Köszönöm a segítséget! Ill még egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem most egy GP NiCD 2000 mAh-ás akksi pörgeti a GB-ot ez elég lesz a 120-as tuninghoz is, vagy lehet, hogy kéne szereznem egy tartalék akkut?
A JG 3-as gearboxba elég macerás a fém csapágyakat jól berakni.
A JG-nél ált. több ponton akad némi méreteltérés az átlagoshoz képest, de önmagában elég jók, csak ne akard kutyulni a többi gyártóval.
Pl. a csőszájfékek menetei nem egészen 14-osak, a hangtompítók és lángrejtők nagy része lötyög, ill. le is esik róluk.
szia mindenkinek!
Én egy CM 0.31-est szeretnék meg tuningolni M120-ra. Ezzelkapcsolatban elég sokat olvasgattam és mindenhol az jött le , hogy a rugó mellett minimum még cserélni kell a rugóvezetőt, dugatyút, dugatyúfejet, és nem árt a müanyag cilindehead-et is kicseréni legalább alura. Ennek alapján össze állítottam egy kis listát: csapágyas fém rugóvezető, M120 rugó, Arrea1000:dugatyú, dugatyúfej, alu cilinderhead. Szerintetek ez az összeállítás elég ahoz, hogy megfelelően és megbízhatóan müködjön a fegyver M120-al vagy esetleg kell még valami? A segítséget előre is köszönöm!
Raer azokkal a femcsapagyakkal egy ideig!
Ami engem inkabb aggaszt az utobbi idöben,hogy egyre gyakrabban amortizalodnak le a JG dugattyuk!
Tul kemeny enyagbol vannak,es mar alaprugo is tort dugattyut,a fogak ledaralasa,vagy az utolso vastagabb fog kiszakadasa mar csak hab a tortan.
A dugattyufejek sem az igaziak,ugyanabbol az anyagbol lévén.
Szedtem mar szet olyan Jgt,aminek siman eltort a dugattyufejet rogzitö csavar.
En a rugon,rugovezetön felul egy jobb dugatyut,es fejet is vennek(Pl Area 1000)
mivel jövő héten megjön a JG Tactical AK-m, abba is elkel majd egy 120-as tuning. Azt az infót hallottam, hogy CA 120-as rugó+csapágyazott rugóvezető elég a tunighoz, mert a műanyag csapágyak gond nélkül elbírják majd. Mi a véleményetek erről?
(A Beta-m Systema csúszócsapágyasra lett átalakítva, de sokat szenvedtünk a hézagolással és a beállításukkal.)
_________________ Primary: nekem 8... Secondary: túl sok T.G.M.C.
Ahha akkor ezt a projectet egyenlőre szüneteltetem, köszi a tippeket Am rugót azért nem akarok egyenlőre cserélni, mert az az 1100mAh-os aksi édeskevés hozzá és itthon minitype-ba nagyobbat nem nagyon lehet kapni, legalábbis én még nem nagyon láttam. És ahhoz hogy nagyobb aksi belemenjen akkor új előrészt kell venni ami szintén nem két fillér...
Csak megerősíteni tudom MALU-t a JG-k nagy részében az "O" gyürü 19x2,8mm-es az átlag 19x2,5mm-essel szemben, illetve a henger belső és a hengerfej külső átmérője is nagyobb az átlag 23,9 -24,0mm-nél 0,4-0,5mm-rel.
Üdv,
beczl
_________________ Duct tape is like the force. It has a light side, a dark side, and it holds the universe together....
Eddigi szereléseim szerint a JG O gyürű vastagabb mint a többi, a henger is nagyobb átmérő. Ha nem cserélsz hengert ( amit te cserére írtál ) nem jó bele csak a saját O gyürűje. A JG alap cuccok a hop-up gumi kivételével jók, persze a rugóvezető az polycarbon ... de így is átlag 350 fps.
Ja azért Guarder legyen mert az hirlik a legjobbnak, bár sokaknak a Systemával sincs gondjuk, de a a másikról regéket hallani !
Hejj! ha jobb a tömítettsége, kevesebb levegő megy mellé, nagyobb az ereje is, mert több levegőt tol ki. Nem csak a levegő sebessége, hanem mennyisége is fontos.
szerk.: vagyis adott átmérőjű csövön több megy ki akkor gyorsabb is na
Akár 20fps növekedést is eredményezhet egy ilyen tuning, mint ahogyan a HK33om esetében is volt.
Persze ha az alap cuccok is jól zárnak, akkor minimális a növekedés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zephir szomb. szept. 01, 2007 3:25 pm-kor.
Sziasztok!!!
Egy JG G36C-t szeretnék tunningolni, hogy erősebb, pontosabb legyen, és az aksi is bírja, és ne menjen szét két játék után. Tudna valaki segíteni?
2 okbol szeretnek motorcseret. Behalt a Marui motorom, es tenyleg nagy tuzgyorsasagot szeretnek, ez az EG700 eleg verszegenynek tunt szamomra eddig (AUG, M16A1)
Volna egy Marui AUG-om, amin megesett mar egy kis tuning (fogaskerek, dugattyufej, nozi, rugo, csapagy), viszont szeretnem a fegyver tuzgyorsasagat megnovelni, a gyari EG700 helyett. Systema Magnum motorra gondoltam, a kerdesem, hogy kell-e meg vmit cserelnem, hogy ne legyen vele gond, ill. milyen teljesitmenyu akksival erezne jol magat. Sanyo 1500/9.6V-os van most benne.
Egyszerűbb megoldás ha a feszültség szintet növeled 9,6V 10,8V. Drágább ha a fogaskerékszettet hi-speed-re cseréled. Nem érdemes mocit cserélni ha csak nem extrém tűzgyorsaságot akarsz.
_________________ A vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van egy belőle. [Kezdőknek segítség]
Volna egy Marui AUG-om, amin megesett mar egy kis tuning (fogaskerek, dugattyufej, nozi, rugo, csapagy), viszont szeretnem a fegyver tuzgyorsasagat megnovelni, a gyari EG700 helyett. Systema Magnum motorra gondoltam, a kerdesem, hogy kell-e meg vmit cserelnem, hogy ne legyen vele gond, ill. milyen teljesitmenyu akksival erezne jol magat. Sanyo 1500/9.6V-os van most benne.
Javasolnám a keres gombot, már csak azért is mert irogatnak itt neked a tapasztaltak, és te vagy leoltod őket vagy nem is törödsz a válaszokkal. Ezzel a hozzáállással hamar válaszok nélkül maradhatsz.
és mi az amit cseréljek akkor, hogy ne szaródjon el, tartós legyen?
fogaskerekek fémek.
a másik megoldás, hogy szépen leforrasztok róla 1 cellát, és akkor 8.4 Vos 3800as lesz.. + akkor tutira befér. kérdéses, hogy lehet e azt csinálni, h használom, aztán áll 1 hetet, majd megint használom, és ha lemerül 2 hét alatt igy, akkor feltöltöm.. nem szar neki, ha úgy tárolom, hogy valamennyi töltés van benne?
ha valahogy sikerül bepréselned, kb. 15-20 %-al nő a tűzgyorsaságod, ezáltal kb. 15-20 %-al megnő a motorleégés, fog vagy dugattyútörés kozkázata és gyorsabban használódik el a cuccod, tehát valószinűleg több karbantartást igényel...
viszont ha szerencsés csillagzat alatt születtél, nem lesz vele gondod egy darabig...
Rövidtávon annyi lehet vele, hogyha van benne bizti, akkor
kiéghet, a kapcsoló szintén, ilyesmi, elrontani nem fogja.
Illetve a nagyobb fesz miatt gyorsabban fog működni,
gyorsabban is kopnak a dolgok.
Csak nem fog beleférni Viszont battery pouch-ba rakhatod
_________________ I am a virus A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lelkiismeretes kedd aug. 14, 2007 2:16 pm-kor.
ok, de az aksi már megvan, mert olcsón bartelba aptam..
kérdés, hogy beletegyem e, ha belefér (mert a fegyver most nincs nálam) vagy úgysem fér bele, de ha belemegy, akkor elszarja e a fegyvert, avgy nem kell félnem ettől?
tehát a lényeg, hogy a fegyvert elrontja e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amúgy ha valaki lemmérné mekkora a gyári aksi pontosan, azt nagyon megköszönöm..
a 9,6os elvileg 8 cellás, amiből csak a kifejezetten akhoz alakitottak férnek bele a tusba. Én 120as tuninghoz egy 1700 aksit használok, és tökéletes (ha nem felejtem el feltölteni)
nem tudom a gyári aksi mekkora ami (1200mAh 8.4Vos) de ez nem fér bele a tusba?
és a kérdés, hogy elrontja e a fegyvert, magyarán széthajt e alkatrészeket, és ha igen, akkor miket cseréljek ki, hogy ez ne forduljon elő a megnövekedett aksierőtől..
új vagyok még az airsoftban, ezért szeretném a segítségeteket kérni! Vettem egy Cyma AK74 et. Elméletileg alapból olyan 120as rugó van kb benne, mert ...
Üdv.
Aktívan használok egy tuningolt (M120) Cyma AK74et. 8.4V/1900MAh es akkuval hajtom. Elég neki a 8.4es nem kell nagyobb. A tűzgyorsasága is ott van a toppon.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.