JG G36-hoz keresnék külső alkatrészeket. Ami érdekelne: -SL-8 tus -Egyéb behajtható, nem a gyári típusú tus (kivéve M4 tusos verziók) -Hosszú (6 lyukas) előagy külső csövével, lehetőleg bipoddal -Optikás hordfogantyú -Rövid mid/lowcap tárak
Festett/karcos cuccok is érdekelnek.
Személyesen Keszthely vagy Foxpost/posta, amit fizetek előreutalással.
Sziasztok. M4 előagymarkolat héjat keresek. Továbbá fix hordfoganytús M16 fém testet. Pest-Székesfehérvár vonalon személyesen, egyéb esetben posta is jászhat. PM vagy +36205209211
_________________ "Az igazság szép szó,de a Landwirtschaftausstellung még szebb"
Hello. Keresek Army Armament R27 hez rugó megvezetőt. Spring guide. Esetleg ha valaki le tudja gyártani valami erősebb anyagból , az is érdekelne. Köszönöm csisz@index.hu vagy PÜ.
Üdv Mindenkinek! G36 Hop Up kamrát keresnék, egybe amiben benne van a cső rögzítő kis patkó is. Használt jöhet. Tuning kamra nem játszik. E-mailbe, vagy Pm-be el tudtok érni. Köszönöm.
VSR kompatibilis 90 fokos elsütőt keresek. Nem kell csillivilli atom űrtechnikának lenni, mert gázosba megy (igen, vsr és gázos), és nem lesz rajt nagy rugó, csak ami beüti a szelepet.
Olyan 10-15 környékére gondoltam, 30ért én is tudok venni, csak nem akarok
Hátha van itt valakinek egy a polcon, próba szerencse. Vagy ha van 3D nyomtatóra modelled, akkor behűtöm a sörödet!
Olyat keresek, hogy galaxy mp5k pdw test. Van egy ilyen fegyverem de a műanyag test már eltört ,nem tudom megragasztani sem. Tusa is letört. Vagy bármilyen mp5 pdw testet amibe ez a belső beleszerkeszthető. Köszönöm a segítséget. Péter csisz@index.hu [nagykep][/nagykep]
Keresem a következőket: Aeg M4 bolt catch imitáció Aeg M4 dust cover HK416 hátsó irányzék M4 lángrejtő 2db motorsaru Hatállásos M4 válltámasz (Magpul féle, vagy egyszerű m4 vagy ilyesmi)
Keresek sig sauer p226 tárakat akár többet is. lehet jó , vagy eresztős vagy hibás csak a tárajak legyen jó.
_________________ Ha két dolog közül kell választanod és teljesen mindegy! Válaszd azt amelyik jobban mindegy! -Uram, maga mindenhez ért? - Mindenhez IS!
AK 47S tipusú behajtható (test alá) válltámaszt keresek, kompletten a testbe felfogató alkatrészekkel. Bármilyen gyártótól, ami a Cyma tokra felszerelhető.
Vagy Cyma 028 AK 47 Tactical (oldalra behajtható válltámaszos) testet, ennek a hátsó, válltámasz felfogató része tört el.
Ha valakinek van esetleg eladó a kettő közül pm-ben írjon! Köszönöm!
lehet töltött vagy héj. mindegy mi van benne lényeg hogy egybe legyen.
_________________ Ha két dolog közül kell választanod és teljesen mindegy! Válaszd azt amelyik jobban mindegy! -Uram, maga mindenhez ért? - Mindenhez IS!
Sziasztok, cyma 0.30as glock g18c AEPhez keresek kis rugót, a tárakasztó pöcök/műanyaghoz, mert elvesztettem. Esetleg donor darabot értelmes áron. Köszönöm a figyelmet. András
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.