak a töltőben nem marad bent, ezért mellékelek egy tépőzáras szalagot, amivel tökéletesen rögzíthető (mellékelek fotót a használatához ) - a "gyengébbik" fegyver tárkivevő karja hiányzik. a fegyver ettől működik, csak nehezebb kivenni az aksit.
------ Alku: ha több miden kell (van több hirdetésem is), alkudhatunk... Csere: köszönöm, de most nem! Posta: előre utalás után, állom az ajánlott postát! Személyesen: Szolnok Elérhetőség: PM vagy email
_________________ "annyi eselyetek van, mint bolcsesznek a command promptnal..." M16 DMR Custom - M4A1 CQB Custom - USP GBB
Hozzászólás témája: Re: 01, Eladó -- Pisztoly: 220 - 400FPS Elküldve: csüt. máj. 23, 2013 9:35 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Eladó 2 db villany Glock 18.
Működésük hibátlan. Egyedül az egyikből hiányzik a sorozatlövés. Nincs meg a test oldalán a tűzkacsoló. Mind a 2 ben lipó üzemel. -egyikben 350 mAh 7,4 es Reno -a másikban (zöld testes) 800 mAh-s 7,4 es.
Van egy mollé-ra szerelhető 3 as tártartó is 3 db tárra.
Lehetőleg egyben szeretném eladni, de ha külön külön megy el az se gond szóval az áraik: fekete 1 tárral, lipóval, dobozzal: 14500. zöld 1 hosszú tárral, lipóval doboz nélkül 14500 mollé-ra való tok 3 tárral 7000
egyben 33000 + posta ha kell. személyesen pesten nézhető meg. Csere esetleg ha olyat ajánlasz ami érdekel. Próbálkozz
_________________ Ha az ember veszi a fáradságot, és ír egy PM-et a másiknak az tisztelje meg a másikat a válasszal. A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morus007 csüt. máj. 23, 2013 10:07 am-kor.
Csatlakozott: vas. okt. 15, 2006 9:41 am Hozzászólások: 2982 Tartózkodási hely: a hold sötét oldala
Hozzászólás témája: Re: 01, Eladó -- Pisztoly: 220 - 400FPS Elküldve: kedd máj. 21, 2013 3:01 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
HEllO! Eladó Tokyo Marui Mk23 NBB pisztoly Eredeti kofferében, tárjával, hangtompítóval lam unittal. Amit tudni kell róla: -Házi R-hop gumi, jól lő, ha baj cserélhető bármikor semmijen végleges modosítás nincs rajra -Tár túlnyomás szelepe kiktatva így tartja a green reg és propan gázt is -Lam unit kapott egy CREE ledet és egy fókuszáló lencsét így használható rendese. -kopásból eredő karcok -Pvc gyorstokkal 45.000Ft Szeméályes átvétel Bp XX posta vevő terhére. Külföldre költözésre kell a pénz se beszámítás se csere. ÜDv! Teljes sniper felszerelés igény esetén, árra kérdezz Pm-ben http://kephost.hu/image-E3CD_519B6F51.jpg
Hozzászólás témája: Re: 01, Eladó -- Pisztoly: 220 - 400FPS Elküldve: szomb. máj. 18, 2013 7:43 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Hali
Eladnám 4.3-as Marui pisztolyom másik puska vásárlása céljából
FOGLALT
Úgy adom ahogy a képen van +2 palack gáz(lehet hogy több ) Első irányzék nincs a képen de a héten kerítek rá sort hogy csináljak egyet. A markolat homokszínű krylonnal lett festve A műanyag tárfenék védőből le lett esztergálva hogy beférjen
Az ára 30K volna Érd.: PM Posta előre utalás után van és INGYEN ezt tudjuk be az alkunak Csere : esetleg ha valami olyat ajánlasz
_________________ A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rookinator kedd máj. 21, 2013 5:36 am-kor.
Hozzászólás témája: Re: 01, Eladó -- Pisztoly: 220 - 400FPS Elküldve: csüt. máj. 16, 2013 4:57 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Cimborám (nem adja nekem a mocsok...) eladná: "Tokyo Marui Tactical Master M92F Military Model" GBB pisztolyát. Nem hiszem hogy be kell mutatni... A tár kicsit sziszeg, de ezt az új tulaj megoldja, ha addig én nem... A pisztoly szinte karcmentes, játékon tuti nem járt, csak sörös dobozok hentelése volt kertben... Mocskos anyagiak... 35000-ért postával vihető, de jobb szeretnénk a személyes átvételt... Értelmes cserét meghallgatunk...
