Csumpi! Nem tudom kit mennyire érdekelne egy amolyan szituációs, állomásról, állomásra rohangálós, feladatmegoldós amit a legvégén pontoznánk. A lényeg itt az, hogy az alapsztorihoz kitalált szituációkat hozunk létre külön helyszíneken berendezve amit több különböző módon lehet megoldani. Pl: 1. megállónál felderítés szpottolás (adott területről minél több infót gyűjteni, lebukás nélkül). 2. megálló: Konvoj rajtaütés a konvoj vezetőjének életben hagyásával. 3. megálló: Az elmenekülő vezér elfogása. 4. megálló: Vezér vallatás Rajtaütés visszaverése. 5. megálló: Menekülés. És ezt folytathatnám napestig. Láttam most valami hasonlót de sajnos le lett fújva a játék. Hát véleményezzétek, mi a véleményetek.
Harmadik Műszakos, LARP-os játék alapjában véve magára a sorozatra épülne. NYPD(járőrők, bűnmegelőzési csoport, különleges osztag, nyomozók), FDNY mentők, bűnbandák(fekete bandák, olasz, orosz maffia), civilek, rengeteg pisztoly, nagyon minimális számú Shoti/AEG, fix helyszínek (55. körzet Kapitánysága alias "Camelot", Szent Anna Kórház, kávézó-olasz maffia, bár/játékterem-orosz maffia, disco,kosár pálya,javítóműhely-feketék, hot dog árus, bank stb.) Járművek jók lennének NYPD feladatai: városi rendfenetartás, a bandák elleni és tevékenységeik elleni küzdelem Bandák: védelmi pénzek, drog ügyeletek, prostik futtatása, illegális szerencsejáték stb
egyenlőre ennyi... remélem vmelyik játékszervezőnek megtetszett és megpróbálja megvalósítani, természetesen amiben tudok/tudunk segítenénk...
Szerintem tetszetos, viszont aranylag nagy palya kell a megvalositashoz (pl ha vedik a csomagot, lehet, hogy oket talaljak meg elobb, minthogy a terkepet).
Adott egy választott pálya két ellentétes csapattal. A pálya egy pontján( mondjuk egy épületben,de lehet akár a szabadban is)van egy térkép ami jelzi a megszerzendő csomag pontos helyét. (a térkép helye mindenki által ismert)
A játék lényege az hogy melyik csapat szerzi meg a térképet majd annak segítségével a csomagot, amit vissza kell vinni a bázisra...A csomagot birtokló nem lőhet. Őt védeni kell. A pechesebb csapat pedig próbálja megszerezni a csomagot.(ugyanúgy vissza kell vinni saját bázisára.)
A két csapatot sniperek nehezíthetik, segíthetik.
Ezt persze még lehet variálni pár dologgal,(pl: hogy a csomagot védik mondjuk pmc-k(magánhadsereg; vagy plusz feladatot beletenni a játékba) megdobni egy történettel és máris kész akár egy játék.
Szerintem a Green Zone című filmet elég jól át lehetne adaptálni egy játék forgatókönyvének a film is jó de szerintem a játék még jobb lenne,elég jó kis kerettörténet lenne belőle.
Egyre inkább terjed a Tracer, ezért ha lesz belőle elég, akkor esélyesek az éjszakai lövöldözős játékok megszaporodása. Tervben van egy Star Wars játéksorozat is, ami főként erre a technológiára alapoz.
Én ha kell, szó szerint az égből hullok alá!!! (De a hatályos genfi eggyezmény értelmében, a hajózó (pilóta, navigátor, stb)(fegyvertelen) személyzetre tilos lőni!)
_________________ ...Könnyű,nyári fű.Harcosok nagy álmai így végzik csupán.
_________________ Nem az a fontos kinek van igaza, hanem hogy mi az igazság. Az olcsó ár fölött érzett öröm hamar elszáll, de a silány munka eredménye sokáig kísért.
WD szerintem csak szigorúan meghívásos rendszerrel működhet a dolog, inkább csak 60-80-an normális ember legyen mint hogy 10-20 terminator elrontsa a többi ember játékát, és persze jó előre kiírni, pénzt előre utalni stb.
Szerintem nagy szigorral járj el! -előreutalás -aki nem felel meg a dresskódnak haza megy -stb -stb És ezeket nem csak kiírni, hanem keményen be is kell tartani, tartatni. Így működni fog és kisebb az esélye annak, hogy pár nem erre a játékra való ember miatt később majd a szervezést fikázzák. Részünkről a minimum 6 fő a meglátásom csak jó előre ki kell írni mert akkor lehet tervezni.
_________________ ...Könnyű,nyári fű.Harcosok nagy álmai így végzik csupán.
AZ ötlet jónak tűnik. Ha idöben szólsz, akkor mi (SOG), biztos ott leszünk. Legyen elöreutalási rendszer és igy biztos nem lesz -akkora-lemondási hullám.
A játékot az egyik Dunai szigetcsoporton szeretnénk lebonyolítani jelentős technikai eszköz háttérrel, full dress code-al. Lövészpáncélosok, terepjárók, páncélelhárítás, vízi átkelés, járőrhajók részvételével. A parkolást és a táborozást kultúráltan meg tudnánk oldani, az étkeztetést is max. 3-4 ezer Ft/fő/2nap. De kéne vagy 80-100 biztos résztvevő, hogy minél gazdaságosabbá tudjuk tenni.
Vigyázz vele alien, mert Gagyimami tényleg képes mindenre...
Teljesen elmebeteg
_________________ "Kell egy lábujj? Én szerzek. Hidd el, megvan a módja. Jobb, ha nem tudod, mi az. Ma délutánra szerzek neked egy lábujjat. Körömlakkal."
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.