Csatlakozott: szomb. aug. 04, 2007 5:28 pm Hozzászólások: 1891 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Ruházat, bakancs Elküldve: szomb. máj. 05, 2012 10:29 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Iba mellény kiegészítő protektorait szeretném házilag legyártani (felkar-, ágyékvédő) mivel nem tolonganak a boltok másolatot kínálva .
Ha valaki rendelkezik az említett darabokkal és nagyjából leírná a méreteit azt nagyon megköszönném, rendes szabásmintáért pedig járna a két doboz sörike
Ha nem túl nagy titok, lehet tudni melyik bolt volt ez? Díjazom az ilyen gondolkodást a tulajtól. Ha reklám lenne, akkor küld át légyszi PM-ben! Köszi!
Szerk: Köszi!
Elérhetőségeim (link) A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interpol szer. máj. 02, 2012 9:11 pm-kor.
két kérdésem lenne. Az egyik, hogy a Mc Allister bakancsokkal van e valakinek tapasztalata? Mennyire bírják, illetve tényleg van e Gore.tex-es modeljük ...
Egy rakás híg fs! Igaz én bagatell pénzért, kéz alól vettem a magamét - így nem sajnáltam annyira - de alig egy év alatt tropára ment. Az egyik ismert hazai katonai shop tulaja is hasonló véleményen van a gyártóról, állítása szerint 10 eladott darabból 7-et visszavittek hozzá. Hamarost be is szüntette az árusítását!
két kérdésem lenne. Az egyik, hogy a Mc Allister bakancsokkal van e valakinek tapasztalata? Mennyire bírják, illetve tényleg van e Gore.tex-es modeljük.
A másik pedig: vettem egy osztrák Astron bakancsot. Már használom lassan fél éve. A méret stimmel, mikor felveszem kényelmes is, de egy nap után úgy kikészíti mind a két sarkamat, hogy nem lehet megmaradni benne.
Ápolom rendszeresen.
Valami ötlet esetleg, a kényelmesebbé tételéhez? Amúgy egy nagyon jó bakancs lenne ha nem lenne ez a gondja.
Helló Szeretném kérdezni hogy valaki véletlen nem tudja hol tudok venni Digital Flora Orosz rucit? Magyarországon! Vagy EU-n belül. Válaszotok előre is köszönöm.
Olyan webshopot/boltot keresnék EU-n belül, ahol forgalmaznak forgalmaznak Propper márkájú BDU-t (nadrág, zubbony - woodland) és nem vészes a kiszállítás nagyobb tételnél.
Mert már vettünk ebayről, propper márkájú woodland boonie kalapokat, ezeknek még nem volt vészes a postája, de a ruháknál majdnem többe lenne a posta mint maga a termék, hiába veszünk egyszerre többet. + nagy tételnél a vám is rámegy.
Szóval remélem tud valaki segíteni, márka annyira nem is volna lényeg, csak az miatt hogy akkor biztosan egyezzen a szín. (lehet tru spec vagy bármi, csak a propperel megegyező legyen)
A Zao által linkelt oldal jó, mert ott van minden ami szem-szájnak ingere, de az árai szerintem kiskeresek, és erre még posta, meg tán vám is jön mert nem uniós. Nagykerből kell megpróbálni rendelni, mert az eleve olcsóbb. Én innen hozattam pár dolgot, de a posta így is horror: http://www.geraldschwartzinc.com
Ha poggyászként amerikából be tudja hozni, az is javít a helyzeten.
Beszéltem a cimbivel, mondta, ha hazajön (külföldön van) megbeszéljük! Téma: megrendelésre készíthetne felszereléseket (mellény/zseb/blabla...). Ergó nagyobb tételben kell neki az anyag, szóval ezzel nem lenne gáz! Először nekem és a csapatnak "tesztelni" majd megrendelésre is. Mi. 4-5 éve varr. Használom én is egy keze munkáját (paintball body armor)
Lényeg, hogy míg nincs itthon próbálom neki szervezni a dolgokat (anyag/minta (képek)/kereslet felmérés/blabla....)
Jó cucc bár 5 x 0.9144 méter egy 145cm széles anyagból minimum rendelésnek egy embernek kissé sok, de csapat szinten valóban megéri, ha emberi áron van hozzá a szállítás... Szinte bánom, hogy nekem nincs rá szükségem...
Itthon rendes cordura anyagot nem kapsz, csak buta méterárusok által annak csúfolt táskavásznat, ami ugyan hasonló (ránézésre, valójában még csak nem is nylon alapanyagú) de lényegesen gyengébb és gyorsabban el is kopik. (Még 500as valódi cordurához képest is). Ebayen nézz körül, de a minőségi cordurának onnan is 6-7 lesz legalább métere mire beér.
Nemrég óta hordja, és én csak nézegettem, de az anyaga biztos sokkal jobb a 100% pamut ripstopoknál (erősebb, tömörebb). Annak amit én láttam a kivitelezése nem hagy kívánni valót maga után. Módszeresen nem néztem át, de látványos hibákon megakadt volna a szemem. A tartósságról értelem szerűen nem tudok mit mondani, de a cotton ripstop ACU replikánál csak jobb lehet.
Helikon SFU nadrággal kapcsolatban szeretnék információt kérni azoktól akik találkoztak már vele. A neten fellelheteő review-ek elég gyérek, itthon összesen egy distributort találtam. Kérem vki ossza meg velem a tapasztalatait, ajánlott/nem ajánlott, helyette inkább mást(?), esetleg honnan érdemes (vegyem meg itthon, vagy rendeljem külföld). előre is köszönöm
_________________ M4(350),MP5(350),AKSU(350),G3(380),MK23,1911MEU A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kenny szomb. márc. 31, 2012 8:59 am-kor.
Csatlakozott: szomb. feb. 18, 2006 2:02 pm Hozzászólások: 9058 Tartózkodási hely: Koga tartomány
Hozzászólás témája: Re: Ruházat, bakancs Elküldve: szer. márc. 28, 2012 11:04 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Nagyon kell már hirdetned valamit, vagy szimplán lusta vagy visszaolvasni esetleg direkt húzod az agyunkat az 1000X átbeszélt kérdés ismételt feltevésével?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.