Csatlakozott: szer. júl. 01, 2009 10:51 pm Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest XVII.
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: szomb. júl. 31, 2010 7:25 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
köszi dawe!
ahogy nézem a field medic-es képeket, ez OD színű. marpat mintához inkább a CB megy, nem?
_________________ everyone likes to shoot mexicans, even mexicans A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára street vas. aug. 01, 2010 10:04 am-kor.
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: pén. júl. 30, 2010 8:19 am Mutasd csak ezt az üzenetet
bakost74 írta:
Üdv! Angol sivatagi molle rendszerű mellénnyel szemezgetek egy ideje . A kérdésem az lenne, hogy a tártartóiban az AK tárak is elférnek vajon? Tudom nem ahhoz tervezték- de mit csináljak ilyen ferde az ízlésem. Köszi
tárzsebben nem igazán, de a utility pouchba kényelmesen belefér kb 4-5 db ak tár, csak nem lesz passzentos
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: csüt. júl. 29, 2010 8:12 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Üdv! Angol sivatagi molle rendszerű mellénnyel szemezgetek egy ideje . A kérdésem az lenne, hogy a tártartóiban az AK tárak is elférnek vajon? Tudom nem ahhoz tervezték- de mit csináljak ilyen ferde az ízlésem. Köszi
_________________ " Előre Majmok! Tán örökké akartok élni?!" - ismeretlen őrmester-
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: csüt. júl. 29, 2010 7:46 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok!
Tiszta hülye vagyok a rádiókhoz,ezért kéne kis segitség. Találtam itthon egy régröl maradt Kenwood Tk-278as rédijót. Namost ezt lehet a mi kis világunkhoz programozni,vagy sem? És ha igen,akkor csak kábellel?(azt sajna nem találom)
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: kedd júl. 27, 2010 9:43 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni,kaptam egy jó ajánlatot havertól,hogy eladná jó árba PPT gombját,és megvenném HA meglehetne oldani a csatlakoztatását 1 PIN-esre,akár forrasztással is,csak segítenetek kellene,hogy hogyan tudom én átkötni házilag egy PIN-re?
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: vas. júl. 25, 2010 4:54 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Cápa írta:
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e valakinek saját, személyes tapasztalata King Arms féle mellényekkel kapcsolatban?? Leginkább az anyag és a varrások minősége érdekelne.
Válasz:
Csapattársam nyuzza már 1 ideje a king arms molle mellényét de szinte semmi kopás nem látszik rajta,varrások se kezdtek még el szétfoszlani szerintem jó minőségűek, a molle mellényen a tárzsebek tépőzárja kezd egy icsit szöszölődni ,de azon kivül semmi hiba
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: vas. júl. 25, 2010 3:53 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e valakinek saját, személyes tapasztalata King Arms féle mellényekkel kapcsolatban?? Leginkább az anyag és a varrások minősége érdekelne.
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: pén. júl. 23, 2010 3:26 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
5 gémért még megérte! Havernak 3 napos játék 2. napján 1 kis eső után szó szerint lemálott, szétfoszlott!!!! Arról nem beszélve, hogy a csattokat 1 támadás alatt 5x kelett moderálni
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: kedd júl. 20, 2010 9:11 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Animal_Mother írta:
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata arról hogy mellények, chest rigek esetén az elöl (melkason vagy hason) hordott tárak főleg a műanyag,hogyan tolerálják a hasalást, hasraesést, kúszást?
attempt one-on vagtam parszor eleg durvan hasra magam TT MAV+Fastmag3+muanyag m4 tar comboban es nem lett semmi baja egyik cuccnak sem
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: kedd júl. 20, 2010 4:37 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Nekem még az angol NI chest rigemnél (ami ugyancsak nem low-profile, mivel 3x3-as elrendezésű) nyomódott be elég rendesen 3 ca-gyártmány fém M16 midcap oldala, meg tört le kettőnek a tetejéből 1-1 sarok. És igen, persze lettek rajtam is szép foltok, de akkor azt kellett csinálni Az óta viszont megnézem hova és hogyan vetődjek.. Amúgy csatlakozom Hitmanhez: valamit valamiért. Ha sokat szeretsz kúszni, akkor use málhaöv (ALICE, BW-rendszer, PLCE und so weiter und so vort) Egyébként tapasztalataim szerint pl a KA műanyag tárak jobban bírják, mint fém társaik. Egyszer az is megesett, hogy a csomagból kibontva voltak horpadtak a friss KA fém tárak, de az egy másik történet..
Csatlakozott: szomb. feb. 18, 2006 3:02 pm Hozzászólások: 6420 Tartózkodási hely: Dark side of the Death Star
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: kedd júl. 20, 2010 3:21 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
bulldog írta:
Nem hallottam olyat, hogy ezért lett volna gond velük.
Pedig sokan mondanak hasonlót, max úgy vannak vele, hogy belefér a pakliba.
Animal_Mother írta:
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata arról hogy mellények, chest rigek esetén az elöl (melkason vagy hason) hordott tárak főleg a műanyag,hogyan tolerálják a hasalást, hasraesést, kúszást?
Kis logika kérem szépen! Nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy elképzeljük mit is művel egy fullra pakolt chest rig vagy mellény a hasunkkal, amikor dinamikusan belenyomódnak a tárak a lágy részeinkbe. Fáj, kényelmetlen érzést okoz, kúszás közben összeszed mindent (avar, fű, ágacskák stb.), de sajnos ez ezzel jár. Ha kúszni akarsz (ráadásul kényelmesen) akkor pakold a tárakat vese tájékra, vagy az oldaladra! Így persze lehet nehezebben férsz hozzájuk, de valamit valamiért! Ha a tárak műanyagból vannak, az sem elképzelhetetlen, hogy deformálódnak, hova tovább használhatatlanná válnak.
Csatlakozott: vas. márc. 06, 2005 9:37 am Hozzászólások: 4502 Tartózkodási hely: adott parancs szerint
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: kedd júl. 20, 2010 2:49 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Nem hallottam olyat, hogy ezért lett volna gond velük.
_________________ softair.hu, az egyetlen hely a neten, ahol az adminoknak több jogosultságuk van mint másoknak Itt az okosok nem engednek, ugyanis akkor a hülyék uralkodnának ! Műveletlen vagyok, mint az aknamező !http://www.skorpioairsoft.hu
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: kedd júl. 20, 2010 2:35 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok!
_________________ "Folyamatos, tartós harci cselekmények esetén az emberek 98 százaléka megőrül, a maradék 2 százalék pedig már előtte is őrült volt" LT. COL. Dave Grossman, Killology.com -------- M4 SPR NOD1,
Csatlakozott: csüt. júl. 31, 2008 7:15 am Hozzászólások: 44 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: hétf. júl. 19, 2010 10:14 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Ha minden igaz, akkor a "military standard" csatlakozó az általam leírt.Az én csattogós falepke rádiómon a füles bemenete is ilyen kiosztású. Szerintem ugyanezeket találod a nagy jacken, a ptt után meg már csak egy egyszerű átalakítót motorola aljzathoz. Remélem a rádiótechnikában jártasabbak többet is tudnak segíteni, az én régi műszerész tanulmányaimból(meg a szétbontott fülesemből) ennyire futotta...
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: hétf. júl. 19, 2010 9:59 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Hát ha fejhalgatótól indulunk akkor valóban:
Füles/mikrf. - bazinagy jack - ptt - kisjack - radio
De elméletileg a ptt-n ha megnyomod akkor a rádión lévő "adó" gombot helyettesíted. Bár nem vagyok elektroműszerész, de egy szimpla ellenállás kapcsolásra nem hagyatkoznék ha kapcsolni akarnék valamit.
Biztos hogy a ptt igy müxik? Meg különbenis , miért jön egy mono (mert a bowman az ugye egy hangszórós) headset + mikrofon párosból négy ér ? annak elég lenne három is ! valamit nem értek....
Csatlakozott: csüt. júl. 31, 2008 7:15 am Hozzászólások: 44 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Málha, mellény, PMR rádió és minden más apróság Elküldve: hétf. júl. 19, 2010 9:46 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Há! A négy polusú csatiban is csak hármat használ a rendszer tudtommal, mert a ptt lenyomásával egy ellenállást kapcsol párhuzamra a mikrofonnal. Egyébként a ptt nem a bazinagy jack után van?:) ha jól emlékszem, a legvége a hangszóró pozitívja, üres, mikrofon pozitív, közös test. Z
Motorola 1-pines verziót, viszont a következő a gondom. Nem müxik vele a ptt button, valamint ha bedugom az 1pines rádiókba, hát nem igazán hallok semmit.
mielőtt megkapnám a leoltást hogy milyen rádióba akarom rakni (silvercrest) mert hogy az szar, előtte lenne egy kérdésem.
Ahogy nézem, a headset maga az egy bazi nagy 4 pólusú jack dugóban ér véget. Ha jól számolom, 1 a test, 1 a mikrofon, 1 a hangszóró, és 1 a ptt. az összesen négy.
Viszont a PTT után, a kis jack dugó az csak 3 pólusú, ami valahogy nem adja ki a fent említett dolgokat.
Ha esetleg valaki találkozott ezzel a problémával , tudna segíteni ebben? Helyből nem akarom egyelőre levágni a kisjack-et, hátha 4 ér van a kábelban (végülis nem lehetetlen) .
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.