Üdv!
Jómagam is Soroksári vagyok egy 6-8 fős csapat tagja.
Szintúgy kezdők. Esetleg egy megbeszélés szerinti barátságos mérkőzés erejéig
összefuthatnánk a szigeten!
Részünkről valószínű csak 5-6 fö részvételével!
Én a kutyaütök parancsnoka vok megbeszélhetnénk egy játékot ha gondolod?
PSZI pályán(Pestszent Imre)
Adok ed mail meg egy tel számot amin el tudsz érni.
mail:Kanyik@freemail.hu
Tel:06705068477
Asszem részünkről okés lesz a dolog... Úgyis rég jártam már a Molnár szigeten! Szal a R.I.P. csapat úgy 7-10 taggal vevő a dologra!
Üdv nektek, és viszontlátásra a szigeten...
_________________ Szeresd önmagad! Életed hátralévő részét úgy is vele kell leélned...
Vágom...
Ez a régi szabadtéri telep pár házzal, még úttörő rendezvények is voltak.
Nagyon jó kis gámákat lehetne ott tolni!!!
Szerintem mi benne lennénk egy kis adok-kapokba veletek!
Beszélgessünk róla!
_________________ Ne a problémát keresd, hanem a megoldást Si vis pacem, para bellum
Sziasztok,egy ideig olvasgattam kb 1 éve a fórumot,aztán majdnem harcba is kerültünk,de különböző okok miatt eltűntem (tünk).
Lényeg….6-8 an vagyunk kezdők vagy amatőrök ahogy tetszik…idegenek ellen ,egymás ellen elég sokat küzdöttünk már…elég sok fegyvert fel halmoztunk…viszonylag….Ak 47 tactical,Ak 44 beta,AK 47 spetsnaz,Mp5,g36c,m4 system,m4a1,mp40 stb, van 4 glock pisztoly is,gázos elektromos egyaránt… (Kezdők abban az értelemben vagyunk,hogy „idegenekkel” ,meg szabályzat szerint, nem játszottunk,viszont kb 100000 db bb már elhagyta a fegyverünket,ésminden védőfelszereléssel rendelkezünk.)
A lényeg van valaki(kik) aki(k) a „saját” terepünkön (Soroksáron ) játszana velünk,hogy bele kóstoljunk az idegenek elleni játékba,hogy elkerüljük a rögtön „mély” vízbe ugrást.
Üdv.g.
köszönöm
_________________ AK-47S,MP5,Glock 26c,Glock 18c A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suicidecommando szomb. feb. 14, 2009 12:02 am-kor.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.