Hozzászólás témája: Re: Kérdések a csapatokhoz Elküldve: vas. aug. 01, 2010 12:36 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Üdv harcosok . Mi egy páran itt Gyergyószentmiklósról,(Románia ) szeretnénk megalapitani egy komoly airsoft csapatott . Egyetlen gondunk , hogy anyagi helyzetünk nem valami rózsás lévén , hogy többen családosak vagyunk , és na legyünk öszinték Romániában nem igazán vetik el a fizetéseket ...... Tehát ne vegyétek ezt rossz néven , lehet, hogy koldulásnak tünik, de szivesen fogadnánk mindenki részeről, megunt fegyvert, vagy tárat, kiegészitőtt, legyen az akármi ami airsoft üzéséhez hasznos lehet . Előre is köszönjük mindenki megértését, ha estleg kérésünk sértő lenne valakire vagy valamire nézöen , akkor töröljétek . Tisztelettel Urison airsoft rajongó , a Defenders of the clifs , jövendő airsoft csapatt képviselője .
Hozzászólás témája: Re: Kérdések a csapatokhoz Elküldve: szer. ápr. 14, 2010 11:59 am Mutasd csak ezt az üzenetet
ptoma írta:
Csapat alapításon gondolodom észak Buda környékén.
Nem beugatni akarok, de ha kicsit több infót megadnál akkor nagyobb lenne az érdeklődés. Korhatár, játékstílus, követelmények....stb. Tényleg csak építőjelleggel. ;)
Hozzászólás témája: Re: Kérdések a csapatokhoz Elküldve: vas. ápr. 04, 2010 12:20 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
kokenyj írta:
Mac írta:
Bocs, de, ha érdekel mondjuk a hibilimbihegyezés, és megtalálok egy honlapot, ahol kint van a himbilimbihegyezés szabályzata, azt elolvasom. Rájövök, hogy nem vagyok elég idős, és nem kérdezek. Így nem hajtanak el, és nem sértődök be rögtön. Ergo nem generálok magamnak nyafognivalót.
Megtennél nekem egy szivességet? Ha azt mondom hogy bekaphatod és már 16 vagyok, akkor töröltetsz a fórumról? Ja és az apámé az egyik ki...t nagy airsoft pálya!:D:D
Hozzászólás témája: Re: Kérdések a csapatokhoz Elküldve: szomb. ápr. 03, 2010 8:42 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Az a baj,hogy így állsz a dolgokhoz és így akarod hogy segítsenek mikor az adminoknak ilyet írsz.Meg ha apucié az egyik legnagyobb pálya szerintem nem azt kérdeznéd,hogy melyik a legolcsóbb fegyver..szerintem ; )
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2010 7:38 am Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Kérdések a csapatokhoz Elküldve: szomb. ápr. 03, 2010 7:35 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Mac írta:
Bocs, de, ha érdekel mondjuk a hibilimbihegyezés, és megtalálok egy honlapot, ahol kint van a himbilimbihegyezés szabályzata, azt elolvasom. Rájövök, hogy nem vagyok elég idős, és nem kérdezek. Így nem hajtanak el, és nem sértődök be rögtön. Ergo nem generálok magamnak nyafognivalót.
Megtennél nekem egy szivességet? Ha azt mondom hogy bekaphatod és már 16 vagyok, akkor töröltetsz a fórumról? Ja és az apámé az egyik ki...t nagy airsoft pálya!:D:D
Csatlakozott: csüt. feb. 26, 2004 9:34 pm Hozzászólások: 4213 Tartózkodási hely: A füst, és a gránátzápor közepén.
Hozzászólás témája: Re: Kérdések a csapatokhoz Elküldve: szomb. ápr. 03, 2010 7:13 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Hozzászólás témája: Re: Kérdések a csapatokhoz Elküldve: szomb. ápr. 03, 2010 4:24 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Most is biztos tudnék baromságot kérdezni...de én most nem a kérdezőt minősítettem,hogy mekkora hülyeséget kérdezett, hanem a mellékelt link tetszett. De ha valakit megbántottam elnézést!
Csatlakozott: hétf. jún. 11, 2007 6:06 pm Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: dEEP sPACE 9
Hozzászólás témája: Re: Kérdések a csapatokhoz Elküldve: szomb. ápr. 03, 2010 12:53 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
[quote="Zola95"]Hát nem tudom én jót röhögtem,bocsi srácok : )[/quote]
Valószinűleg annó Te is kérdeztél baromságokat - mint mindenki, de kimondottan kérted, hogy fikázzanak ki. Na ja. Lehet udvariasan is magyarázni a játékról, szokásokról.
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2010 7:38 am Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Kérdések a csapatokhoz Elküldve: pén. márc. 26, 2010 10:01 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
[quote="Trasher"]Nem muszáj baromságokat kérdezni rossz helyen, sőt, azon sem muszáj behisztizni, ha pontosan olyan válaszokat kap rá az illető, amilyeneket érdemel.
További jó nyafizást![/quote] Én milyen baromságot kérdeztem? És nagyon vicces voltál!!
Egy újonann alakuló csapathoz keresünk embereket föleg 16-22 év közötti játékosok jelentkezését várjuk de idősebbek is jelentkezhetnek!!! A csapat Budapest északi részéről és vonzáskörzetéből várja ajelentkezőket (Újpest,Angyalföld,Rákospalota,Dunakeszi,Fót,Göd stb) ha távolabb laksz az se gond a bírod az útazást! A csapatba nem csak veteránokat várunk hanem teljesen kezdöket is! Nem szeretnék mesét írni de egy olyan csapatba keresünk embert ahol nagy összetartás és bajtársiaság van! Segítjük egymást magánéleti problémákba, összetartunk és végül CSAPATKÉNT győzünk!!! Tehát aki szeretne gey igazán jó csapat tagja lenni kérem jelentkezeen a: "endlein@vipmail.hu" email címen!!! Tárgy rovatba: JELENTKEZÉS Az emailben kérem a következökre adj választ: -Név -Cím -Életkor -Tapasztalatt /játszotál e már más csapatban/ -Fegyvered -Arcképes fotó
Üdv. Mivel nemtalálok megfelelő topikot, és remélhetőleg nem a szerencsétlenkedésem miatt, itt, egy új topikban próbálom elmondnai amit akarok.
Szóval, épp Csapatot keresek. Olyanok társaságát, akik komolyabban veszik a hobbit, és nem mackónadrágban rohangásznak bokortól bokorig. Budapesti vagyok, budaörs szélén, úgyhogy a távolabbi (Szeged, győr, tata, etc.) airsoft csapatok kérem hogy ne keressenek ezügyben, ha lehet.
Jellemzést nemszeretnék írni, mert engem vagy utálni, vagy imádni lehet. Ritka aki a kettő között mozog... Egy próbát szerintem simán megérek. Gyorsban azért az alapok:
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.