Ksznjk FreePrivacyPolicy!
SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: pén. jan. 21, 2022 9:51 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. dec. 23, 2007 3:57 pm
Hozzászólások: 444
Tartózkodási hely: Bőcs
HozzászólásHozzászólás témája: Blood Money - Igényfelmérés
HozzászólásElküldve: vas. aug. 15, 2021 6:41 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Kép


IGÉNYFELMÉRÉS

  Mivel nem lehet tudni még, hogy a Covid-19 kapcsán lesznek-e bármilyen korlátozások az ősszel így csak igényfelmérésre rakjuk ki a rendezvényre a regisztrációt. Ahogy közeledik a dátum (mi szeretnénk ezen a napon megtartani) pontosítjuk majd a kiírást és kommunikáljuk ezt felétek. Köszönjük a megértéseteket.

Blood Money

  Egy játék, ahol a pénz számít. Egy játék, ahol csak rajtatok múlik, hogy ti lesztek e a leggazdagabb csapat a nap végére. Egy játék, ahol ténylegesen csak ti alakítjátok a játékmenetet. A Blood Money-ban minden a pénzről szól. A rajok négy helyszínen tudnak küldetéseket felvenni, amelyek sikeres teljesítése esetén pénzt kapnak a megbízótól. A cél összesen egymillió dullár összegyűjtése - de itt még nem kell befejezni, hiszen a mohóság, a kapzsiság nagy úr! A pénzt vihetitek egész nap magatokkal (ez esetben azonban érdemes vigyázni, hiszen mindenkinek dullárra fáj a foga, és akár rablás útján is gyarapítható a vagyon) vagy letétbe helyezhető a központi bankban. Rabolhattok, guberálhattok, futárkodhatttok vagy akár fejvadászok is lehettek - csak néhány a lehetséges megbízások közül. De érdemes mindenhol nyitott szemmel járni...hanyag emberek járnak köztünk, soha nem lehet tudni, hol lehet belefutni egy-két kósza pénz kötegbe!


Kontraktorok

  A küldetéseket a négy Kontraktoroktól lehet majd felvenni, több kontraktortól is vehettek majd fel egyszerre küldetéseket. Hogy pontosan miket?

Kép
BOUNTY HUNTER

  Fejvadász küldetéseket lehet felvenni majd nála, rajonként egyszerre többet is. A célpont rajnak megkapjátok az azonosítóját (egy szám) és a náluk lévő kártyákból kell egyet elvenni. Ezt kell majd a Bounty Kontraktorhoz eljuttatni ahol megkapjátok a jutalmat érte.

Kép
SCAVENGER

  Ha van kedvetek "guberálni", akkor őt keressétek. A pályán jó néhány számozott pont lesz elhelyezve, amelyek kártyákat tartalmaznak. A kontraktortól véletlenszerűen kaphattok három számot: ezeket a pontokat kell felkeresnetek, és el kell hoznotok belőle a kért kártyákat, amikért jár a jutalom.

Kép
SUPPLY RUN

  Ahol az idő tényleg pénz. Itt a gyorsaság számít, hiszen a kontraktor által kiadott feladat szerint időre kell eljutni egy másik kontraktorhoz. Ha sikerül, komoly pénz áll a házhoz.

Kép
RECON

  Az információ az egyik legdrágább dolog - ezt pedig itt is jól megfizetik. Hat különböző ponton lehet adatokat letölteni. Hogy melyiket kapjátok? Az a szerencsén is múlik majd, hiszen a mókás kedvű Kontraktor kártyahúzással ad lehetőséget nektek megmutatni, mennyire vagytok Fortuna kegyeltjei. Ezeket a pontokat kell felderíteni, kivárni a letöltési időt, majd a megszerzett infót a Kontraktorhoz eljuttatni.

Kép
A BANK

  A bankárnál tudod biztonságba helyezni a pénzedet. Itt lesz megtalálható a folyamatosan frissülő ranglista. Játék közben csak a bankba elhelyezett pénz fogja adni a ranglista helyezéseit majd a játék végén az összesítés után lesz meg a végleges ranglista és a győztes.

