Ksznjk FreePrivacyPolicy!
SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: szomb. jan. 22, 2022 10:28 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. dec. 23, 2007 3:57 pm
Hozzászólások: 444
Tartózkodási hely: Bőcs
HozzászólásHozzászólás témája: Wildlands
HozzászólásElküldve: szer. jún. 16, 2021 8:38 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Kép


Wildlands - Milsim

  A Wildlands egy összetett MILSIM játék, ahol több kartell harcol a kokaföldek és a feldolgozó üzemek feletti uralomért. Azonban nem csak egymással, hanem a GRF osztagokkal is fel kell venniük a küzdelmet, akik pontosan ezeket az ültetvényeket és üzemeket akarják felszámolni. A rendezvény
  nem lesz megszakítva kisebb szünetekkel. Pihenés, étkezés, stb. a játék közben fog zajlani!
  Többlépcsős, összetett feladatokra lehet számítani! BB, medik és egyéb korlátozások lesznek a rendezvény elején. A sztoriban és a fejlődésben az előrehaladást a játékosok fogják befolyásolni.
  Előzmények: a kartellek összesen 152 csomag kokaint termeltek illetve a GRF csapatoknak nagyobb mennyiségben sikerült nyersanyagokat szereznie amivel a folytatásban komoly előnyhöz juthatnak.
  Folytatásról: Kartell oldalon a termelési rendszeren fejlesztettünk, illetve újításként fog bekerülni a természeti csapások, lesz kereskedő illetve a medik rendszeren változtattunk az előző rendezvényhez képest.
  A Milícia hasonlóan fogja ellátni a szerepét minimális változtatással.
  GRF csapatainak továbbra is megmarad a nyersanyag gyűjtés opcionálisan, de ezzel párhuzamosan egy feladat rendszert is kapnak. GRF oldalon is lesz egy folyamatos HQ de csak rádióval lehet felvenni a kapcsolatot.

  Replika bérlés űrlap → link →
  Szeretnék felhívni a figyelmeteket, hogy külön kezdőknek szóló eligazítást nem fogunk tartani. Bármilyen kérdés esetén előzetesen egyeztessetek velünk. Ha az eligazítás során valami nem érthető azt ott jelezzétek!
  A rendezvény hivatalos Facebook oldala, kérjük ha részt veszel a rendezvényen nyomj rá az "ott leszek"-re → link →


KARTELL

  Kartellenként maximum 30 fő és összesen 3 kartell - Rojo, Amairillo és Azul. Egyedül vagy csapatban is lehet jönni, kezdőknek és tapasztaltaknak egyaránt ajánlott.
 • Feladataik: koka ültetvények, feldolgozók és HQ biztosítása, ezek között szállítási útvonalak kiépítése, megvédése, relikvia vadászat, túszejtés, stb...
  A kokatermelésből a kartelleknek pénze lesz (milyen meglepő?), a harcoló oldalaknak a bázison további épületek fejleszthetőek, amelyek különböző pluszt adnak, mint például: kórház építése - orvosi fejlesztések; lőszerraktár telepítése - plusz tárak; gránátok engedélyezése, stb…
  Mindhárom kartelnél oldalriányítás lesz a teljes játékidő alatt, ha ez valakinek nem szimpatikus akkor ez nem az ő oldala lesz.
 • Ruházat: csak és kizárólag teljes civil, PMC, illetve félkatonai kinézet engedélyezett, azaz ebben az esetben csak a nadrág lehet katonai! Felsőnek tökéletes egy kinyúlt póló, 'játszós' ing.
  Fejfedő: fejkendő, patrolcap (baseball sapka).
  Mellény: Cheastrig és könnyű mellények.
 • KÖTELEZŐ: minden kartellnek lesz egy saját színe, vagyis: Rojo - Piros; Amairillo - Sárga; Azul - Kék. A saját kartellednek megfelelő színű felsőt (pl.:póló/ing) viselni KELL!! Más kartell színeit nem lehet viselni! A rendezvényen ha ilyet látunk vagy lecseréled vagy mész haza!
  Tiltott: bármilyen katonai felső, barett, sisak, boonie, ghillie, body armor jellegű mellények, GRF és Milícia oldalon engedélyezett minták használata!


G.R.F - Ghost Recon Force

  ~ 10 fő, maximum 2-3 raj. Olyan összeszokott csapatoknak ajánlott ez az oldal akik szeretik a kihívásokat, mindenki ellenetek lesz! Tár, medik és egyéb korlátozások lesznek, azonban különböző feladatok teljesítésével tudnak a nap folyamán a történetben előre haladni és az említett dolgokban fejlődni. A területen egy védett ház áll a rendelkezésükre, ami HQ-ként is funkcionál, de az irányítással csak rádión tudják felvenni a kapcsolatot.
  FONTOS: mindegyik GRF csapatnak rendelkeznie kell olyan PMR rádióval amire 16 csatorna programozva van, vagy a frekvencia állítható.
 • Feladataik:
  - információgyűjtés, kartell tevékenységről, helyszínekről (pl.: farm, feldolgozó, HQ) stb.
  - kartell tevékenység akadályozása, első sorban a termelés és a szállítások megakadályozása.
  - kartell tagok elfogása és kihallgatása, információt bármely kartell tagtól szerezhetnek ami értékes lehet.
  - kapcsolatépítés a miliciával
 • Ruházat: Multicam/MTP/Camogrom/Marpat/Cadpat/AOR mintázat az engedélyezett, nadrágnak egységesnek kell lennie mindenkinek, a felső az lehet egyszínű/ing DE piros, sárga és kék színek használata TILOS! Fejfedő sisak vagy booni lehet, egyenruha színével megegyezőnek kell lennie. Mellénynek és kiegészítőknek coyote, OD vagy egyenruha színvel megegyezőnek kell lennie. Tiltott a fentiektől eltérően megjeleni!


Milicia

  6-10 fő, nagyobb létszámú csapatnak ajánlott. Milicia oldalon nem lesz központi HQ/tábor, folyamatosan mozogni fognak, de harctéri parancsnok lesz velük.
 • Feladataik: zsoldért a kartelleknek fognak dolgozni. Mindig adott kartellnek teljesítenek megbízásokat és csak rövid ideig. Gyorsan fognak változni a barát ellenség viszonyok. G.R.F csapatokkal szemben semlegesen lépnek fel, nem akarnak újat húzni az amerikaiakkal még egy kartell kedvéért sem de ha megtámadják őket akkor megvédik magukat.
 • Ruházat: woodland vagy dpm. Alul-felül egységes megjelenés. Fejfedő Barett (fekete vagy zöld), boonie (ruha színével megegyező). Mellény csak OD vagy egyenruha színével megegyező mellény és kiegészítők. Tiltott: a fentiektől eltérően megjeleni!


Játék kezdés/vége

Helyszíni regisztráció/kronó kezdete ~ 8:00
Az oldalakon eltérő szabályokat, mint például játékmenetet érintő szabályok, gyógyítás, kivérzés és visszállás az eligazítások alatt fogjuk elmondani, illetve az adott oldalaknak eligazító lapokon is elérhető lesz.
GRF és Milícia oldalon az eligazítás kezdése ~9:30. GRF gyülekező a parkolónál található épület. Milícia gyülekező pedig a hangárban.
Kartell oldalakon a regisztráció kezdetétől 10-15 fős csoportoknak folyamatosan tartjuk.
Akik 9:30 után érkeznek, megvárják amíg elindul a játék majd utána csatlakozhatnak! (pár késő miatt nem rontjuk el azok napját akik időben meg tudnak érkezni)
Játék kezdete: ~ 10:00
Játék vége ~ 17:00Szabályzat

MASZ2015
Kiegészítések:
Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái.
A teljes területen 10 méteren belül csak és kizárólag egyes lövés adható le.
Épületen belül csak és kizárólag egyeslövés engedélyezett, AEP-re is ez érvényes.
A játékokon a BB szóró (green gázos, rugós) és gumikupakos ThunderB kézigránátok, illetve 40mm-es BB-szóró gránátok használhatóak! Hasadó héjas ThunderB és 40Mike/Mastermike használata tilos.
Bármilyen pirotechnika, füstgránát, vagy fentebb nem említett egyéb gránát bemutatása a
szervezőnek, és vele való engedélyeztetése kötelező.Helyszín

CSENGŐS / DIGÉP Ágyú belövő → link →
További részletek a területtel kapcsolatban a linkre kattintva
A terület pontos koordinátái: 48°03'20.3"N 20°42'03.7"E vagy 48.055640, 20.701031
Épületek tetejére felmenni SZIGORÚAN TILOS!
A teljes területen csak és kizárólag Bio BB használható! Szemetelni szigorúan TILOS!Mit hozz magaddal

BIO BB, lásd fentebb!
MASZ 2015 FPS szabályzatnak megfelelő replika, a kronómester NEM fogja beengedni a határokon felüli puskákat a játékra, nincs %-os stb. tolerancia
Max. mid-cap tárak (nem, nem lehet csak 100-at tölteni egy high-cap-be!)
Oldaladnak megfelelő dress code
A MASZ 2015-nek megfelelő szemvédelem (ajánlott fejpántos, zárt védőszemüveg)
Narancssárga találatjelző
Ajánlott csapatonként egy működő rádió
Arcvédelem, fogvédelem ajánlott a játék teljes ideje alatt
Pótakksi, pótfegyver
Sportszerű viselkedés


Szeptember 5, vasárnapig ha nincs meg a minimum 60 fő regisztrált a rendezvény elmarad!
_________________
Kép Spectre Airsoft Sportegyesület
Kép spectre_airsoft_hun

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. ápr. 11, 2008 8:35 pm
Hozzászólások: 68
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Wildlands
HozzászólásElküldve: kedd szept. 14, 2021 6:57 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kezdésnek, először voltunk a pályán, és először olyan játékon amit ti szerveztetek !
Dabasról jöttünk, ami nincs közel, de a felemelő nap után úgy érezzük hogy szeretnénk még jönni !
A szervezés nagyon tetszett, jól ki volt dolgozva hogy csak fejlődve, nyersanyagok által jutottunk hozzá plusz dolgokhoz. tetszett hogy három kartell is volt, akikkel nem lehetett kooperálni, csak mint ellenfelek léteztek !A medik rendszer nagyon jól sikerült.
Eleinte sikeres kitermelések által hozzájutottunk a plusz felszereléshez.
A négyes raj által biztosítva elfoglaltuk a korházat, onnan visszajuttattuk a nyersanyagot, és próbáltuk tartani az objektumot, sokáig tartott az adok kapok de végül az Amairillók (sárgák) túlereje győzött .
Bár furcsálltam hogy a csata utolsó előtti momentumánál, amikor hátúlról az épületben becserkészve megfogtam az egyik sárgát ( szerintem most pihenj kicsit , -halk sugással) aki furcsállta és kérdőn nézett hogy miért nem lőttem le ! Szerintem korrekt voltam.
Visszatértünk a bázisra, és megkaptuk hogy a "fésüt" vegyük be. elég sokáig tartott, be volt campelve az épületbe az Azul (kék) egy orvlővésze, megkeserítette az odajutást. Ezúton is gratulálok neki, ügyes volt.
Azért nagy nehezen befoglaltuk, és tartottuk. De sajnos a kékek felbérelték a milíciát, amihez öten kevésnek bizonyultunk .
A pálya hihetetlen adottságokal van mégáldva, nagyon jó pálya, és csak remélni merjük hogy többször is ellátogatunk rá !
Mégegyszer nagyon köszönjük hogy ott lehettünk Dabas S.A.S (Rojo.piros.5 raj)

Vissza a tetejére
  Profil  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. dec. 23, 2007 3:57 pm
Hozzászólások: 444
Tartózkodási hely: Bőcs
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Wildlands
HozzászólásElküldve: kedd szept. 14, 2021 3:02 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönjük Mindenkinek aki ezen a zsúfolt hétvégén a Wildlands játékunkat választotta.

Sok energia, előkészület és még több segítő kellett, hogy megvalósulhasson a rendezvény.
A játék vége után nem az összepakolás volt az első hanem, hogy levonjuk a tanulságokat a folytatásra és várjuk Tőletek akik résztvettek a játékon a visszajelzéseket. Mi tetszett mi volt rossz, esetleg nem működött.

Elégedettségfelmérés kérdőív most nem készült. Kérjük, hogy softair.hu, dogtag.hu illetva Facebook oldalunkon, publikusan vagy privátban ossztáok meg véleményeteket velünk.

Reméljük mihamarabb találkozunk következő rendezvényeinken!

üdv.: Szervezők
_________________
Kép Spectre Airsoft Sportegyesület
Kép spectre_airsoft_hun

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. máj. 27, 2015 8:33 pm
Hozzászólások: 112
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Wildlands
HozzászólásElküldve: hétf. szept. 13, 2021 2:24 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Az Eastern Block nevében mi is köszönjük a játékot (Amairillo Kartell). Kiváló volt a szervezés. A játékelemek is nagyon jól el voltak találva. Egyetlen negatív dolog volt, hogy nehéz volt különbséget tenni a GRF és a Milicia között, bár a fejfedőt néztem főként. Főleg a pirosakkal küzdöttünk. A pirosaknak legnagyobb elismerés jár azért, ahogyan ledaráltak minket a HQ-n. Mondjuk a papot jó lett volna, ha nem lövik le. :)
Egy örök élmény lett, amikor a kórházat rohantuk le a Miliciával és egy komoly állóháború alakult ki. Elkezdtünk elfogyni, mert a pirosak jól védekeztek. Odakúsztam a falhoz és hallottam is a pirosak beszélgetését. Idézem: "Itt vannak a fal túloldalán. Hozzatok egy gránátot. Kidobom rájuk." Na ekkor döntöttem, hogy nem várok ott tovább hanem körbe megyek kívülről. Sikerült 4 védőt lelőnöm és amikor már majdnem benn voltam én is kaptam egyet hátba. :D Ha jól számoltam összesen 5-en védték és a megmozdulásomnak hála sikerült a csapatnak bevenni az épületet.
Piros sniper előtt le a kalappal. Nagyon szép lövései voltak.
Azért a végén meglepődtem azon, hogy a GRF gyógyíthatja magát. Én benn voltam a bunkerben és egy GRF-es srác meg is ijedt, mikor kinéztem rá, hogy kit is lőttek ki. Pár perc múlva annyit láttam, hogy a fegyveréért nyúl, gondoltam kivérzett és visszamegy. Szerencsémre csak dobatott, mert azért arról a 1.5 méterről fájt volna a hátba lövés.
A nap végére nagyon jó élményekkel jöttem el a pályáról. Csak így tovább!!!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd jún. 09, 2015 10:43 am
Hozzászólások: 4
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Wildlands
HozzászólásElküldve: hétf. szept. 13, 2021 12:11 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok. Saját illetve a csapatom nevében szeretném megköszönni a játékot mind a játékosoknak és a szervezőknek. Megyünk legközelebb is. Üdv a Rojo 5.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. máj. 24, 2019 6:29 pm
Hozzászólások: 81
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Wildlands
HozzászólásElküldve: vas. szept. 12, 2021 10:40 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Köszönjük a mai játékot, a szervezők nagyon kitettek magukért (játékelemek, eligazítás, stb.).

Annyit tennék csak hozzá, hogy a pályát nem ismerőknek esetleg egy papír térkép jól jött volna.

Üdv,

Ádám

(Kék-1)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. dec. 23, 2007 3:57 pm
Hozzászólások: 444
Tartózkodási hely: Bőcs
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Wildlands
HozzászólásElküldve: pén. szept. 10, 2021 7:36 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt regisztráltak, pár információ a rendezvénnyel kapcsolatban:

Szombat ~ 11:00-tól már kint leszünk a területen ahova lajtos kocsival hordják csak a térerőt így ha bármi kérdéséetek/kérésetek van felénk az lehetőleg ma jelezzétek.

Kellemes 27 fokot jósolnak, reméljük így is marad.

Kronóhoz már mindenki védőszemüvegben jöjjön be a parkolóból! Bérlő játékosok a kronónál lévő szervezőknek jelezzék, hogy felszerelést béreltek.
Következő lépés a regisztráció lesz, személyi igazolvány legyen mindenkinél!
Eligazítás a kartell oldalakon kis csoportokban fog zajlani a regisztráció után.
GRF gyülekező a parkolónál található épület, kronó és reg miatt kell csak bejönni a területre.
Milícia gyülekező pedig a hangárban.

9:30- kor be fogjuk zárni a külső kaput és akik nem értek oda időben azokkal csak miután elindítottuk a játékot azután tudunk foglalkozni (kronó, reg, elig stb). Nem a későkhöz alkalmazkodunk...

üdv.: Szervezők
_________________
Kép Spectre Airsoft Sportegyesület
Kép spectre_airsoft_hun

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: kedd dec. 27, 2011 11:12 pm
Hozzászólások: 79
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Wildlands
HozzászólásElküldve: kedd aug. 10, 2021 9:19 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Buenos tardes!

Vége a nyaralós szezonnak és újra fegyvert ragadnál? Unod, hogy mindig geardo-ba flangálsz a csalitosba? Van egy szép színes inged amit már rég meg akartál mutatni a fiúknak egy játékon? Muchacho akkor ez a Te rendezvényed! Itt nem porhibio el paso! Járd Te is a fehér por útját! Tedd próbára kertészeti és harcászati tudásod nálunk Miskolcon! Négy frakció várja jelentkezésed! Legyél állig felfegyverzett koka farmer, sicario vagy korrupt milicista. Mindegy csak gyere el és legyél részese Milsim játékunknak!

HmcDöme
SPECTRE

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Cartel Amairillo - 28 fő (Max 30 fő)
Alarm (Tininindzsa) , Fegyver: M4 - 325 FPS , vízipisztoly - 0 FPS
Cool (SPECTRE) , Fegyver: M4a1 - 0 FPS , Mk23 - 0 FPS
csusza1 , Fegyver: M4 B02 - 376 FPS
Dani1 , Fegyver: G36C - 370 FPS
diocs2000 (EДSTERИ БLOCK) , Fegyver: Ask-74u - 280 FPS , Akm - 380 FPS
Dobos87 , Fegyver: G36c - 380 FPS
DobosD , Fegyver: Mp5 - 0 FPS
Dzu (EДSTERИ БLOCK) , Fegyver: SRS( 560fps)Steyr AUG (375fps) - 560 FPS , MK23 - 300 FPS
Eddy (BadBoys) , Fegyver: Ak alpha - 380 FPS , colt 1911 - 300 FPS
gaboka , Fegyver: Nincs megadva
Hansy , Fegyver: AKS74-U - 370 FPS
Istvánxxx , Fegyver: M4 - 350 FPS
marrko , Fegyver: M4 B01 - 390 FPS
Noresz112 , Fegyver: Ar15 - 370 FPS , Kp13 - 290 FPS
p.mano , Fegyver: ak47 - 380 FPS , MP5 - 380 FPS
(Vadkanok) , Fegyver: AK-SU - 400 FPS
RadirPok (Vadkanok) , Fegyver: CXP APE - 360 FPS
Reseták (BadBoys) , Fegyver: AK74 - 380 FPS , Nagy malac/kis malac - 0 FPS
Shorty (Spectre) , Fegyver: M4 - 0 FPS , 1911 - 0 FPS
sonaj , Fegyver: M4 - 390 FPS , M9 - 300 FPS
szatii , Fegyver: Aug - 395 FPS , Mk23 - 280 FPS , Fuvart adnok innen: Hatvan, 1 fő , Amairillo-ban lenne ismerősöm
Sziszkosz , Fegyver: M4 - 380 FPS
takacsb , Fegyver: Nincs megadva
Tárki (SPECTRE) , Fegyver: M4A1 - 396 FPS
tidirium (BadBoys) , Fegyver: AK - 390 FPS , R501 - 320 FPS
VasoliHUN (Keleti Blokk) , Fegyver: AK74u - 365 FPS , SSP1 - 300 FPS , Fuvart adnok innen: Debrecen, 1 fő
Vindzsi (Keleti Blokk) , Fegyver: Ak su 74 - 380 FPS , Beretta - 210 FPS
zsoli (Keleti Blokk) , Fegyver: AK12 - 390 FPS
Cartel Azul - 20 fő (Max 30 fő)
BABOS , Fegyver: M40A3 - 520 FPS , glock - 200 FPS
Dudu (SPECTRE) , Fegyver: ICS CXP-MMR SBR - 380 FPS
Frankie (Raiders) , Fegyver: Rpk - 370 FPS , Hicapa - 350 FPS
GHOST. (Борис) , Fegyver: 416a5 - 380 FPS , npo vintorez - 380 FPS
Hawi (SPECTRE) , Fegyver: SSG10/Vityaz - 0 FPS , 1911 - 330 FPS
Jimbo (Boris) , Fegyver: AKS-74U - 375 FPS , APS Xtreme Training Pistol GBB - 330 FPS
jolly (SCELOPS) , Fegyver: AK104 - 340 FPS , Capa 5.1 - 300 FPS
JozsaVick (Káoszbrigád) , Fegyver: M4 - 348 FPS , G17 - 240 FPS
kgergo85 (káoszbrigád) , Fegyver: ak - 0 FPS
Kutyi (Káoszbrigád) , Fegyver: M4 - 0 FPS
Levi_T (Káoszbrigád) , Fegyver: HK416D AEG/HK416A5 GBBR - 370 FPS , Beretta 92FS GBB - 320 FPS
LinTh (Борис) , Fegyver: AK104 - 390 FPS
lyasthe (SPECTRE) , Fegyver: m4 - 370 FPS
Misha , Fegyver: AK 47 - 380 FPS
Roka , Fegyver: cm028A - 360 FPS
steewy777 (LarpSoft SE) , Fegyver: M4 - 360 FPS , Makarov - 330 FPS
szilvaijoe (Káoszbrigád) , Fegyver: M4 - 370 FPS , Ssx23 - 350 FPS
UrbanRat , Fegyver: G&G CMR16 és cybergun m249 - 380 FPS
vex (Happy-team) , Fegyver: Vsr-10 - 590 FPS , Mp5-k - 320 FPS
Viking22 (Борис) , Fegyver: AK74+GP30 - 390 FPS , P226E2 - 250 FPS
Cartel Rojo - 26 fő (Max 30 fő)
akosacc , Fegyver: SSG 24/ ghk m4/ - 0 FPS , mk23/Tm1911/ - 0 FPS
azÁrnyék (Dabas S.A.S) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Glock17 - 300 FPS
Bagett (SPECTRE) , Fegyver: Silverback SRS - 560 FPS , MK23 - 290 FPS
Buko (Dabas S.A.S) , Fegyver: AR-15 - 370 FPS , Sig P229 - 290 FPS
Csesz , Fegyver: Kriss Vector - 360 FPS , Glock 19 - 210 FPS
DATSAGURU (PMC) , Fegyver: M4 - 399 FPS , M9 - 300 FPS
focek , Fegyver: Masada - 380 FPS , Desert Eagle - 370 FPS
gergelybalajthy , Fegyver: AR-15 - 380 FPS
geryu1118 , Fegyver: Dragunov - 0 FPS , Desert Eagle - 0 FPS
gilanyi.gergely , Fegyver: JG067 MP5 - 380 FPS
Groza91 , Fegyver: UAR - 360 FPS , M40a3 - 460 FPS
Hidi (Borsod Force) , Fegyver: SSG-10 - 580 FPS , Mk-23 - 340 FPS
Jameson , Fegyver: Nincs megadva
Kova86 (Dabas S.A.S) , Fegyver: M4 - 390 FPS , P226 - 250 FPS
Majom (Borsod Force) , Fegyver: Arcturus M4 CQB - 377 FPS , Novritsch SSP1 - 320 FPS
Mazurszky (Dabas S.A.S) , Fegyver: HK416 - 370 FPS , 1911 - 290 FPS
MichaelCC (Borsod Force) , Fegyver: Arcturus AR15 - 395 FPS
Mvaktyuk , Fegyver: M4 - 380 FPS , GMP92 - 300 FPS
Redhun , Fegyver: M4 - 390 FPS
Rémkirály (Borsod Force) , Fegyver: M4 - 397 FPS
SALLER (Borsod Force) , Fegyver: AK105 - 350 FPS
SIKI (Dabas S.A.S) , Fegyver: m24 - 580 FPS , P226 - 290 FPS
STURM , Fegyver: HK416 - 390 FPS , 1911 - 320 FPS
temasrac , Fegyver: M4 - 380 FPS
Werty (SPECTRE) , Fegyver: AK105 - 360 FPS
Zereck (Gömöri Milícia) , Fegyver: AUG - 380 FPS , HK45 - 320 FPS
G.R.F - Ghost Recon Force - 13 fő (Max 13 fő)
attika200 (R.A.A.T) , Fegyver: AK 74 - 380 FPS , colt1911 - 270 FPS
Beni (R.A.A.T) , Fegyver: Arcturus AR15 CQB - 360 FPS , Glock 23 - 250 FPS
boiler_ , Fegyver: m4 - 380 FPS , p09 - 350 FPS
craus77 , Fegyver: m4 - 380 FPS , hi capa - 340 FPS
GálTibi , Fegyver: Nincs megadva
Jimmy a király (BBetyárz) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Tokyo Marui Hi-capa 5.1 - 350 FPS
josti (R.A.A.T.) , Fegyver: G&G M4 - 360 FPS , Glock 23 - 280 FPS
kiskutya (R.A.A.T) , Fegyver: Nincs megadva
krisman1993 (BBetyárz) , Fegyver: M4 - 370 FPS , Hicapa - 340 FPS
Matheus9 (BBetyárz) , Fegyver: Ar-15 - 380 FPS , Tokio Marui Hi-capa 5.1 - 350 FPS
Peiper , Fegyver: Kalashnyikov - 399 FPS , Sigsauer P226 - 0 FPS
sonquer (R.A.A.T.) , Fegyver: ARCTURUS AR15 - 360 FPS
szeliii (BBetyárz) , Fegyver: M4 - 370 FPS , Hicapa - 340 FPS
Milicia - 7 fő (Max 10 fő)
Enczi Balázs (Briganty) , Fegyver: Aksu - 350 FPS , Beretta 92 - 200 FPS
m.marko (Briganty) , Fegyver: Famas - 350 FPS , USP - 200 FPS
maszlak70 (Briganty) , Fegyver: AK 47 - 330 FPS
molnar.milan (Briganty) , Fegyver: AR-15 - 380 FPS , M9 Beretta - 300 FPS
PAP79 , Fegyver: ak su - 0 FPS
Synner (Briganty) , Fegyver: AK 74 - 350 FPS
vojtyek (SPECTRE) , Fegyver: Ak105 - 380 FPS , Beretta 92 - 0 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség