Ha nem adjátok, akkor biztonságba kell helyezni! El kell szállítanotok egy kilövésre alkalmas helyre, persze szabadon dönthettek arról, hogy elrejtitek vagy kilövitek. Na persze ha a szaki megjavította a vezérlőt.
Amúgy türelem, időpont egyeztetés alatt.
_________________ ...Könnyű,nyári fű.Harcosok nagy álmai így végzik csupán.
........Az Új Vihar nagy sz@rban van úgy érzem, minimális utánpótlás, biztonságba helyezendő rakéta és még egy szakemberre is szükségük van ahhoz, hogy kilőhessék a rakétát. Ezzel szemben szinte az egész orosz haderő........
Ja, orosz oldal kerestetik.
Szakember az van. Az oroszoknál. Hát lopjátok el, a táskájával vagy computerével együtt.
És még azt hiszem őriznek pár rakétafejet.
Részlet az akcióról szóló jelentésből: ..... az akció után, még kutattunk, a feltételezett másik diverzáns raj után, de nem találtunk senkit kb. 1 km-es körzetben .......
Igazából az időpont a legnagyobb kérdés, szeretném ha minmél többen jelen lehetnének az előző "játékról". Júliusra gondoltam de azt hiszem egy közvélemény kutatást folytatok majd elötte. Egyenlőre nyitottak vagyunk.
Az igazán szép az lenne, ha ugyanonnan folytatnátok ahol abba hagytuk, szóval fáradtan, álmosan, kevés cuccal. Persze jönne egy kis utánpótlás mindenből de azt majd úgy vinnék utánatok a kitelepülés helyszínére. Természetesen a kávé elsőbbséget élvez. Csak azt nem tudom, hogy a foglyokkal mi a fene legyen? A hullát azt ugye az erdőben hagytátok mert az állatoknak is enniük kell, de a többi lehet, hogy az útleveletek lehetne angliába.
Az Új Vihar nagy sz@rban van úgy érzem, minimális utánpótlás, biztonságba helyezendő rakéta és még egy szakemberre is szükségük van ahhoz, hogy kilőhessék a rakétát. Ezzel szemben szinte az egész orosz haderő........
minimális utánpótlás???? elsőbbséget a kávénak, könyörgöm! az fontosabb, mint a kötszer
Ja, én csak játék után lőttem, amikor is kiderült, hogy a fegyverem a véreres pénbe lőtt volna, a piszolyomból meg ki se jött 1 bogyó se az első próbálkozásra. Szal szerintem szét szoptam volna a rabok f.szát ha a sötétben, hirtelen lőnöm kell, pedig gyors reagálással javítok bármit akár terepen is. Na, majd legközelebb. Téglát nem is vittem, az 5 tár ha nem elég bármire, akkor el van baxva az egész büdös k. élet.
Hát, ez inkább azt jelenti, hogy jól becsüld meg a tégláidat mert ki tudja mikor jutsz plussz téglához.
Az Új Vihar nagy sz@rban van úgy érzem, minimális utánpótlás, biztonságba helyezendő rakéta és még egy szakemberre is szükségük van ahhoz, hogy kilőhessék a rakétát. Ezzel szemben szinte az egész orosz haderő........
Ja, orosz oldal kerestetik.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.