KépKépKépKép
És ez nem minden…

  Egyéb pénzszerzési lehetőségekről és a játékmenetről informálódhattok majd a Banknál található eligazító lapokon és a kontraktoroknál. Sok a lehetőség, de rajtatok áll, hogy mit tudtok kihozni belőle.


Rablás és pénzszállítás

  Két fajta fizetőeszköz lesz megkülönböztetve a játékon ezek a készpénz és a kötvény, utóbbi nem rabolható. Minden rajnak lesz két darab pénzes táskája amiben a pénzt kell tárolniuk, egy zsákban maximum 30 köteg fér el. Az az eset számít rablásnak ha egy játékostól a pénzeszsákból vesznek el pénzt, ha csak egy köteget már az is rablás. Rablás menete: A pénzeszsákot cipelő játékost ha kilövik onnantól fogva rabolható a kivérzési idő alatt. Bounty kártya elvétele/átadása nem számít rablásnak vagyis akitől elvették az még gyógyítható ha a kivérzési ideje nem telt le.


Csapatok felépítése és dress code

  Egy csapat minimum három, maximum öt főből állhat. A játék során ellenségnek tekintendő minden más csapat, együttműködésre nincs lehetőség. Mid/Low/RealCap tár használható csak, viszont a tárazható BB mennyisége meglesz szabva. Másodlagos/géppuska/mesterlövész replikákhoz nincs tár korlátozás. Egy csapaton belül maximum egy mesterlövész vagy DMR és egy géppuska replika lehet. Minden csapatnak rendelkeznie kell egy működő PMR rádióval.
  Hangsúlyozzuk, EZ NEM EGY POSZTAPOKALIPTIKUS játék, így megengedett a katonai öltözet. Olyan ruhában gyere a rajoddal, amelyben jól érzitek magatokat: lehet gyakorló, civil melegítő vagy akár munkásruha is. Mellény, sisak, bármi jöhet.


Gyógyítás

  Rajon belül bárki gyógyíthat bárkit a kivérzési idő alatt, ami 10 perc, órával mérve!. Az ellátást menete pedig a következő: Érszorító felhelyezése és 1 perc "gyógyítás", amely alatt fogni kell a sérült játékost. A sérült játékos saját magának is felarakhatja az érszorítót de közben folyamatosan fognia kell egy másik játékosnak. Ha tűzharcban van a raj és megnyeri/túléli, de a sérültnél letelt a kivérzési idő, akkor érszorító+3 perc gyógyítással visszahozható a kilőtt játékos. Gyógyítás végén az érszorítót le kell venni és újra használható. Egy játékost akár többször is lehet gyógyítani.


Visszaállás

  Ha kilövik és kivérzik/kirabolják a csapat összes pénzeszsákot cipelő játékosát akkor a csapat azonnal mehet visszaállni a legközelebbi kontraktorhoz. Ha a teljes csapat elvérzett, akkor a legközelebbi kontraktornál visszaállhatnak. Ha szétszakad egy csapat akkor a megkezdett küldetést még befejezheti de utána a banknál újra rendezni kell a létszámot és onnan folytathatják. Kivételt képeznek azok a csapatok akik rádión keresztül tudnak egymással egyeztetni, ez esetben kontraktornál is rendezhetik a soraikat. Küzdelmet fel lehet adni, de a kivérzési időt ebben az esetben is ki kell várni.

  Ha folyamatban lévő küldetés közben hal el a raj, akkor a feladat nem szakad meg, visszaállás után folytatni kell.
  Győztes csapat nem veheti át a küldetést, aki felvette a vendortól annak kell teljesítenie.


Szabályrendszer: MASZ 2015

Kiegészítések

 • Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái.
 • A teljes területen 10 méteren belül csak és kizárólag egyes lövés adható le.
 • Épületen belül csak és kizárólag egyeslövés engedélyezett, AEP-re is ez érvényes.
 • A játékokon a BB szóró (green gázos, rugós) és gumikupakos ThunderB kézigránátok, illetve 40mm-es BB-szóró gránátok használhatóak! Hasadó héjas ThunderB és 40Mike/Mastermike használata tilos.
 • Bármilyen pirotechnika, füstgránát, vagy fentebb nem említett egyéb gránát bemutatása a szervezőnek, és vele való engedélyeztetése kötelező.


Játék kezdés/vége

 • Helyszíni regisztráció/kronó kezdete ~ 8:00
  Érkezéstől a rendezvény végéig a védőszemüveget folyamatosan viselni kell, senki nem veheti le!
 • Eligazítás kezdete ~ 8:00-tól folyamatosan, kis csoportokban.
  FONTOS a Banknál és a kontraktoroknál is megtalálható eligazító lapokat olvassa át minden résztvevő.
 • Akik 9:30 után érkeznek, megvárják amíg elindul a játék majd utána csatlakozhatnak!
  (pár késő miatt nem rontjuk el azok napját akik időben meg tudnak érkezni)
 • Játék kezdete ~ 10:00
 • Játékidő 6 óra, a pontos indítástól számítva
 • Játék vége ~ 16:00


Helyszín

  A terület pontos koordinátái: 47°08'01.0"N 17°53'49.8"E vagy 47.133612, 17.897179
  A terület címe: Veszprém, Kisréti u., 8200
  Szemetelni szigorúan TILOS a teljes területen.
  További részletek a területtel kapcsolatban A Front, Veszprém, link hamarosan

  A területre csak érvényes okmányokkal lehet belépni! A regisztrációnál mindenkinél legyen ott a személyi igazolvány és a lakcímkártya illetve a jármű rendszámát is fel kell jegyeznünk amivel érkeztél! Ez egy FRONT-os, helyi szabály!
  Csak azok a külföldi játékosok vehetnek részt a rendezvényeken, akiknek minden adatukat leadtuk a terület tulajdonosának (Magyar Honvédség) egy héttel a rendezvény előtt.
  Küld el az info@kingse.hu címre a személyazonosító okmányod másolatát a lakcímed és a gépkocsid rendszámát!


Mit hozz magaddal!

  A MASZ 2015-nek megfelelő szemvédelem (ajánlott fejpántos, zárt védőszemüveg)
  Narancssárga találatjelző sapka vagy kendő (TWG által forgalmazott piros találatjelzőt nem fogadjuk el
  BIO BB, kivéve kifejezetten nehéz BB-k DMR és sniper kategóriában
  Rajonként egy működő rádió
  MASZ 2015 FPS szabályzatnak megfelelő replika
  Max. mid-cap tárak (nem, nem lehet csak 100-at tölteni egy high-cap-be!)
  Arcvédelem, fogvédelem ajánlott a játék teljes ideje alatt
  Pótakku, tartalék replika
  Sportszerű viselkedés


Mit kap a csapatod?

  Egy molinós vaktérképet és filctollat
  Biztosítunk két darab pénzes zsákot
  “Bounty Card” kártya csomagot
  Az első helyezett és az a csapat aki elsőként eléri az 1.000.000 Dullárt kupát kap


Mit kapsz Te?

  Érszorítót ami a gyógyításhoz szükséges
  Ebéd, kávé és forró tea jegyet amit a banknál tudsz majd beváltani.
  Egy felejthetetlen élményt és egy felejthetetlen játékmenetet.


November 11, csütörtökig ha nincs meg a minimum 80 fő regisztrált a rendezvény elmarad!
_________________
Kép Spectre Airsoft Sportegyesület
Kép spectre_airsoft_hun

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. dec. 23, 2007 3:57 pm
Hozzászólások: 444
Tartózkodási hely: Bőcs
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Blood Money
HozzászólásElküldve: csüt. okt. 14, 2021 12:52 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt játékosok!

Az éven nem fogjuk tudni megvalósítani, hogy ellátogassunk rendezvényünkkel a Frontra.
Eltoltuk jövő tavaszra, ettől függetlenül az igényfelmérést kint hagyjuk.

Az igényfelmérés oldalra bárki tud jelentkezni aki eljönne a Blood Money játékunkra a Frontra.
Kötelezettséggel nem jár, ha lesz biztos dátum akkor fogjuk megnyitni a "3-5 fős csapatok" oldalt.

Köszönjük a megértést!

üdv.: Szervezők
_________________
Kép Spectre Airsoft Sportegyesület
Kép spectre_airsoft_hun

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
-= LEZÁRVA! =- |Nem Játékos - 3-5 FŐS CSAPATOK - 0 fő -= LEZÁRVA! =-
-= LEZÁRVA! =- |Nem Játékos - SZERVEZŐK - 1 fő -= LEZÁRVA! =-
Dudu (SPECTRE) , Fegyver: ICS CXP-MMR SBR - 380 FPS
ÉRDEKLŐDŐK - 29 fő (Max 100 fő)
Adamantium (Incognito) , Fegyver: M14 - 370 FPS , Glock17 - 310 FPS , +1fő
Bádog (Szakembörs) , Fegyver: Nincs megadva
Flynn (ShadowOperators) , Fegyver: HK416 - 380 FPS , G26 - 280 FPS
Gica (Bull Force) , Fegyver: Ak74 - 0 FPS , Glock - 0 FPS
hawkeye , Fegyver: e&l 105 - 385 FPS , glock 18 - 200 FPS
hawkins , Fegyver: ak74 - 380 FPS , FN FAL - 380 FPS
HMcDöme (SPECTRE) , Fegyver: idevigyed - 999 FPS , odavigyed - 999 FPS
JozsaVick (Káoszbrigád) , Fegyver: M4 - 370 FPS , Glock KP-17 - 320 FPS
jracing1993 (Incognito) , Fegyver: HK416 - 380 FPS , AAP-01 - 320 FPS
KeSza (Vakok) , Fegyver: AKS74U - 390 FPS , Glock - 310 FPS
Killer Kaller 1 , Fegyver: Nincs megadva
kpeter01 (Bull Force like) , Fegyver: M4 CQB - 380 FPS
lehel (Etil-alakulat) , Fegyver: M4 - 380 FPS
lovag091 (Etil-alakulat) , Fegyver: APS ASR104 - 380 FPS , Cyma CM126S - 200 FPS
lyasthe (SPECTRE) , Fegyver: ezacélpont - 999 FPS , azacélpont - 999 FPS
mocsarjaro (Ragadozók) , Fegyver: AMM003 - 380 FPS , TMDW4.3 - 0 FPS
Murphy82 (Zegiment) , Fegyver: M4 - 350 FPS
mzetz250 (Vakok) , Fegyver: Az AK jobb - 380 FPS , Gyors és pontos - 350 FPS
N!zsy (Incognito) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Glock - 330 FPS
Richard04 (Incognito) , Fegyver: AW 308 - 384 FPS , M9 Murica - 290 FPS
Sonnybacsi (H.Hogs) , Fegyver: Vector - 355 FPS , Colt 1911 - 360 FPS
szilvaijoe (Káoszbrigád) , Fegyver: M4 - 370 FPS , Ssx23 - 350 FPS
Tittye85 (Bull Force) , Fegyver: Cm520 - 365 FPS
tucsok (AFKse) , Fegyver: Oc-14 Groza - 370 FPS
TyveR (Incognito) , Fegyver: Sniper - 550 FPS , Glock 17 - 330 FPS
Veréb (Zegiment) , Fegyver: csőr - 1 FPS , karom - 1 FPS
vex (Happy-team) , Fegyver: Vsr-10 - 590 FPS , Mp5-k - 320 FPS
yri (a7s) , Fegyver: VSR - 575 FPS , MK23 - 355 FPS
ZegimentSE , Fegyver: M249 - 0 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: SZU valamint 8 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség