Elég sok panaszt olvastam, hogy a tus zsanérja imád eltörni - Scar betegség, ipsgm.com-on találtam eddig csak tartalék alkatrészt (8-10$ körül emlékeim szerint). Az előbb említett webshopban még van RA-Tech NPAS, ami megint csak kötelező darab (60-65$ körül emlékeim szerint). Amúgy személy szerint több okosat nem tudok mondani, mivel nem nagyon szeretem a Scar-okat és evégett nem nagyon tájékozódtam ezirányba. Neten olvasgass utána, de garantáltan 120k Ft felett lesz szerintem mire ténylegesen használható lesz...
Hozzászólás témája: Re: Gázüzemű replikák: GBB Puskák Elküldve: csüt. márc. 25, 2010 8:33 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
We SCAR-ja nincs senkinek? Mert nekem nagyon tetszik drááádasád akarom!! Szivesen vennék egy kicsivel több infót róla első kézből származó tapasztalatokra gondolok.
Hozzászólás témája: Re: Gázüzemű replikák: GBB Puskák Elküldve: szer. márc. 24, 2010 12:23 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
hátha segít:
Idézet:
HFC134 (aka HFC134a) is the weaker of two propellants used in Airsoft gas guns. The other, HFC22, is considerably more powerful. A particularly confusing aspect of this is that both are known as "Green Gas", though HFC22 is more commonly know by that name. Many beginning airsofters confuse the two types of gasses, and use HFC22 gas a a gun meant for HFC134. The rule of thumb is if your gun has a metal slide, you can use HFC22. Typically, Taiwanese GBB airsoft guns (such as KWC and KJW) use HFC22, while the Japanese (Tokyo Marui, Western Arms) use HFC134. Using HFC22 in an airsoft gun meant for HFC134 will significantly lower its lifespan. Propellants
Hozzászólás témája: Re: Gázüzemű replikák: GBB Puskák Elküldve: szer. márc. 24, 2010 12:10 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
SZiasztok!
Régóta tervezem egy marushin m1 garand beszerzését,de nem tudom egyszerűen megfejteni,hogy milyen gázzal kellene működtetni. A neten nem javasolják a green gas használatát (a japán fegyvereknél)a nyomás miatt,azt irják,sima Hfc-134 (flourozott szénhidrogén) gázt kell használni.
De az meg mi a szösz? mert ilyet külön nem látom,hogy kapni lehetne,annyira jöttem rá, hogy a porpisztolyokban is ez van. Azzal kellene tölteni?
illetve a nowarba árulnak ultraair power gast,mely elmondásuk szerint a leggyengébb green gas,és azt nyugodtan használhatom.
Légyszives segitsetek abban,hogy milyen gázt kellene használnom,és azt honnan lehetne beszerezni. Ez japán fegyverhez nem jó a green gas legenda igaz?
Csatlakozott: csüt. ápr. 24, 2008 8:40 pm Hozzászólások: 1132 Tartózkodási hely: Sződ, Budapest - néha Kecskemét
Hozzászólás témája: Re: Gázüzemű replikák: GBB Puskák Elküldve: vas. márc. 21, 2010 7:50 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Nagyjából megegyezik a gyári tárak szétszedésével, csupán a pinek száma különbözik és az adagoló pálya a tár aljával egyben lett kiöntve - tehát azt összesen 3 pin tartja.
Hozzászólás témája: Re: Gázüzemű replikák: GBB Puskák Elküldve: szer. feb. 10, 2010 12:58 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
psyhopatai írta:
Érdeklődnék! Mivel nem vagyok otthon a GBB fegyverekben. Ismerősömnek van egy AGM M4 GBB fegyvere és elég sokat ellőt már vele. GYári állapotában van semmi nem volt cserélve benne, de nagyon jó lő. Amit láttam hogy gázosabb az a hop-up kamra volt. Itt elg sokat írtatok arról hogy dobozból ezt meg azt kellet cserélni mert szar volt, lehetséges hogy az új szériákkal nincs olyan sok gond? Ebben a típusba csak egy két dolgot kellene cserélni illetve erősíteni. Mivel állandóan kiesik ezért az anti rotation kellene bele és egy jobb hop-up. Ez akkor egy használható darab vagy csak ideig óráig tart ez a dolog. (kb 2000bb volt lőve vele) Tudok olyanról akinek állandóan eltöri benne valami.
Nekem eddig hop-gumi, bolthead, antirotation, winterspring került bele. 30k-n vagyok túl. Hop-up egységet is rendbe lehet rakni. Szedd szét és rájössz majd. Ha instant info kell, telefon
Csatlakozott: hétf. jan. 15, 2007 10:28 am Hozzászólások: 974 Tartózkodási hely: itt, ott, amott
Hozzászólás témája: Re: Gázüzemű replikák: GBB Puskák Elküldve: szer. feb. 10, 2010 12:55 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Érdeklődnék! Mivel nem vagyok otthon a GBB fegyverekben. Ismerősömnek van egy AGM M4 GBB fegyvere és elég sokat ellőt már vele. GYári állapotában van semmi nem volt cserélve benne, de nagyon jó lő. Amit láttam hogy gázosabb az a hop-up kamra volt. Itt elg sokat írtatok arról hogy dobozból ezt meg azt kellet cserélni mert szar volt, lehetséges hogy az új szériákkal nincs olyan sok gond? Ebben a típusba csak egy két dolgot kellene cserélni illetve erősíteni. Mivel állandóan kiesik a stift, ezért az anti rotation kellene bele és egy jobb hop-up. Ez akkor egy használható darab vagy csak ideig óráig tart ez a dolog. (kb 2000bb volt lőve vele) Tudok olyanról akinek állandóan eltöri benne valami.
Hozzászólás témája: Re: Gázüzemű replikák: GBB Puskák Elküldve: szer. feb. 03, 2010 9:54 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Buxa írta:
amit gyárilag adnak hozzá a súlyából ítélve nem a könnyített verzió az 5KU meg igen is jó ha jól letömíted, és nem ideig óráig tart. Minden a jó gumitömítéseken múlik.
lehet ám tudom milyen tárai vannak, mivel én szerelem a puskáját. Van itthon HW tár. neki nem az van.
Hozzászólás témája: Re: Gázüzemű replikák: GBB Puskák Elküldve: szer. feb. 03, 2010 1:01 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
BorgWarrior írta:
a pótot direkt heavynek rendeltem.
amit gyárilag adnak hozzá a súlyából ítélve nem a könnyített verzió az 5KU meg igen is jó ha jól letömíted, és nem ideig óráig tart. Minden a jó gumitömítéseken múlik.
_________________ Intelligens och god sed den inte skall säljas för pengar, homofile ! mivel néhányan már madárnak néztek, így csak előreutalás esetén postázok !
Hozzászólás témája: Re: Gázüzemű replikák: GBB Puskák Elküldve: vas. jan. 31, 2010 5:42 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Hi all
Beszéljünk egy kicsit a tárakról is.
Ki mit használ, vagy épp mit használna ha lenne rá pénze?
5KU tárak: Ha éppen sikerül úgy összenyálazni őket hogy egy kis ideig ne eresszék a gázt akkor remekül működnek. Sokkal kevésbé hűlnek le mint a gyári AGM. Ez annak köszönhető hogy a gázkamrája több felé van osztva. Könnyebb mint a gyári. 4stift eltávolítása után szét lehet szedni. Nekem mindegyik tár a szelepeknél ereszt, de már a gáztartály o gyűrűjénél is kezd szivárogni a gáz.
Újra nem ruháznék be rá csak ha más szelepekkel szállítanák.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.