Igen UN COmpany-nek szeretnék küldeni 100+$-t, de a sales@uncompany.com-ra valamiért csak 50$ alatti összeget akar engedélyezni. Más e-mailre elengedné ezt az összeget a PayPal. Nem nagyon értem.
Ja még valami. Ha a services-t pipálom be akkor tovább enged, ha a goods-t akkor nem.
2-3 hete rendeltem tőlük először hasonló összegben és akkor rendben ment minden.
Kössz az infot AnWar. Szóval akkor az ember kénye kedve szerint rendelhet nem kell attól tartani hogy fel kell utazni a Pestre a vámra. Ez jó És még egy kérdés ,ha megérkezett a vámra akkor telefonáljak be hogy küldöm a faxot vagy valami, vagy küldenek majd értesitöt és ott leirják a továbbiakat (ez a papir tartalmazza gondolom a telszámot, a vám összegét stb..)?
Red: ha nem budapesti vagy elég ha faxolod nekik a papírokat. Az egyedüli eset ha be kell menned személyesen, az az EMS küldemény budapesti címre. Engem a tártartókkal szivattak meg így - ugye pesti cím, EMS és a nyitvatartásuk H-Cs: 7:45-15:00, P: 7:45-12:00.
Viszont nem érdemes megvárni a papírt a vámtól, ha követésen azt látod, hogy 1005-re megérkezett, azonnal telefon az Orczy térre. Ha a kiscsaj van benn ő még azt is megnézi, hogy aznap épp melyik nap bejött csomagokat ellenőrzik (általában a 477-6573as szám, de egy idősebb, "azt én nem tudom" hölggyel osztozik rajta). Ha esetleg peches vagy és a férfi vámost adják, akkor "Hagyj fel minden reménnyel" és próbálj más számot.
nem kell felutazni, ha kérnek papírt számlát ezt azt, levélben fogják, elafaxolod és kész is. Ők meg kiküldik.
Szoval ha én mint magánszemély rendelek egy kb 500dolláros tételt hong kongból és megérkezik a vámra, akkor nem feltélenül kell felmenni érte. Azt is meg lehet csinálni hogy pl csekken kifizetem a vámot és a vámról kiküldik házhoz?
úgy tűnik csak én vagyok elátkozva akkor, zubbony + kalap 1 hete vámkezelés alatt van a postai csomag figyelő oldal szerint
szal szerintem kiszámíthatatlan az egész vagy át csúszik vagy nem.
A postakicserélőben meg tudod kérdezni a csomagod számát amin vámra került és ha azt tudod, akkor bemehetsz a vámra mielőtt megérkezne az értesítőd. A számuk: 1/477-6570
A honkongi paypal-os fizetésen kívül (áru+szállítás) semmi más költség nem volt.
Na akkor most elmondok egy TERMÉSZETESEN KITALÁLT történetet.
Egyszer régen egy kis ország nemzetközi postaforgalommal foglalkozó postahivatalában az egyszeri kábszeres kutyás kiment csomagokat szagoltatni. Legnagyobb meglepetésére a következőket tapasztalta. Kis kötényes (postás) néni vámbélyegzővel ütögette a csomagokat, az (eléggé megilyedt) szolgálatos pedig boxeralsóban jelentett az irodájában 10 perccel később.
Gondoltam megnézem hogy megy ez, VASÁRNAP este (nov.18.) rendeltem egy HFC pisztolyt a WGC-ről...
19-én feladták Hong Kong-ban.
20-án bejött az országba.
Ma reggel, SZERDA 9-kor kihozta a postás (nov.21.). És nem a nagyfaluba, hanem ide vidékre.
Vámhivatali pecsét rajta!!!
A honkongi paypal-os fizetésen kívül (áru+szállítás) semmi más költség nem volt.
Azt szeretném megtudni, hogy a vámügyintézés csakis kizárólag Budapesten tötrénik, vagy esetleg a VPOP vidéki kirendeltségein is el lehet intézni. A másik hülye kérdésem pedig, az hogy az elvámolt cuccot a magyar posta szállítja ki, vagy esetleg a vámhivataltól is elhozható? Előre is kösz a választ!
inkább a gyors szállítástól. Lásd múlt hét keddi hongkongi rendelésünket vasárnap hozta ki a posta.. Nem átlag cuccokat rendeltünk, így a fennakadásos helyetteküldős megoldás kizárt.
Egyszerűen ennyi különbség van a HK és a HU postaszolgáltatás között.
A rendelések esetén általában feladástól számított max 3-4 napon belül Magyarországon van az áru, a maradék időt a vámon, meg mittoménhol tölti.
Egy pár szó a Gunneres rendelésről!!!!A korai megérkezés valószínüleg azért van(nekem is a vámosok mondták)Hogy az eredetileg rendelt terméket nem vették át a vámon Vmeik európai országban és azt kapjuk meg mi!!!Persze ha van olyan termék ami megegyezik a rendelttel!
valaki rendelt már a gunerről ? kb mennyi idő kb. amig megjönnek a csomagok ? Már több mint 1 hónapja várom OKé hogy egész korrektek az árak , csak történhetnének kicsit gyorsabban a dolgok
Helló!
Én okt 28.-án éjjel adtam le a rendelésemet,és nov.8-án megkaptam a levelet, hogy lehet menni a cuccért! Ez alig másfél hét , nagyon kellemes meglepetés volt...
Én Kb 2hete kaptam meg a Vámra az Airsoft fegyverem!
Valami iszonyat csoda történt a szállítással mert 2és fél hét kellett csak rendeléstől az átvételig Nekem pedig azt mondták hogy úgy 4-5Hét mire küldik a Vámpapírt!Mondom nekem 2és fél hét volt ÉRDEKES de kellemes meglepetés volt Szerintem 5hétnél tovább nem ülnek rajta
valaki rendelt már a gunerről ? kb mennyi idő kb. amig megjönnek a csomagok ? Már több mint 1 hónapja várom OKé hogy egész korrektek az árak , csak történhetnének kicsit gyorsabban a dolgok
Az ebay nem egy eladó, hanem online értékesítéshez biztosítja a feltételeket. Borzasztóan sok eladó van rajta, hogy mennyire megbízhatóak, azt a nevük mellett található értékelés mutatja %ban.
Ebayes vásárláshoz érdemes paypalt használni, 1000 dollárig biztosítva vagy, ha esetleg át akarnak vágni a palánkon.
Csináltass egy dombornyomott bankkártyát, regisztrálj a paypalre, és mehet a pénzköltés.
Lenne egy kérdésem hogy (mivel semmi tapasztalatom nincs eddig akülföldi rendelések kapcsán ,csak annyi amennyi a rendelési kisokosban van)
akkor rendelek xy shopbol kifizetem online és akkor küldik is és megérkezik a vámra na msot iit akkor a vámon rá rakják avámáfát és akkor utána mi lesz személyesen be kel mennia vámra vagy pedig csekken kifizeti az ember a vámot és akkor küldik tovább a a cucot egynesen házhoz vagy mi van azután?
Ha más nevére és címére jött, akkor csak az az illető tudja átvenni, esetleg ha van hitelesített, meghatalmazásod, akkor te is, de érdemes rátelefonálni a postaforgalmi kicserélőre és megérdeklődni.
Na még egy nyomorom van. Az ok hogy tudom a tracking nr-t, de nem az én nevemre és címemre lett rendelve. Most ilyenkor vinnem kell magammal azt is akinek a nevére jött vagy mi?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.