Hozzászólás témája: Re: 01, Eladó -- Pisztoly: 220 - 400FPS Elküldve: kedd máj. 14, 2013 5:19 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Csapattársam eladó pisztolya, elérhetőség alul, ne nálam érdeklődj.
Eladó sorra került a KJW Beretta M9 Elite IA "Full" fém GBB pisztolyom.
2011 őszén vettem a fegyvert, minden játék után tisztítva volt. A fegyveren használat során keletkeztek esztétikai hibák, ezeket a következő képeken feltüntetem! Karcok is keletkeztek a fegyveren, ezeket a továbbiakban nem emelem ki.
Adatok: Gyártó: KJ Works Tajwan Tár kapacitás: 25+1 BB, 1db jár a fegyverhez Súlya: 1,2 kg Kezdősebesség: 320 fps (Bolti adat, de 310 fps alatt még nem mértem vele.) Hopup: van Blowback: van
Hiba: A biztosító kapcsolónak a rugója kiugrott és eltűnt az éterben, így nem akad be, ha biztosítjuk. A működésben nem érezhető hiba.
Egyszer a fegyver leesett és így az alja megnyomódott. A tár is esett már le, így azon is található ütődés. A működést nem befolyásolja.
A tár "töltő" szelepéből a gumitömítés kiesett és ezt is benyelte a rendszer. Én nem vettem észre befolyását a működésben. Tölteni tökéletesen lehet, ereszteni nem ereszt.
Pisztoly tok! 1-2 játékot látogatott meg. Az alja ki lett egy kicsit tágítva, hogy a pisztoly + lámpa beleférjen.
Amit adok: A fegyver + tartozéka (töltő szerkezet, ami soha nem használtam, mivel a táron van lyuk a gyors tárazást segítve) + doboza, a fegyverhez lámpa (ebben ki van cserélve az égő power led-re) + szilikon (kb. félig van) + pisztolytok.
Csere nem érdekel! Személyes átvétel Győr! Posta van, vevő terhére (1190 Ft) Ára: 22000Ft
Hozzászólás témája: Re: 01, Eladó -- Pisztoly: 220 - 400FPS Elküldve: hétf. máj. 13, 2013 6:13 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Eladó KJW 1911 co2 Colt
Kifogástalan állapotban van, gyakorlatilag egyszer használtam amikor kipróbáltam. Eladás oka az, hogy van egy ugyan ilyenem. Egy karcolás sincs rajta, a tár nem ereszt.
Ár: 27.000 HUF vagy 95 EUR alku nincs Posta: Van, előreutalás után és a költségeket vevő állja.
Hozzászólás témája: Re: 01, Eladó -- Pisztoly: 220 - 400FPS Elküldve: pén. máj. 10, 2013 1:34 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok! Eladóvá vált kihasználatlanság miatt a kedvenc, Sig Sauer p229-es típusú Taiwanban gyártott pisztolyom, ami FULL METAL, blow back-es és 2 db tárral adom! A tárak technikus által javítva lettek és a fegyver rendszeresen karban volt tartva. Jár hozzá a koffer és az angol nyelvű használati útmutató, pluszban egy réz belső cső. Továbbá igény esetén adom hozzá az övre felrakható pisztolytokot és tártokot. Az ár fix, 28.000 Ft. CSERE: kizárólag 3 lövetű shotgun érdekel, ár egyeztetéssel. Elérhetőség: pmark.avf@hotmail.com , +3630 532 9956 Személyes átvétel Budapesten és Érden lehetséges, a postázást nem ajánlom, ha mégis, akkor a vevő állja.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára kovaxk vas. máj. 12, 2013 4:02 pm-kor.
Hozzászólás témája: Re: 01, Eladó -- Pisztoly: 220 - 400FPS Elküldve: vas. máj. 05, 2013 7:41 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Hölgyeim és uraim! Ami AMI az AZ! Ez AZ!
Marushin colt saa 0.45 Peacemaker.
Ne tévesszen meg senkit a fotó mint engem. a pisztoly műanyag testű krómozott. Csak a belső részek avannak fémből. MŰKŐŐD!! Élejen Hitman a fegyverkovács! .
pisztoly ára 35.000 ft.
posta van vevő állja, alku csere beszámitás nem /max CA M15 sportline/
_________________ "Mr. Steamhammer vagyok..ezek itt a verőlegényeim..Tárgyaljunk a vasútról.." 13.05.19 A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dbird szer. máj. 15, 2013 8:38 am-kor.
Csatlakozott: szomb. dec. 01, 2007 9:02 pm Hozzászólások: 2709 Tartózkodási hely: Bp XIII.
Hozzászólás témája: Re: 01, Eladó -- Pisztoly: 220 - 400FPS Elküldve: vas. máj. 05, 2013 8:55 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Eladó:
-Streamlight TLR pisztolylámpa: már nem eladó.
KSC USP .45 Tactical (System 7.)
Kifogástalan állapotban, hop-up módósítva----> KSC HK 45 újgenerációs hop- up kamra, hop- up gumi, lenyomó és cső került bele ( by SAW) így sokkal pontosabb, szebb a lőkép, precízebben állítható a hop-up, de adom az eredeti alkatrészeket is.
Hozzá:
-alu CNC lámpaadapter -3 db nem eresztő tár, az egyik tár talpa törött ( kb 4 dolláros tétel) működést nem befolyásolja -75 Tactical dupla pisztolytárzseb -OD pisztoly madzag -eredeti cső, kamra, gumi, lenyomó -hop up állító kulcs -doboz, papírok, stb.
ára: 65000 Ft
_________________ كلاشينكوف مروحة A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára stuckie hétf. máj. 13, 2013 7:56 pm-kor.
Csere:Köszönöm NEM! Posta:Van előre utalás után vagy utánvétellel. de inkább a személyes átvételt preferálom. Személyesen átvehető: Miskolc , Debrecen, Berettyóújfalu útvonalon.
Érd:Pm vagy 0630 307 22 36-os számon.
_________________ Custom M4 Ris , USP Standard A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levi87 vas. máj. 05, 2013 8:21 pm-kor.
350-400FPS 2-3 tárat lőttem el vele tár nem ereszt ki van cserélve a szelep a régit is adom hozzá. Doboz Papírok Hangtompító 1 Db tár 1db mollés OD pisztolytok
A tárkioldók lecsiszolva kisebbre hogy belemenjen a tokba képen látszik. A tokba tökéletesen passzol a pisztoly a tokon lévő zsebbe a tár simán belefér hangtompító félig megy bele.
22.000 Huf Csere beszámítás lipósított elektromos glock Átvehető Budapest 2.kerület Posta van vevő terhére
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hades vas. máj. 12, 2013 4:17 pm-kor.
Csatlakozott: csüt. ápr. 09, 2009 6:58 pm Hozzászólások: 1962 Tartózkodási hely: Budapest, III. kerület
Hozzászólás témája: Re: 01, Eladó -- Pisztoly: 220 - 400FPS Elküldve: kedd ápr. 23, 2013 9:18 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Tokyo Marui Glock 17 GBB
Márciusban vásároltam újonnan.
- PGC alumínium szán és külső cső. (Be van járatva, polírozva, csiszolva ahol kell.) - PDI dugattyúfej - Tárak betöltő szelepei Nine Ball-ra cserélve, így rendesen fel lehet őket tölteni. Betöltő szelepekben O gyűrűk. - Guarder 150% helyretoló rugó kit. (Nincs beszerelve, de adom hozzá a Guarder kakasrugót is.) - A nózi helyretoló rugó cserélve lett egy erősebbre, valamint két rugós megoldásra. - A+ lenyomó a hopupban (0.3+ BB-vel is használható) - Action 8 mm golyóscsapágy a kalapácsnál - Egy gáztöltéssel most 2,5 tárat lehet kilőni vele - Nincs beszerelve, de adok hozzá egy Modify szériaszám lapot is
Postát nem állok, azért lehet alkudozni. Csere nem érdekel.
_________________ Manly men wear only woodland. Angol szótár: http://szotar.sztaki.hu/ A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára SAW kedd máj. 21, 2013 8:39 am-kor.
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.