Csatlakozott: vas. márc. 06, 2005 9:37 am Hozzászólások: 4502 Tartózkodási hely: adott parancs szerint
Hozzászólás témája: Re: Berget 7 - Three Kings 2009, Svédország Elküldve: szer. jún. 23, 2010 4:23 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
A svéd tévében lement videón jó idő volt végig.
_________________ softair.hu, az egyetlen hely a neten, ahol az adminoknak több jogosultságuk van mint másoknak Itt az okosok nem engednek, ugyanis akkor a hülyék uralkodnának ! Műveletlen vagyok, mint az aknamező !http://www.skorpioairsoft.hu
Hozzászólás témája: Re: Berget 7 - Three Kings 2009, Svédország Elküldve: pén. jún. 18, 2010 10:31 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Nem tartom valószínűnek, hogy az eső bármilyen szinten is befolyásolná a játékmenetet, vagy épp a kint lévők teljesítményét - bár ezt csak a csapattársaimra alapozva jelenthetem ki (hisz őket ismerem).
Hozzászólás témája: Re: Berget 7 - Three Kings 2009, Svédország Elküldve: hétf. máj. 31, 2010 12:52 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
bár nem ingem, de ha folytatni akarjátok a fegyverek légiforgalmi szállításáról folyó eszmecserét - ami egyébként érdekes is lehet akár - akkor egy másik, erre a dologra nyitott topicban kéne, mert a tavalyi berget élménybeszámoló topicja nem igazán erre van.
a téma érdekes és tanulságos, így szerintem a megfelelő helyen kéne folytatni.
Hozzászólás témája: Re: Berget 7 - Three Kings 2009, Svédország Elküldve: vas. máj. 30, 2010 10:51 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
baRna írta:
igen , azota felhivtam a legitarsasagot...
Ez személyes tapasztalatom, az éles fegyvereknél ez a rendszer. Ez a NEM fapados terminálnál van így! Biztosan van különbség. De megkérdezem majd a Check-In -eseket h pontosan hogy megy ez, és mi vonatkozik a lég/sport fegyverekre...
_________________ Ahogy ítélsz - úgy lészen ítéltetve TE is !
Hozzászólás témája: Re: Berget 7 - Three Kings 2009, Svédország Elküldve: pén. máj. 28, 2010 12:55 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
baRna írta:
hmm , nem tom mennyire felelt meg a valosagnak .. a legi iranyitas az tudta mirol beszelek... de mindegy is ..legkozelebb DHL-nek valamelyik olcsobb szolgaltatasat fogom igenybe venni.. Bergetre DHL-el vitettetek ki a fegyverekt?
Ha jól emlékszem az első írásban a DHL-t emlegették. Meg a problémákat, amik adódtak. De bízzunk abban, hogy nem sorozatosan előforduló problémáról volt szó.
_________________ Totál kezdő, ám lelkes, szeret kérdezni.
Hozzászólás témája: Re: Berget 7 - Three Kings 2009, Svédország Elküldve: csüt. máj. 27, 2010 2:55 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
hmm , nem tom mennyire felelt meg a valosagnak .. a legi iranyitas az tudta mirol beszelek... de mindegy is ..legkozelebb DHL-nek valamelyik olcsobb szolgaltatasat fogom igenybe venni.. Bergetre DHL-el vitettetek ki a fegyverekt?
Hozzászólás témája: Re: Berget 7 - Three Kings 2009, Svédország Elküldve: csüt. máj. 27, 2010 12:24 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
igen , azota felhivtam a legitarsasagot ott a kedves indiai ugyfelszolgalatos hatarozott impossible-vel valaszolt ...bar szerintem azt se tudta mi az a BB gun... Ezutan felhivtam a kollegam altal javasolt Legi iranyitasi kozpontot? akik ezzel foglalkoznak ott meg mondtak nyugodtan vihetem , mert hogy ez akkumlatorral mukodo Toy Gun , sport equipment-nek minosul.. Vegul inkabb nem tettem bele...fenenek se volt kedve magyarazkodni stb...van fegyverem otthon is..
Hozzászólás témája: Re: Berget 7 - Three Kings 2009, Svédország Elküldve: csüt. máj. 20, 2010 1:45 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Vihet tárat, akár fegyvert is. A Check-In pultnál kell jelezni h fegyvered van (természetesen a megfelelő szállítóeszközben kitárazva, lőszer elkülönítve) utána a vámhoz irányítanak ahol egy vámos ellenőrzi a fegyvert-engedélyt-töltetlenséget, ezután leviszik a csom.osztályzóba. Hogy ennek van e plusz költsége, nem tudom. Ajánlott kemény burkolatú fegyverbőröndöt vinni mert a rakodók nem a finomságukról híresek. Ami viszont NAGYON FONTOS: üres (hatástalanított) lőszerhüvely még véletlenül se legyen kézipoggyászban, kabátban, kulcstartón mert fegyver alkatrésznek számít és ha észreveszik a rendőr általában feljelentést szokott tenni, ez érvényes a 8cm-nél hosszabb szúróeszközökre! Lipo akkumulátor szállítása sem megengedett mert a "repülés biztonságra veszélyes" kategóriába esik. Erről viszont nincs tapasztalatom h mennyire szokták ezeket kiszúrni (észrevenni). Katonai ruházattal nem foglalkoznak,sem mellénnyel.
Lehet nyugodtan kérdezni a szállítható tárgyakról.
_________________ Ahogy ítélsz - úgy lészen ítéltetve TE is !
Hozzászólás témája: Re: Berget 7 - Three Kings 2009, Svédország Elküldve: kedd máj. 11, 2010 10:56 am Mutasd csak ezt az üzenetet
szia. olyan kerdesem lenne , hogy keszulok haza a AC jatekra viszont a futarceg nem tudja nekem garantalni , hogy a cuccaim megerkezzenek idoben. A fontos dolgokat kezipoggyaszba rakom at . Ami erdekel vegulis egy pioneer chest rig es par darab MAG tar miatt beszolhatnak-e?
Hozzászólás témája: Re: Berget 7 - Three Kings 2009, Svédország Elküldve: pén. jan. 29, 2010 11:44 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Trashernek: valóban köszönöm a gyors válaszod.
A többi okostojásnak: szintén köszönöm, a kérdést közben megoldottam, ezügyben ide már nem írok, mert nincs miről. Ha gondoljátok még csámcsoghattok itt egy ideig...
Hozzászólás témája: Re: Berget 7 - Three Kings 2009, Svédország Elküldve: pén. jan. 29, 2010 5:14 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Mit vártál? Azt, hogy Trasher neki áll neked egy komplett kiutat megszervezni? Majd amikor elkészül a kb. 1 napos kereséssel, akkor azt mondod, hogy "Basszus...ilyen sok? Akkor inkább nem megyek!" (vagy valami hasonló)...
Ha ezekből nem tudsz magadnak megoldani ennyit, akkor inkább gondolkodj el azon, hogy egyáltalán érdemes-e kinn lenned! Nem neked érdemes-e, hanem nekik...
Válaszok: - él a topik. - Közelítő árakat lásd pár hsz-el lejjebb.
Hozzászólás témája: Re: Berget 7 - Three Kings 2009, Svédország Elküldve: szer. dec. 02, 2009 3:28 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
15. Tartózkodjunk az olyan semmitmondó hozzászólásoktól, például amikor egy szakadt smiley-n kívül nem tudunk mit beírni. Ha ennyire tellik, inkább maradjunk csendben. softair/softair.html#illemszabalyok-15
Mod by Hitman
_________________ "A homlokráncolásához 42 izomra van szükség, a puska elsütőbillentyűjének meghúzásához, pedig 4izomra."
Csatlakozott: vas. márc. 06, 2005 9:37 am Hozzászólások: 4502 Tartózkodási hely: adott parancs szerint
Hozzászólás témája: Re: Berget 7 - Three Kings 2009, Svédország Elküldve: hétf. nov. 09, 2009 9:54 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
typhoone írta:
komolyan mondom Trasher,vmien írói vénád is van
Mivel író (IS)
_________________ softair.hu, az egyetlen hely a neten, ahol az adminoknak több jogosultságuk van mint másoknak Itt az okosok nem engednek, ugyanis akkor a hülyék uralkodnának ! Műveletlen vagyok, mint az aknamező !http://www.skorpioairsoft.hu
Hozzászólás témája: Re: Berget 7 - Three Kings 2009, Svédország Elküldve: hétf. nov. 09, 2009 10:22 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Süti írta:
van ennek a rendezvénysorozatnak saját airsoft szabályzata vagy inkább az általános svéd szabályzatot követi-gondolom van ilyen is-konkrétan az fps limitre-kategóriákra gondolok?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.