Ksznjk FreePrivacyPolicy!
SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: szer. okt. 28, 2020 3:49 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 04, 2013 5:54 pm
Hozzászólások: 183
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
HozzászólásHozzászólás témája: THE LOST CENTURY III.
HozzászólásElküldve: hétf. júl. 27, 2020 8:14 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

FRISSÜLT A KIÍRÁS! Jó olvasgatást.

Kemény MILSIMre készüljetek!TÖRTÉNET:

Valahol Columbia egy kis városában virágzásnak indult a fegyver kereskedelem. Míg az USA úgy döntött, szemet huny információkért cserében. Mint minden bűnözőkkel kötött alku, ez is a kabzsiság áldozata lett. Éppen ezért az USA úgy döntöttegy PMC csapatot küld megfigyelésre, de sajnos hír nem érkezik felőlük. Az USA vezetés meghozta a döntést. A Columbiai hatóság tudtával csapatokat küld, az elveszett PMC csapat kimentésére, illetve felszámolják, a fegyverkereskedők eszközeit, kézre kerítsék vezetőit, őket az USA ba szállítsák felelősség vonásra.FRAKCIÓK:


USA
Mire számíthatsz: Erősen milsim vonal! Az egész oldal egybe mozog, egy mozgó HQ-val, és az oldal parancsnokkal. Ezért nagyon fontos a védelem! Együtt hajtjátok végre a feladatot! Egésznapos kivérzési idő, kivérzés alatt fogságba is kerülhetsz, ezért muszáj egyben mozogni. Egységben az erő! Ellátmányodat magadnál kell tartanod,(lőszer, víz, élelem), ezért minimalizáld a dolgaid. Továbbá az elveszett megfigyelő PMC felkutatása, kimentése, létesítmények megsemmisítése, kereset személyek elfogása kimentése, főhadiszállás felszámolása, kivonási pontra eljutás, és ezt úgy hogy folyamatosan a nyomodban vannak, és folyamatos ellenállásba ütközől.
Dress Code: Rajszinten egységes. NATÓ, USA, OD.
LŐSZER limit: táranként 50 db BB. Géppuska egy rakasz. Snipper táranként 10 db bb. Másodlagos fegyverek nincs korlát. Tár db szám nincs korlátozva. Tárazás Mozgó HQ.
MEDIC: Rajonként dedikált medic. A medicelés ideje infúzió bekötés után egy perc. A Medicelés csak is a mozgó HQ nál, ezért folyamatos a visszaállás. Kivérzési idő egésznapos, igen jól olvasod. Rádión kérhetsz segítséget. Sebesült mozgatás két fő, kimentés közben fegyvert használhatsz.
RÁDIÓ: 5, 6, HQ 7MEGFIGYELŐK PMC
Mire számíthatsz: Egyedül egy oldal ellen védekezni, beépülni, információ szerzés, felderítés, segíteni az USA küldetését.
Dress Code: Farmer, színes ing, vagy felső, katonai kiegészítők, sisak.
LŐSZER limit: táranként 50 db BB. Géppuska egy rakasz. Sniper táranként 10 db BB. Másodlagos fegyverek nincs korlát. Tár db szám nincs korlátozva. Tárazás lőszeres láda.
MEDIC: Kimentésig egy dedikált medic. Medicelés kötözős. Medic gyógyíthat kétszer. A medic magát gyógyítja egy szalag. Kivérzési idő egész napos. Kimentés után az USA medicelési folyamata érvényes rájuk.
RÁDIÓ: 4 HQ 7KARTEL, FEGYVER NEPPER
Mire számíthatsz: Gyenge milsim. Objektumok védelme, Felderítés, Hajtóvadászat, Járőrszolgálat, Parancsnok védelme, Fogolyejtés.
Dress Code:Civil, katonai kiegészítő tilos, színes fejfedő kendő, sapi.
LŐSZER és tárlimit: 1! db tár teletöltve, igen jól olvasod, sokkal könnyebb oldal. Sniper táranként 10 db BB. Másodlagos fegyvereknél nincs korlátozva. Géppuska egy rakasz.
MEDIC: Kilőttek, kivérzés után visszaállsz a medic pontra. A medic pontról, kettesével azonnal játékba álhatsz. Kivérzési idő tíz perc.
RÁDIÓ: 1 HQ 2,3 csatorna.
A játékra csak akkor jelentkezz, ha tudsz csapatban, és egyénileg dolgozni, parancsra cselekedni. Nagy távokon Járőr szolgálatot teljesíteni. Bírod a gyors mozgást, hajtó vadászatot. Számotokra úgy lett felépítve a játék, végig védekező, és támadó játékmódot fogtok ellátni.BIZTONSÁGI SZABÁLYOK:

Kapun belépve VÉDŐSZEMÜVEG HASZNÁLATA KÖTELEZŐ, a játékterületen levenni azt TILOS! Ajánlott a tartalék szemvédelem.
Regisztrálásoddal elismered, hogy megfelelő minősítésű és állapotú védőfelszereléssel érkezel! Csak a kapun kilépve veheted le a védőszemüveget!
A rendezvényen a MASZ2015 szabályrendszer van érvényben házi kiegészítésekkel. A szabályok nem ismerete (ilyen ugyebár nincs) nem mentesít annak be nem tartása alól! A Játékon mindenki a saját felelősségére vesz részt, a szervezőket semmilyen felelősség nem terheli! Mindenki csak annyit vállaljon, amennyit biztonsággal el is bír, tartsd tiszteletben a saját határaidat/képességeidet!
- Minden épület játszik, de csak az első emelt a második emeletre vezető lépcső már nem játszik! Tetőre kimenni tilos!
- Ablaküveget lőni tilos! Ablakot nem nyitogatod, nem zárogatod, nem otthon vagy!
- Korláttal nem rendelkező erkélyre kimenni tilos fokozottan balesetveszélyes. Kiálló drótokra, falból kiálló vasdarabokra, kitört ablaküvegekre, korlát nélküli lépcsőkre, árkokra, aknákra, levágott aljnövényzet ott hagyott csonkjaira, az utakon közlekedő járművekre fokozottan figyelj! - A térképen sárga piros csíkos, épület erősen baleset veszélyes, HASZNÁLATA TILOS!!!
- A térképen pirossal jelölt épületeket nem használhatjuk, se fedezéknek se pihenőnek, el kell kerülni! - A Thunder-B gránát használata csak kijelölt feladathoz alkalmazható! Fokozottan kell figyelni a Thunder-B gránát használatra, csak üres szobában alkalmazható. Minimum 5m es zsinórt használjunk az aktiválásához, erős hanghatással jár és a széthasadt műanyag héj is baleset veszélyes!!! - A szervezők és játékos társaid felé, mindenkinek jelezni kell a cukor, vagy más olyan betegséget, ami a játékosnak a nap folyamán gondot okozhat. - Fokozottan figyeljünk a darazsakra, allergiás rohamokat okozhat, kerüljük el, ne piszkáljuk a fészket. Ha tudod, hogy érzékeny vagy a rovarcsípésekre, rendelkezz a szükséges injekcióval és jelezd azt a szervezőnek eligazítás után. - Kullancs riasztót minimum 3 óránként használjátok, napközben is ellenőrizzétek magatokat.
- Folyadékot mindig pótoljuk, hiánya fáradékonyságot, görcsöket, rosszullétet okozhat.
- Bármilyen problémád van azt a 8-as csatornán jelentheted be, vagy telefonon a szervezőnek, amelyet a térképen megtalálsz. - Ha a pályára véletlenül civil érkezik, játék állj, míg el nem hagyja a játék területet addig a játék nem folytatható. - Dohányzást tűzveszélyes, száraz avarban kerüljétek, fokozottan figyeljetek. Ilyen helyeken a tűz gyújtás és a dohányzás szigorúan tilos.


HA BÁRMILYEN SÉRÜLÉS TÖRTÉNIK, KÖTELESEK VAGYTOK AZONNAL JELEZNI AZT A SZERVEZŐK FELÉ A TÉRKÉPEN TALÁLHATÓ TELEFONSZÁMON, VAGY A SZERVEZŐI CSATORNÁN!TALÁLATJELZÉS MEDIKELÉS:

- találatjelzést hangos, akár többszöri találat vagy megvolt hangos kiáltással jelezzük. - a fegyver találat nem találat másodlagos fegyvert használhatsz. - majd felteszed a narancs kendőt. a narancs kendőt fejre illetve fegyver csövére helyezve jól látható legyen minden irányból. - igyekezz feltenni a narancs kendőt, ugyanis ha nincs fent a találatjelző kendő, vagy nem jól látható, akkor további találatot is kaphatsz. - majd medicért kiálltasz. - a sebesült, találatot kapott társunkat két játékos kihuzhatja a tűzvonalból. - a kilőtt játékost ne használd fedezéknek. - ha a medic a kilőtt játékos mögé bújt és úgy medicel, akkor a medicelt személy tűrje a találatot. inkább kerüljük a kétes helyzeteket. – Kettő játékos kihúz a tűzvonalból a sebesűltet, elvisznek a mozgó HQ ra ott a medic, beköti az infúziót válladra helyezi a kezét és elszámol hatvanig, az az kb egy percig.ill. - majd leveszed a kendőt és folytathatod tovább.

- USA folyamatos a medikelés, KARTEL medic pontról, kettesével áll vissza.
- medicet medic gyógyít. ill pmc medic csatlakozás előtt magát gyógyitja. - találat az amit megadnak. - találatjelzési vitát nem kezdeményezünk, szólunk a game marsalnak vagy szervezőnek. - nem tüzeljük egymást vélt vagy valós találat sztorikkal.

KIVÉRZÉSI IDŐ: - kivérzési idő tíz perc. ill. USA egésznapos. - kivérzési időt töltő játékos nem beszél, nem mutogat, le gugól, tűzvonalból ki áll. - nem érkezik medic, kivérzési idő leteltével, visszaállsz a hq ra, és bevárod a rajod.

VISSZAÁLLÁS: – USA folyamatos Mozgó HQ-ról. KARTEL medic pontról kettesével. - igyekezz felrakni a narancs kendőt mert a visszaálló pontig, találatot kaphatsz, és nincs vita.

KÉSELÉS: - késelés x-et rajzolunk az ellenfelünkre, azonnali csendes kiállás a HQ-ra.

FEGYVERHASZNÁLAT: - az airsoft fegyvereket úgy kezeljük mint egy éles fegyvert. ha nem használjuk, mindig legyen biztosított állapotban, sose tartsuk feleslegesen egymásra. - lehetőleg célazonosítás után célzott lövést használjunk. - fedezék mögül, kitartott fegyverrel, nem lövünk ki vaktában. - összelövés azonos vagy közel azonos időben mindkét fél kiáll.

DOBATÁS:
- dobatás szemből nincs. - dobatás hátulról történik. ha nem fogadja el a dobatást a játékos, akkor meglövöd, olyan helyen, ami vastagabban fedett test rész, akár közelről is. - a dobatás mindig a dobató fél felelősége. - a dobatást nem kötelező megadni. a dobatás akkor teljesül be, ha a dobatott fél, kijelenti a dobatást megadta illetve feltette a narancs kendőt.

GRÁNÁT: - Thunder-B gránát, hasadó héjas, piró gránát nem használható, kizárólag csak feladatra. BB szórós gránátok használhatóak. - a gránát használatakor, hangosan kiáltasz, gránát, figyelmeztetés után, gurítod, nem dobod a gránátot - botló gránát használat van, kint öt méter a sebzés a robbanás központjától minden irányban. - zárt térben mindig abban a helységben sebez, ahol robbant, egy másik helységben sértetlen marad a játékos társunk. küszőbtől kifele nem sebez. Centimétereken ne vitatkozz, akár kívül akár belül volt. - gránátvetőknél, csak a bb találat a találat.

FÜST: - füstőtt engedélyezett, amennyiben a szervező ellenőrizte. Kizárólag úttesten, betonon használjátok. Épületben és száraz avarban semmi képpen, nem használható, tűzveszélyes!!!

SNIPER: - sniper, dmr másodlagos fegyver, kötelező. - rálövési távolság húsz méter itt, követelem a húsz métert inkább több legyen a vita és a sérülés elkerülése végett. a fejlövést ugyancsak kerüljük, de nem tiltom, ha csak a fej látszik.

EGYESLÖVÉS & SOROZAT: - épületen belül és annak tíz méteres környéke ki és be, egyes lövés. - épületen kívül rövid sorozat. - géppuska hosszú sorozat.

JÁTÉKELEMEK: - a kitűzött játékkellékeket eldugni, rongálni tilos!!!

FOGOLYEJTÉS: - fogságba ejteni csak is kivérzést töltő játékost lehet, saját kötszerből gyógyítva. fogoly szökhet. motozás van, ameddig a játékos társunk engedi. ha nem engedi a motozást akkor a nála lévő dolgokat le kell offolni

FOSZTOGATÁS: A játékon fosztogatás nincs! A játékos társunk fegyveréhez, nem nyúlunk és ok nélküli testi kontaktus tilos.

JÁTÉK FELÜGYELET: - a pályán game marsalok lesznek. - a játékterületen tilos mindenféle fizikai kontaktus.
faji, nemzeti, politikai, hovatartozásra utalás, véleményezése azonnali kizárást von maga után. - a rendbontókat, saját játékot játszó, kegyetlenkedő, alázós - öntörvényű játékosokat, figyelmeztetésben részesítjük és kizárjuk a játékból. - többszörös panasz érkezik valakire, találat meg nem adás, helytelen magatartás, biztonsági szabályok megsértése végett a játékról kitiltásra kerül. - játék szervezőkre, illetve fotósokra, fokozottan figyeljünk. tessék, figyelni a szabályokra, egymásra.

RÁDIÓ
- rádió kiosztás: szervező 8.


FELELŐSSÉG VÁLLALÁSI NYILATKOZAT!

-
a játékra regisztrálással kijelentem, elfogadom, hogy a rendezvényen önszántadból, saját felelősségemre veszek részt. regisztrációkor a felelősségi nyilatkozatot kötelezően elolvasom, az abban foglaltakkal ha egyetértek, aláírom! - a játékon videó - és fotó készül, ami megosztásra kerül a debreceni airsoft egyesület web és közösségi oldalain! amennyiben nem kívánok a médiában szerepelni, maszkal takarom el az arcomat! - elismerem, hogy megfelelő védőfelszereléssel rendelkezek! - a védő-szemüveget a parkolóban és a játékterületen köteles vagyok viselni!!! - kijelentem, hogy a masz 2015 szabályrendszert elolvastam és megértettem az abban foglaltakkal egyetértek. a játék szabályait, és a masz 2015 szabályait, alkalmazni is fogom. szigorúan betartom! - a kronóval mért - fps. szabályt sértő fegyverem, replikám elcsomagolom, köteles vagyok elzárni és kijelentem hogy a mai napon nem használom! - kijelentem, egészséges vagyok, fizikailag és mentálisan terhelhető, titkolt betegséggel nem rendelkezek, nem állok gyógyszeres kezelés alatt. - a rendezvény előtt és alatt alkoholt, bármilyen tudatmódosító szert nem fogyasztottam és nem fogyasztok. fogyasztása szigorúan tilos!!! - a szervező által tartott eligazításon, tűz, és balesetvédelmi oktatáson részt veszek, az ott elhangzottakat magamra nézve kötelezően tudomásul veszem, és betartom! - tudomásul veszem, hogy a rendezvény során és helyszínén a szabályok betartásának vétlen vagy szándékos elmulasztásából származó bármely kár, vagy személyi sérülés miatt a szervezőt semmilyen büntető vagy polgárjogi felelősség nem terheli. - tudomásul veszem, hogy a rendezvény területére, parkolóba bevitt tárgyakért, gépjárművekért az azokban keletkezett kárért a szervező felelősséggel nem tartozik.
- tudomásul veszem, hogy a szervezők által rendelkezésemre bocsátott játéktechnikai eszközöket csak saját felelősségre használhatom, azokért anyagi felelősséggel tartozom, a rendezvény végén köteles vagyok vissza szolgáltatni. eltérő használata baleset veszélyes! - megfogalmazott nem megfelelő, etikátlan viselkedésem esetén a szervezők a játékból kizárhatnak. - kizárás esetén a belépődíjat nem áll szándékomban visszakövetelni. - kijelentem adataim a valóságnak megfelelnek!-a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulok. tudomásul veszem, hogy adataimat a szervezők harmadik fél részére nem adják ki. - a rendezvényre fórumon történő regisztrációval, belépő díj ellenében tudsz részt venni. - a játékon, mint a játék szervezői és levezetői, fenntartjuk a jogot arra, hogy fentiekben megfogalmazott nem megfelelő, etikátlan viselkedés esetén bárkit kizárjunk a játékból.
_________________
Pénzért nem lehet boldogságot venni!
De airsoft felszerelést igen, ami majdnem ugyan az!


E&L AK74su; LCT LC-3; LCT RPK; KWA MP9; WE G17; CZ P-09, Trollbumm 40mm...

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: vas. szept. 13, 2020 1:55 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: THE LOST CENTURY III.
HozzászólásElküldve: pén. okt. 09, 2020 8:02 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szép estét,

Sajnos nem tudok résztvenni a játékon. Kérem a regisztráció törlését.

Üdv

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. jún. 24, 2020 8:27 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: THE LOST CENTURY III.
HozzászólásElküldve: pén. okt. 09, 2020 5:36 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok sajnos nem tudok menni a játékra betegség miatt.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd ápr. 14, 2015 10:07 am
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: THE LOST CENTURY III.
HozzászólásElküldve: pén. okt. 09, 2020 4:16 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Betegség miatt nem tudok megjelenni a játékon. Kérném a regisztrációm törlését. Köszönöm! Jó játékot mindenkinek!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. szept. 06, 2019 9:24 am
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: THE LOST CENTURY III.
HozzászólásElküldve: pén. okt. 09, 2020 1:26 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok, plusz 2 fő jön velünk. (Final solution)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 25, 2011 12:10 pm
Hozzászólások: 53
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
HozzászólásHozzászólás témája: Re: THE LOST CENTURY III.
HozzászólásElküldve: pén. okt. 09, 2020 12:52 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Leregeltem , nem várt esemény miatt.
Nektek jó szórakozást, jó játékot

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. jún. 13, 2020 10:52 pm
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: THE LOST CENTURY III.
HozzászólásElküldve: pén. okt. 09, 2020 10:39 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Hali. Legyszives toroljetek a jelentkezesemet, sajna betegseg miatt nemtudok menni. Koszonom :evil:

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. feb. 15, 2009 9:16 pm
Hozzászólások: 433
Tartózkodási hely: Debrecen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: THE LOST CENTURY III.
HozzászólásElküldve: szer. okt. 07, 2020 6:31 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Mvaktyuk írta:
Ha szükséges frakciót válhatunk Akosacc-vel az USA-ba.
A kartell használhat-e ghillliet ?


Ha nagyon szeretne,akkor használjon.. :-)
_________________
Kép Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. feb. 20, 2020 8:36 pm
Hozzászólások: 3
HozzászólásHozzászólás témája: Re: THE LOST CENTURY III.
HozzászólásElküldve: hétf. okt. 05, 2020 6:39 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Ha szükséges frakciót válhatunk Akosacc-vel az USA-ba.
A kartell használhat-e ghillliet ?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. dec. 23, 2007 3:57 pm
Hozzászólások: 367
Tartózkodási hely: Bőcs
HozzászólásHozzászólás témája: Re: THE LOST CENTURY III.
HozzászólásElküldve: hétf. okt. 05, 2020 9:47 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Czaboo, sajnos nem fogunk tudni megjelenni a rendezvényen. Meló, betegség stb... és nem maradtak volna egy autora se elegen így kérlek töröld a SPECTRE regisztrációkat.

BubuMechanika (SPECTRE)
Cool (SPECTRE)
kbazsi97 (SPECTRE)
Rookinator (SPECTRE)
Tárki (SPECTRE)
vojtyek (SPECTRE)

Köszönöm!

Nagyon sajnálom, hogy így alakult! Akkor a Ch3ckmate "jól" sikerült. :P By Czaboo
_________________
SPECTRE AIRSOFT SPORTEGYESÜLET
DUDU GHILLIE MŰVEK

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. feb. 05, 2016 4:23 pm
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: THE LOST CENTURY III.
HozzászólásElküldve: csüt. okt. 01, 2020 6:35 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönjük már tárgytalan.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 04, 2013 5:54 pm
Hozzászólások: 183
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
HozzászólásHozzászólás témája: Re: THE LOST CENTURY III.
HozzászólásElküldve: csüt. okt. 01, 2020 4:25 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
FIGYELEM! A JÁTÉK MEG LESZ TARTVA!


Viszont a jelenlegi "járványhelyzetre" való tekintettel az alábbi korlátozásokat és intézkedéseket hoztuk meg, melyben kérjük a Ti segítségetek is, a Ti érdeketekben!


Lentiek betartása MINDENKIRE NÉZVE KÖTELEZŐEK, ha nem vagy hajlandó betartani, ne gyere a rendezvényre!

- Amennyiben a COVID-19 tüneteit tapasztalod magadon, kérünk ne gyere el!
- Ha lázas vagy és a testhőmérsékleted meghaladja a +38°C-ot, [melyet a beléptetésnél érintésmentes hőméréssel ellenőrzünk] az egész járművet visszafordítjuk!
- A beléptetéstől az eligazítás végéig kötelező a maszk viselése, mely az orrot és szájat is eltakarja, különösen fontos ez a regisztrációnál, kronózásnál és eligazításnál!
- Hozzatok magatokkal tollat, amivel aláírhatjátok a felelősség vállalási nyilatkozatot. Ajánlott a kesztyű is.
- A regisztrációnál és a kronózásnál is tartsátok a 1,5m-es távolságot, melyet igyekszünk jelölni.

Mindenki másképpen viszonyul a vírushoz, de a cél közös: vigyázzunk egymásra! Nem csak a saját egészségünkről van szó, hanem a gyermekeink és időseink egészségéről is!
Élményekkel gazdagon térjetek haza, ne koronával.
_________________
Pénzért nem lehet boldogságot venni!
De airsoft felszerelést igen, ami majdnem ugyan az!


E&L AK74su; LCT LC-3; LCT RPK; KWA MP9; WE G17; CZ P-09, Trollbumm 40mm...

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. feb. 05, 2016 4:23 pm
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: THE LOST CENTURY III.
HozzászólásElküldve: szomb. szept. 26, 2020 4:15 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy a PMC oldal miért lett lezárva? Csapatom regelne oda de nem bírnak. Előre köszi a választ.


A balansz miatt. A Kartell frakciót szeretnék a szervezők gyarapítani a játékmenet kivitelezhetősége miatt. By Czaboo

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
KARTELL - 19 fő (Max 50 fő)
akosacc , Fegyver: SSG 24 - 580 FPS , m4 - 390 FPS
Bigyula (FOX) , Fegyver: Specna Arms M4 - 390 FPS , XTP - 350 FPS
cs.ádám (Delta) , Fegyver: AKSU - 345 FPS , XDM,vellanyGlock - 300 FPS
Czaboo (Delta+AST) , Fegyver: AKsu - 369 FPS , CZ P-09 - 320 FPS
Dzu (EДSTERИ БLOCK) , Fegyver: L96 (575fps)Steyr AUG (375fps) - 580 FPS , MK23 - 250 FPS
friesa97 (Fox) , Fegyver: CYMA AK47 - 380 FPS
jorek97 , Fegyver: Ak-74 - 380 FPS
kroka , Fegyver: SA-c05 - 380 FPS , Glock18 - 280 FPS
Levi_T (Káoszbrigád) , Fegyver: MK18 - 380 FPS , Beretta 92FS - 320 FPS
Mvaktyuk , Fegyver: m24 - 560 FPS , GMP92 - 300 FPS
seul (Delta) , Fegyver: ak47 - 0 FPS
shedy , Fegyver: Ak47 - 380 FPS
Skif (M.A.S.E.) , Fegyver: AK-74S - 416 FPS , P226 - 360 FPS
trucker (Delta) , Fegyver: AKsu - 360 FPS , Five seven - 270 FPS
üvegműves (DELTA) , Fegyver: AK - 370 FPS , Glock - 270 FPS
VasoliHUN (EДSTERИ БLOCK) , Fegyver: SRS - 500 FPS , PP2000 - 0 FPS
Vindzsi (EДSTERИ БLOCK) , Fegyver: AK AIMS MD 86 - 380 FPS
Zoli_78 , Fegyver: Srs a2 - 540 FPS , Ssp1 - 0 FPS , Plusz 3 fő
Zsoltész , Fegyver: Ak47 - 380 FPS , Cm.356 Tactical - 250 FPS
PMC - 14 fő (Max 30 fő)
Alyceee (Red Raven) , Fegyver: Mk18 - 380 FPS , Glock - 240 FPS
B.Dani (I.A.T.) , Fegyver: ScarL - 350 FPS , Kriss Vector - 300 FPS
Benimedic (SOFT) , Fegyver: M4 - 385 FPS
Blackyke (Red Raven) , Fegyver: HK416 - 380 FPS , Glock17 - 0 FPS , PMC
Csesz (Red Reven) , Fegyver: Kriss vector - 360 FPS , Cm 121s - 210 FPS , PMC
dangesz (I.A.T) , Fegyver: M4 - 350 FPS
Kavics098585 , Fegyver: Nincs megadva
KENCH , Fegyver: M4 - 390 FPS , PMC
Kisbalazs111 (Red Raven) , Fegyver: HK416-c - 380 FPS , Colt1911 - 0 FPS , PMC
sts (S. O. F. T.) , Fegyver: Akm - 380 FPS , M1911 - 300 FPS
STURM (Red Raven) , Fegyver: AK 74 - 380 FPS , Hicapa - 200 FPS , PMC
Tronix81 (Red Raven) , Fegyver: M16 SPR (DMR) - 540 FPS , P226 - 0 FPS , PMC
Vilmosivo , Fegyver: Nincs megadva , PMC
Yamsuda (Red Raven) , Fegyver: M4 - 398 FPS , Colt 1911 - 0 FPS , PMC
USA - 11 fő (Max 50 fő)
Attila1991 (Final Solution) , Fegyver: VFC Avalon Leopard - 370 FPS , Beretta M9 - 190 FPS
Babayaga , Fegyver: AK74U - 385 FPS
baker (Delta) , Fegyver: Vsk94 - 380 FPS , Hicapa - 280 FPS
Big Jack (Final Solution) , Fegyver: WE SCAR-L GBBR - 380 FPS , ICS BLE XAE - 300 FPS
GaborHUN , Fegyver: M4 - 330 FPS , CM 123 - 190 FPS
geret (Delta) , Fegyver: AKSU - 360 FPS , Tokyo Marui Sig P226 - 280 FPS
Leshy , Fegyver: AR-15 - 370 FPS
Nyúl (Hazzardsoft) , Fegyver: AR15 silent ops - 370 FPS , XTP - 320 FPS
TZSÓ (Hazzardsoft) , Fegyver: M4 - 370 FPS , Sigsuer - 280 FPS
Zamtamas (Hazzardsoft) , Fegyver: M40a3 - 597 FPS , Glock17 - 350 FPS
zoleman (Final Solution) , Fegyver: AKM - 385 FPS , SSP1 - 350 FPS
Várólista - 0 fő (Max 10 fő)
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség