Ksznjk FreePrivacyPolicy!
SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: csüt. dec. 03, 2020 2:18 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 26 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: kedd jan. 18, 2011 8:13 pm
Hozzászólások: 1418
Tartózkodási hely: Üllő
HozzászólásHozzászólás témája: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: hétf. júl. 27, 2020 8:19 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 


Pálya megközelítése


https://www.google.com/maps/place/47%C2 ... !1e3?hl=hu


OLDALAK


Nemzeti Hadsereg

Bármilyen egységes terepszínű katonai egyenruha. Ghillie, sisak lehet, baseball sapka nem. Ezen az oldalon tilos egyszínű zubbonyt vagy nadrágot viselni.

Kép


KépMegszálló Erők

Egyszínű katonai vagy civil/pmc ruházat. Ezen az oldalon tilos terepminta és kockás ing viselése! Ghillie és sisak sem lehet.

Kép


Kép
Fosztogatók

Max. 10 fő larp személyek. Ruházat: kockás ing, sötét színű vagy farmer nadrág. Ghillie, sisak tilos, baseball sapka lehet.

Kép


Kép
Tudós

Fehér vegyvédelmi ruha, gázmaszk, szimatszatyor.

KépSzabályrendszer:• A játék szabályzata: MASZ 2010-2015
• Rajban mozgós, feladatmegoldós sokat gyalogolós, felderítős, területbiztosítós játékmenet lesz a jellemző, persze ez frakciónként változik majd
• Szerepjátékot is gyakorolhatjátok majd ezen a játékon
• Szigorú parancsnoki lánc lesz a jellemző minden oldalon, ahol a rajparancsnok vagy rádiós tartja az oldalparancsnokkal, vagy szakaszparancsnokkal a kapcsolatot és utasításait mindenki szigorúan veszi és maradéktalanul végrehajtja, legalább is arra törekszik.Aki bármely vitát generál, etikátlanul viselkedik azt hazaküldjük az egész rajával együtt
A játékdíjat ilyen esetben nem tudjuk visszaadni.


BB-limit és tárazás, tármegkötés:

Kizárólag a visszaálló pontokon tárazhatsz, tehát legyen nálad annyi tár vagy használ Hi-cap tárat de visszaállásig egy tárazás tartson ki!
Minden fajta tár játszik


Jogi nyilatkozat:

A Játékon mindenki csak saját felelősségére vehet részt, a szervezők a területen való játéklehetőségről gondoskodnak, de a terület veszélyeiről mindenki maga kell meggyőződjön annak használata és veszélyforrásainak felderítése minden játékos számára biztosított a játék napján 08:00-tól 10:00-ig.
Az airsoft játék veszélyeivel minden játékosnak tisztában kell lenni, a játékon való részévétel veszélyeit annak felelősségét önmaguk vállalják!
Minimum életkor 16 év. A jogi felelősségi nyilatkozatot a regisztrációnál kötelező alá írni.

Fiatalkorúak aláírt szülői nyilatkozatot hozzanak magukkal.
Medic rendszer/visszaállási idő:

• Aki találatot kap hangos MEGVOLT kiáltással jelzi azt, majd felrakja a narancs találatjelzőt (játék elején ellenőrizzük a meglétét)
• A sebesült tűzvonalból elléphet, leguggolhat, öt méteren belüli fedezékhez elkúszhat épületen kívüli találatnál, épületen belüli találatnál a sérült nem mozdulhat el.
• Medik vagy egy társa kivonhatja a tűzvonalból a sérültet, vonszolva, de nem szaladva
• A sérült amennyiben a kivérzési időn belül nem gyógyítják, egyénileg a visszaállóra sétál és ott megvárja a raját
• Medik-rendszer gumis, medik a sérült egy testrészét fogja 60sec ig, majd ráhelyezi a csuklójára a gumit, a gyógyítás alatt a medik nem harcol, az egy perc letelte után, figyelmezteti a sérültet a sapi levételére, gumi áthelyezés után a sebesült meggyógyul.
• Amikor elfogy a mediknél a gumi, a raj a következő találat kivérzési ideje után visszaáll
• Gumit az eligazításnál, a raj számának megfelelőt kap mindenki
• Mediket csapattársa is gyógyíthatja két gumival, és két percig fogja a mediket azaz dupla ideig, közben nem harcol.
• Aki fertőzést kap nem medikelhető

Kivérzési idő 10 perc, visszaállás a játék és az oldalak létszámának megfelelően változhat.

Pálya és biztonsági szabályok:- Kronózás lesz
- Pirotechnika használata a szervezőknek bemutatott mehet
- Szervezők is biztosítanak pirotechnikai eszközöket a feladatokhoz

FELADATOK

Nemzeti Hadsereg: Megszálló Erők kiűzése az országból, épületek biztosítása, a Tudós védelmezése, a Fosztogatók letartóztatása, a vírus megfékezése.
Megszálló Erők: Épületek elfoglalása, hatalomátvétel az ország felett, a Tudós maga mellé állítása, a vírus megfékezése.
Fosztogatók: Kifosztani az épületeket és boltokat, keresztbe tenni bármilyen módon a két másik oldalnak, megfertőzni a katonákat, elrabolni a Tudóst és saját maguk részére termelni ellenanyagot.
Tudós: Megkeresni a városban fellelhető alapanyagokat, és kifejleszteni az ellenszert.SZABÁLYRENDSZER A JÁTÉKBAN


A Tudósra nem lőhet senki, mert mindhárom oldal célja az, hogy elkészüljön a vakcina, aminek csak ő ismeri a módját. Az alapanyagok színes fiolákban lesznek elrejtve a pálya különböző területein. Minden csapatnak lehetősége van ezeket gyűjteni, illetve másik csapattól ellopni. Az oldalparancsnokok számon tartják a fiolák útját, és segítenek a csapatoknak a keresésben. Ha valaki megszerzett egy fiolát, köteles rádión jelenteni az oldalparancsnoknak. Ha összegyűlik az összes alapanyag, a csapatnak maga mellé kell állítania a Tudóst, hogy elkészítse az ellenanyagot. Ha ez sikerül, az ő oldaluk nyeri meg a világháborút.

Fosztogatók:

Épületről épületre járnak, alapanyagokat, lőszert és élelmet keresnek. Békés civileknek tűnnek, ezért egyik oldal sem lőhet rájuk, kivéve, ha az oldalparancsok erre külön tűzparancsot ad, illetve ha tüzet nyitnak, és az adott csapatnak meg kell védenie magát tőlük.
Nekik nincs VÁP-juk, a pálya területén különböző pontokon kizárólag az ő számukra vannak fenn tartva feltöltődési pontok. Mivel kevesen vannak, nincs kivérzés után teljes rajkiállás, visszaállási idő alatt az élő játékosok továbbra is játékban maradhatnak, de sérült társukat el kell kísérniük a feltöltődési pontig.

Ha egy csapat kilövi őket, kivérzési időn belül lehetősége van őket megmotozni. Minden Fosztogatónál található egy kártyapakli, amiből az illető 1 db-ot húzhat. Amennyiben a kártyán a „FERTŐZÖTT” felirat szerepel, a játékos elkapja a vírust, és a rajnak vissza kell állnia a VÁP-ra. Fertőzött játékost a helyszínen medikelni tilos! Ha egy másik játékos hozzáér, ő is megfertőződik.

A Fosztogatók trustie szerepet töltenek be: amit ők mondanak, az egyenértékű a szervezők szavával. Larp játékosok, menet közben is kitalálhatnak bármit, ami érdekesebbé teszi a játékot. Bárkire lőhetnek, csak a Tudósra nem, de elfoghatják és kényszeríthetik arra, hogy csak nekik fejlessze ki az ellenszert. Ha ez sikerül, mindkét katonai oldal veszít, és a világ az általuk megalkotott diktatúrába torkollik.

Nemzeti Hadsereg és Megszálló Erők:

Egymásra lőhetnek bármikor, Fosztogatókra viszont csak önvédelem céljából, vagy ha tűzparancsot kapnak az oldalparancsnoktól. Eleinte a Tudós a Nemzeti Hadsereg oldalán áll, de ha a rajt kilövik, a Tudós köteles átállni a győztes oldalra. Alapanyagok birtokában bárki meggyőzheti a Tudóst, hogy álljon át az ő oldalára.
Az oldalparancsnok adhat privát küldetést azoknak a rajoknak, akik szeretnének larpolni, ezesetben az oldal pk-nál külön jelentkezzetek. Érdemes az ellenség tagjait is megmotozni, mert lehetnek náluk is fiolák, vagy kártyák, amin hasznos infókat találtok. Senkinek nem kötelező larpolni, de érdemes.


Tudós:

Alapvetően nem harcol, de van nála fegyver, és ha veszélyben érzi magát, nem fél használni. Ha tűzharcra kerül sor, a győztes oldallal köteles tovább folytatni az útját. Ő is larp játékos, lehet vele alkudozni, egyezkedni, meggyőzni róla, hogy ne akarjon visszaállni a másik oldal mellé. A pályán kizárólag ő tudja, pontosan hol vannak elrejtve az alapanyagok, neki nem kell hozzá kártya! Ha valamelyik alapanyag már a birtokában van, szólnia kell az őt kísérő oldalnak, illetve rádión mindkét oldalparancsnoknak hogy azt már ne keressék.
TÖRTÉNET


A világot egy új vírus elterjedése kényszeríti karantén alá. A kormány kijárási tilalmat rendel el, a pánikba esett civilek kifosztják a boltok polcait. A világgazdaság összeomlik, emberek milliói halnak meg, a Nemzeti Hadsereg ellátmányt szállít a karantén alá zárt családoknak.

Egy fosztogató gerillacsapat, útjára indul a városban, hogy kirabolja a védtelen, otthonukba zárkózott civileket és a megmaradt boltokat. Néhányan hordozzák magukban a vírust, de erős immunrendszerüknek köszönhetően nem betegszenek meg, másokat azonban megbetegíthetnek. A Nemzeti Hadsereg katonái járőrözni kezdenek a város utcáin, hogy letartóztassák őket.

Eközben kitör a harmadik világháború, és a világ nagyhatalmai kontingenseket küldenek a kisebb országokba, hogy kezükbe vegyék a vírus megfékezését. Elfoglalják a katonai szempontból előnyös épületeket, hogy bázisokat alakítsanak ki és ellátmányhoz jussanak, majd megkezdik tisztogató hadjáratukat: lelőnek mindenkit, aki megfertőződött.

Egy hazai Tudós útnak indul, hogy alapanyagokat gyűjtsön a vakcina kifejlesztéséhez, küldetését a legjobb katonai egységek támogatják kíséretükkel. Ám hiába a titkos küldetés, a Fosztogatók, és idővel a Megszálló Erők is tudomást szerez a lehetséges ellenanyagról, és hajtóvadászatot indítanak a Tudósért.


Szerzői jogvédelem


© A játék története, a karakterek és a hozzá tartozó ötletek mindegyike szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása, engedély nélküli felhasználása szigorúan tilos!
Kizárólagos szerzői jog: Ágoston Sára Szerzői Oldala ©
_________________
Üdvözlettel:
Joe

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 19, 2007 7:52 pm
Hozzászólások: 2984
Tartózkodási hely: /Maglód/ütközetben eltünt ...
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: vas. aug. 30, 2020 8:25 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Geri
A tapasztalataink azt mutatják az elmúlt időszakból

-user elmegy első játékára civilben
-user második játékán már kőkemény veterán felöltözve full girdóba
-user harmadik játékán már osztja az észt és nehogymá megmondják neki mit csináljon ;)

Igaz vannak olyanok is akik ugyanezt csinálják csak nem veszik meg a girdo ruhát
_________________
BRAVO-5
Évek óta jobb a lányaimmal játszani mint a sok megagírdó rinyapinával by VIVAX

squad leader No.747
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. okt. 15, 2006 9:41 am
Hozzászólások: 3741
Tartózkodási hely: a hold sötét oldala
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: csüt. aug. 27, 2020 8:03 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
macko-ricsi írta:
SGeri írta:
Ha olyan jatekot akartok szervezni ahol komolyan veszik a feladatokat akkor ott indul hogy el lehet felejteni a civil ruhas oldalt ahogy van.


Lényegében a civil ruha is egy falyta dress code
Inkább azt kellene hogy aki terepbe regel az legyen terepbe végig ;)

Mint ahogy ti fűnek öltöztetek végig abban is voltatok ;)


Nem azert mert a civil ruha nem alkalmas egy mukodo dresscodenak, hanem mert jellemzoen a civil ruhas oldal a kezdoket vonzza, amivel nincs baj, csak nem tudjak mit csinalnak/leszarjak es erre nem lehet egy feladat vegre hajtos jatekot alapozni.

Egyszeru modszer kiszurni azok egy reszet akik nem veszik komolyan ha a dresscode betartasa nehezebb. Pl nato vs orosz. Nehezebb betartani, nehezebb azonositani, varhatoan olyanok jonnel el a jatekra akik komolyabban veszik a feladatot.
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 19, 2007 7:52 pm
Hozzászólások: 2984
Tartózkodási hely: /Maglód/ütközetben eltünt ...
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: csüt. aug. 27, 2020 6:56 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
SGeri írta:
Ha olyan jatekot akartok szervezni ahol komolyan veszik a feladatokat akkor ott indul hogy el lehet felejteni a civil ruhas oldalt ahogy van.


Lényegében a civil ruha is egy falyta dress code
Inkább azt kellene hogy aki terepbe regel az legyen terepbe végig ;)

Mint ahogy ti fűnek öltöztetek végig abban is voltatok ;)
_________________
BRAVO-5
Évek óta jobb a lányaimmal játszani mint a sok megagírdó rinyapinával by VIVAX

squad leader No.747
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 19, 2007 7:52 pm
Hozzászólások: 2984
Tartózkodási hely: /Maglód/ütközetben eltünt ...
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: csüt. aug. 27, 2020 6:52 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
SZU írta:

Elmondhatnátok mi történt a játék közepe felé a három emeletes épület legtetején. A vele szemben lévő épületből sorozták az ablakait a nemzeti hadsereg tagjai. Én a két épület közüli bozótból néztem mi történik. A harmadik emeleten a kémény mellett volt nyitva egy ablak, amiben volt egy (azt hiszem) fekete pakolos fickó, akit miután megsorozták, elment. Majd kinézett az ablakon valami világos terepszínű ruhás srác. Aztán a fekete pakolos és ő felváltva nézelődtek ki.

Tényleg nem értettem mi a helyzet ott. =D

Fent voltunk
Mivel ketten voltunk pakolban így csak mi lehettünk
Felmentünk és szortuk a hadsereget
Feljött egy hadsereg tagja és azt hitte velük vagyunk mi még nem mondtuk neki hogy nem így ő abban a tudatban maradt :)
Aztán mikor elment tovább folytattuk a megzavaró tevékenységet :D
Elvégre a Larpolás része volt a játéknak
Ott a legjobb az volt mikor a szlovák rajt szedtem ki egy ablakból és nekik fogalmuk nem volt honnan jött az áldás :)
_________________
BRAVO-5
Évek óta jobb a lányaimmal játszani mint a sok megagírdó rinyapinával by VIVAX

squad leader No.747
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. jan. 10, 2018 7:59 pm
Hozzászólások: 8
Tartózkodási hely: Monor
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: szer. aug. 26, 2020 6:33 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
SGeri írta:
De volt, nem ertettem felre. :lol:
Minden jatekon van par ilyen pestszentimren is, nem volt semmi ujdonsag benne.

Nem egeszen ertem miert kene privatot irni es megbeszelni azt hogy mas nem tartja be a dresscodeot :D Ha van igenyetek ra tartassatok be jatek elott/alatt.

Ha olyan jatekot akartok szervezni ahol komolyan veszik a feladatokat akkor ott indul hogy el lehet felejteni a civil ruhas oldalt ahogy van.


Én nem találkoztam ilyennel, és gondolom a többi szervező sem, ti sem szóltatok se nekünk, se neki, így sajna nem nagyon lehetett mit tenni ellene.
_________________
Pipacs

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. okt. 15, 2006 9:41 am
Hozzászólások: 3741
Tartózkodási hely: a hold sötét oldala
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: kedd aug. 25, 2020 8:35 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
De volt, nem ertettem felre. :lol:
Minden jatekon van par ilyen pestszentimren is, nem volt semmi ujdonsag benne.

Nem egeszen ertem miert kene privatot irni es megbeszelni azt hogy mas nem tartja be a dresscodeot :D Ha van igenyetek ra tartassatok be jatek elott/alatt.

Ha olyan jatekot akartok szervezni ahol komolyan veszik a feladatokat akkor ott indul hogy el lehet felejteni a civil ruhas oldalt ahogy van.
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 03, 2004 11:21 am
Hozzászólások: 6213
Tartózkodási hely: Ott, ahol a legkevésbé számítanál rám...
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: kedd aug. 25, 2020 6:49 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Geri arra célzott, hogy a terepruhás oldalon (nemzeti hadsereg), volt egy fickó, terep nadrágban, fekete pólóban. Gondolom kimelegedett és levetkőzött. Többször összeakadtunk vele és csak azért nem lőttük le, mert láttuk, hogy egy teliben terepruhás rajban mozog.

Tényleg fiúk-lányok!

Elmondhatnátok mi történt a játék közepe felé a három emeletes épület legtetején. A vele szemben lévő épületből sorozták az ablakait a nemzeti hadsereg tagjai. Én a két épület közüli bozótból néztem mi történik. A harmadik emeleten a kémény mellett volt nyitva egy ablak, amiben volt egy (azt hiszem) fekete pakolos fickó, akit miután megsorozták, elment. Majd kinézett az ablakon valami világos terepszínű ruhás srác. Aztán a fekete pakolos és ő felváltva nézelődtek ki.

Tényleg nem értettem mi a helyzet ott. =D
_________________
Kép Falvédőim | Használj maszkot CQB-n mindig!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. jan. 10, 2018 7:59 pm
Hozzászólások: 8
Tartózkodási hely: Monor
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: kedd aug. 25, 2020 5:13 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
SGeri írta:
Jo palya meg minden de ha minden objective csak a kozepso epuletekre korlatozodik kb 1 ora alatt lesz halal unalmas a jatek es a palya 99%-a kihasznalatlan marad, pedig allat valltozatos dimbes dombos erdo van bent.

Cel azonositas 0, mozog lovik, pedig ennel egyszerubb dresscodeot nem tud megalmodni senki. Ok, ezt se tartjak be, hadsereg oldalon fekete polo meg baseball sapi, nehez olvasni gondom, vagy csak egyszerubb bele szarni :))

Ez csak hipotetikus kerdes, de ha valaki full feketebe jon jatszani terepre az valami egyezmenyes jel hogy csak olyan talalatot ad meg ami faj es mar nem lehet elcsalni? Vagy ez csak veletlen? :) Nem gond, van idonk mindet ketszer kiloni, csak akkor ne legyen nyafi hogy faj.


Szia, a pálya a terv azerint teljesen ki lett volna használva, csak sokan úgy jöttek, hogy nem olvasták el a kiírást, emiatt nem használták ki a lehetőségeiket. A dresscode rendben volt, nem volt a Nemzeti hadsereg oldalon fekete pólós baseball sapis ember, az a Megszálló Erők oldal volt, ami egy 3. frakció. Szerintem te értettél félre vmit, de ha nem, írj rán légyszi privátot, hogy meg tudjuk beszélni, és legközelebb ne legyen ilyen.
_________________
Pipacs

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. júl. 03, 2016 5:34 pm
Hozzászólások: 24
Tartózkodási hely: Rodézia
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: kedd aug. 25, 2020 3:29 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

A SWIFT köszöni szépen a játékot, szuper volt :)

Élményvideó a fosztogató oldalról: https://www.youtube.com/watch?v=PXDbl-6swNE

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. okt. 15, 2006 9:41 am
Hozzászólások: 3741
Tartózkodási hely: a hold sötét oldala
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: kedd aug. 25, 2020 9:13 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Jo palya meg minden de ha minden objective csak a kozepso epuletekre korlatozodik kb 1 ora alatt lesz halal unalmas a jatek es a palya 99%-a kihasznalatlan marad, pedig allat valltozatos dimbes dombos erdo van bent.

Cel azonositas 0, mozog lovik, pedig ennel egyszerubb dresscodeot nem tud megalmodni senki. Ok, ezt se tartjak be, hadsereg oldalon fekete polo meg baseball sapi, nehez olvasni gondom, vagy csak egyszerubb bele szarni :))

Ez csak hipotetikus kerdes, de ha valaki full feketebe jon jatszani terepre az valami egyezmenyes jel hogy csak olyan talalatot ad meg ami faj es mar nem lehet elcsalni? Vagy ez csak veletlen? :) Nem gond, van idonk mindet ketszer kiloni, csak akkor ne legyen nyafi hogy faj.
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. jan. 10, 2018 7:59 pm
Hozzászólások: 8
Tartózkodási hely: Monor
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 24, 2020 7:15 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok! Köszönöm, hogy ilyen sokan eljöttetek, nagyon sokat jelentett nekem az, hogy ennyire jól sikerült az agyszüleményem. Már agyalok is a következő játékon, hogy mivel tegyük még színesebbé. Tényleg nem voltak terminátorok, mindenki becsülettel játszott. Egy gondom volt, néhányan nem olvasták el a szabályrendszert és nem voltak képben azzal, hogy milyen játékon vannak, és mi a feladat. A Tudósra 3x rálőttek annak ellenére, hogy rá tilos, illetve kevesen éltek a játéktörténet adta lehetőségekkel. De sebaj, ez mindenkinek új játékstílus volt, elvégre ötvöztük a sima lövöldözőset a larppal meg a milsimmel. Szerintem minden igényt sikerült kielégíteni. Első játéknak szerintem tökéletesen jól sikerült. A következő még ennél is jobb lesz 8)
_________________
Pipacs

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 19, 2007 7:52 pm
Hozzászólások: 2984
Tartózkodási hely: /Maglód/ütközetben eltünt ...
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: vas. aug. 23, 2020 8:20 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Jó volt a mai játék

A helyszín csodás hely
Reméljük lesz még több játék is ott ;)
_________________
BRAVO-5
Évek óta jobb a lányaimmal játszani mint a sok megagírdó rinyapinával by VIVAX

squad leader No.747
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 03, 2004 11:21 am
Hozzászólások: 6213
Tartózkodási hely: Ott, ahol a legkevésbé számítanál rám...
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: vas. aug. 23, 2020 6:54 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kösz a játékot, jól elfáradtam.

Találatmegadási problémával nem találkoztam, sajnos friendly fire-el annál inkább. 6 kilövésemből 3 baráti tűz volt, pedig az egész pályán összesen három ghillies volt és mind a három a terepruhás oldallal.

Részemről nincs harag, de ha mindenki aki lesből, helyzeti előnyből lő, csak egy tizedmásodpercet elgondolkodna, hogy kire lő, abból csak fejlődés lenne.
_________________
Kép Falvédőim | Használj maszkot CQB-n mindig!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: kedd jan. 18, 2011 8:13 pm
Hozzászólások: 1418
Tartózkodási hely: Üllő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: szomb. aug. 22, 2020 7:44 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Peti1981 írta:
Sziasztok. A pályáról szeretnék térképet kérni. Ez lehetséges?
Köszönöm. :shock: :D
Üdv.

Helyszínen mindenkinek osztunk.
_________________
Üdvözlettel:
Joe

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: vas. szept. 22, 2019 4:44 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia Az eltolodas miatt karszalagozunk, piros sárga legyen mindenkinél.
HozzászólásElküldve: szomb. aug. 22, 2020 1:38 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok. A pályáról szeretnék térképet kérni. Ez lehetséges?
Köszönöm. :shock: :D
Üdv.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 03, 2004 11:21 am
Hozzászólások: 6213
Tartózkodási hely: Ott, ahol a legkevésbé számítanál rám...
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia /Játéksorozat 1/1/
HozzászólásElküldve: csüt. aug. 20, 2020 4:10 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Rowell910813 írta:
Valaki küldene linket hol van pontosan csévharaszton a pálya?

https://www.google.com/maps/dir//47.2775049,19.4331579/@47.2777403,19.4328976,17.79z/data=!4m2!4m1!3e0
_________________
Kép Falvédőim | Használj maszkot CQB-n mindig!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. feb. 10, 2011 1:58 am
Hozzászólások: 1077
Tartózkodási hely: Budapest, XIV. ker.
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia /Játéksorozat 1/1/
HozzászólásElküldve: csüt. aug. 20, 2020 3:12 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szia,

Rowell910813 írta:
Valaki küldene linket hol van pontosan csévharaszton a pálya?

Ahogy Joe is megadta, a bejárat koordinátái:

47°16'41.5"N, 19°26'02.9"E
fok:perc:másodpercben vagy
47.2784214 N, 19.4347733 E
tizedes fokban.

A google maps ismeri a Csévharaszt, temetőt, attól kb. 500 m.

Üdv, roberto
_________________
Kép Там, где мы, там победа! - Морская Пехота
"Orosz nem szarral gurít! :))" - Rashid

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: kedd jan. 18, 2011 8:13 pm
Hozzászólások: 1418
Tartózkodási hely: Üllő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia /Játéksorozat 1/1/
HozzászólásElküldve: csüt. aug. 20, 2020 12:52 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Rowell910813 írta:
Valaki küldene linket hol van pontosan csévharaszton a pálya?


Szia,

Kiirtam a jatekkiiras elejehez.
Ott mindenki megtalalja.
_________________
Üdvözlettel:
Joe

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. aug. 20, 2020 11:50 am
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia /Játéksorozat 1/1/
HozzászólásElküldve: csüt. aug. 20, 2020 11:53 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Valaki küldene linket hol van pontosan csévharaszton a pálya?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 03, 2004 11:21 am
Hozzászólások: 6213
Tartózkodási hely: Ott, ahol a legkevésbé számítanál rám...
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia /Játéksorozat 1/1/
HozzászólásElküldve: csüt. aug. 20, 2020 10:37 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
G.I.Joe írta:
Nem értem mit szeretnél, segíts.


Most 3 csapat van egymás ellen, 72 v 36 v 12

Erre céloztam, hogy a 36 fős megszálló erőt egybe kellene boronálni a 12 fős fosztogatókkal. És még úgy is kevesebben leszünk.
_________________
Kép Falvédőim | Használj maszkot CQB-n mindig!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: kedd jan. 18, 2011 8:13 pm
Hozzászólások: 1418
Tartózkodási hely: Üllő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia /Játéksorozat 1/1/
HozzászólásElküldve: csüt. aug. 20, 2020 9:03 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
SZU írta:
A megszálló erők a fosztogatókkal összeállva is kevesebben vannak, mint a nemzeti hadsereg.

nem lehetne a fosztogatókat beállítani?


Nem értem mit szeretnél, segíts.
_________________
Üdvözlettel:
Joe

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. jan. 10, 2018 7:59 pm
Hozzászólások: 8
Tartózkodási hely: Monor
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia /Játéksorozat 1/1/
HozzászólásElküldve: csüt. aug. 20, 2020 8:57 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Igencsak jófejség lenne, ha pár csapat átmenne a Megszállók oldalára, és többen nem is regelnének a Nemzeti Hadseregbe, mert ez már veszélyes túlerő. Vagy majd ha ott leszünk, a fele bandát le kell atlétáig vetkőztetni, hogy ne legyen terepmintásban, és egyenlőek legyenek az arányok? Ott helyben rosszabb lesz szétosztani a csapatokat, de ez tuti nem marad így.
_________________
Pipacs

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 03, 2004 11:21 am
Hozzászólások: 6213
Tartózkodási hely: Ott, ahol a legkevésbé számítanál rám...
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia /Játéksorozat 1/1/
HozzászólásElküldve: csüt. aug. 20, 2020 6:38 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A megszálló erők a fosztogatókkal összeállva is kevesebben vannak, mint a nemzeti hadsereg.

nem lehetne a fosztogatókat beállítani?
_________________
Kép Falvédőim | Használj maszkot CQB-n mindig!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. feb. 10, 2011 1:58 am
Hozzászólások: 1077
Tartózkodási hely: Budapest, XIV. ker.
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia /Játéksorozat 1/1/
HozzászólásElküldve: kedd aug. 18, 2020 10:36 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok,

Fuvart keresek Budapest, XIV. ker. Zuglóból a pályára. :roll:

Az üzemanyagköltségbe természetesen beszállnék. :)

Üdv, roberto
_________________
Kép Там, где мы, там победа! - Морская Пехота
"Orosz nem szarral gurít! :))" - Rashid

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. júl. 11, 2018 5:52 pm
Hozzászólások: 12
Tartózkodási hely: Veresegyház - Fót
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Pandémia /Játéksorozat 1/1/
HozzászólásElküldve: pén. júl. 31, 2020 9:01 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szia Joe!
Az épületek meddig (emelet) használhatóak?
Nem találtam infót a kiírásban.
Esetleg KMZ fájl lesz?
Köszi.
M

Emeletek játszanak, kmz t elvileg tudunk készíteni de nem nagyon lesz használható a helyszínen nem jól működik.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Fosztogatók - 14 fő (Max 14 fő)
Anatolij (Omega squad) , Fegyver: M4 - 330 FPS
B.Geri (swuft) , Fegyver: szeretet - 400 FPS , megbocsátás - 300 FPS
Dionator (SWIFT) , Fegyver: Ak47 / G3 a3 - 340 FPS
drakon003 (Omega) , Fegyver: G36C - 360 FPS
Henrik (SWIFT) , Fegyver: ICS M4 - 399 FPS , Brit zene síppal és dobbal - 51 FPS
J.Zalán (WA) , Fegyver: AR15 - 340 FPS , M9 - 300 FPS
Jester (WA) , Fegyver: AR-15 - 0 FPS
kallerdance (Swift) , Fegyver: G3SG1 - 360 FPS , Egy zöld uborka - 20 FPS
Koragon (WA) , Fegyver: AR15 - 380 FPS , Cz-p09 - 330 FPS
lada2000 (SWIFT) , Fegyver: M16 - 360 FPS , Colt - 390 FPS
Pipacs (SWIFT) , Fegyver: G36C - 350 FPS , Gumikés, lehengerlő tekintet - 999 FPS
SongSimon (WA) , Fegyver: Mk18 - 380 FPS , H&K USP Compact - 280 FPS
Sturmwind (SWIFT) , Fegyver: vicces sárga kutyás képek - 350 FPS
zolee360 (Omega) , Fegyver: JG_G36 - 390 FPS , Colt 1911 - 320 FPS
Megszálló Erők - 36 fő (Max 39 fő)
balu6307 (Nopara) , Fegyver: G3 - 370 FPS , Shoti - 340 FPS , +3 játékos
Basileos , Fegyver: AK-101 - 390 FPS
Boogie , Fegyver: M4 - 570 FPS , Cz p-09 - 300 FPS
cypher , Fegyver: M249 - 380 FPS , Eap - 200 FPS
dbela84 , Fegyver: G36 - 380 FPS
KozaLaszlo (B.S.) , Fegyver: Cyma cm700 - 575 FPS , Cyma cm127 - 200 FPS , +6 játékos
Mihuk , Fegyver: Ak47 - 390 FPS , +3 játékos
Peti1981 (V.A.T) , Fegyver: G&g cm16 mod0 - 390 FPS , Aps xpt xtreme - 340 FPS
Pingvin , Fegyver: M4A1 - 360 FPS
radZR , Fegyver: m4 - 380 FPS , 1911 - 300 FPS
roberto (Моржи Opб) , Fegyver: Dragunov SVD - 590 FPS , Makarov PM - 380 FPS , Fuvar kell innen: Budapest, XIV. ker., 1 fő
sakál01 (Csürhe) , Fegyver: A&K S24 - 589 FPS , AEP - 160 FPS , +4 játékos
SZU (AS Rangers) , Fegyver: SVU - 480 FPS , STTI MK23 - 310 FPS
tenkton , Fegyver: m24 - 550 FPS , 5.1 - 300 FPS
Zao , Fegyver: M4 CQBR - 370 FPS
Zoli_78 , Fegyver: SRS A2 - 540 FPS , +4 játékos
Nemzeti Hadsereg - 74 fő (Max 77 fő)
3UnderTakeRr , Fegyver: Mk18 - 0 FPS , Glock - 0 FPS , +4 játékos
Aftec (Prometheus) , Fegyver: M4 - 0 FPS , +6 játékos
amranosz (Phantoms) , Fegyver: Nincs megadva
atesz1000 , Fegyver: Scar l - 350 FPS , Beretta M9 - 320 FPS
AtiHUN (Hitványak) , Fegyver: Ar15 - 380 FPS , BLE XAE - 300 FPS
batkamano , Fegyver: M4 Specna - 380 FPS , +1 játékos
Digi (Lajhi) , Fegyver: Ak - 390 FPS , M&p9l - 360 FPS , +5 játékos
Draquo (Land Raiders) , Fegyver: SR25 - 460 FPS , ICS XFG - 320 FPS , +1 játékos
dudasis (FAMAT) , Fegyver: HK416 - 350 FPS , USP - 300 FPS
Elitkutya , Fegyver: m24 - 585 FPS , m9 - 330 FPS
FancyPhoenix , Fegyver: M4 - 0 FPS , +1 játékos
Flugii (ExForce) , Fegyver: VSR-10 - 550 FPS , ssx-23 - 340 FPS , +4 játékos
Gioconda , Fegyver: Nincs megadva
Henáj (Hitványak) , Fegyver: SCAR-L - 370 FPS
Immor (Land Raiders) , Fegyver: AK 74 - 400 FPS , Colt 1911 - 300 FPS
kodania , Fegyver: Nincs megadva , +2 játékos
Koly (Ravens) , Fegyver: AR15 - 380 FPS , Hi-Capa 4.3 - 280 FPS , +4 játékos
Laszlobelak , Fegyver: G36 - 380 FPS , Hi-capa 5.1 - 280 FPS
Leo (Famat) , Fegyver: P90 vagy mp5 - 370 FPS , 1911 colt - 180 FPS
Lord Garac , Fegyver: m16a4 - 380 FPS
Mazsola1979 , Fegyver: M4 - 390 FPS
Morgul (FAMAT) , Fegyver: FN Scar - 375 FPS , M9 Beretta - 300 FPS
Napisten (Hitványak) , Fegyver: M4 + G36C - 380 FPS , Glock 17 - 300 FPS , +8 játékos
Nirek , Fegyver: Krytac LVOA Umbrella - 395 FPS , +1 játékos
Phyrty (Phantoms) , Fegyver: Rpk - 370 FPS , Ak74 - 370 FPS
Rongyos (FAMAT) , Fegyver: AR-15 - 385 FPS , Glock - 200 FPS
SGeri , Fegyver: Srs - 598 FPS , Mk23 - 300 FPS
Snoopyka , Fegyver: Kjw M700 - 500 FPS , Kjw kp-06 - 320 FPS
Timo , Fegyver: mk12 - 380 FPS
tordaiarnold (Maxeff) , Fegyver: M4 - 0 FPS , Glock - 0 FPS , +2 játékos
Wiking05 , Fegyver: M4 - 370 FPS , +2 játékos
Wulfhednar (Hitványak) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Cz p10 - 300 FPS
Zempléni Norbert (FAMAT) , Fegyver: G36K - 360 - 0 FPS , Glock - 200 FPS - 0 FPS
Szervező - 1 fő (Max 1 fő)
G.I.Joe (Militans) , Fegyver: M4 - 387 FPS
Tudós - 1 fő (Max 1 fő)
Brutalika , Fegyver: MAG36V - 360 FPS , G18C - 170 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 26 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség