Ksznjk FreePrivacyPolicy!
SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: szer. okt. 28, 2020 3:56 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 30 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: kedd jan. 18, 2011 8:13 pm
Hozzászólások: 1418
Tartózkodási hely: Üllő
HozzászólásHozzászólás témája: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: pén. máj. 01, 2020 12:07 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 


COVID19 óvintézkedések:Fontos, szigorú óvintézkedések és a zárt kapus szabály ellenőrzött betartása mellett újra szervezünk, azaz sem családtag, aki kihoz, sem senki más a szervező egyesületi tagok és a regisztrált játékosokon kívül, nem léphet be az esemény területére!

Annak jogát hogy a rendelet módosulása vagy helyi szigoritó intézkedések esetén bármely rendezvényt lemondjuk, a rendezvény előtti nap este 20:00-ig fenntartjuk, ezért kérjük minden sporttársunk figyelmét, hogy az eseményeket folyamatosan kövessétek nyomon a kiírásoknál.

Óvintézkedések:
A beléptetés végző kolléga az élelmiszerboltok dolgozóihoz hasonlóan, maszkba és kesztyűben léptet be Titeket.
Az autóból való kiszallastol a játék i dulj vezenyszo ig, valamint a játék állj tol a tavozasig maszkot kötelező mindenkinek viselni.
Ajánlott a visdzaallo pontokra érkezve minden alkalommal!
A kiosztott tollakat az újra kiosztás előtt fertőtlenítjük.
A kronózást végzők, maszkban és kesztyűben dolgoznak,
Az eligazítást kihangosítással végezzük, kérünk mindenkit a 2m távolságot betartva gyülekezzetek majd.
Késelés vagy bár milyen rajokon kívüli 2m nél közelebbi kontakt TILOS!
Keresztmedikelés TILOS!Járművek:


Jank Jeep
Szolgáltatások:
Fegyverbérlési lehetőség megoldható írj PM-et, shop lesz kint bővebb választékkal, kérésre rendelésre viszünk ki bármit.

BÜFÉ-t ezen a játékon nem tudunk biztosítani, étkezést mindenki önállóan oldja meg!
Oldalparancsnokok:
Lázadók + PMC:

?

US:

?
Oldalak:

Lázadók + PMC


• OD vagy bármilyen egyszínű, katonai ruházat, civil ruházat ennél az öltözetnél
Turbánként megkötött shemagh viselése erőssen javasolt
terepminta nem engedélyezett!
• PMC egyenruha, alul vajszínű krémszínű vagy fekete nadrág, felül hasonló színben ing póló (farmer még mehet ha nincs más) + ing vagy póló és egyszínű taktikai mellény + egyszínű baseball sapka viselése kötelező.
Terepszínű taktikai mellény, játszhat!

Kép


KépUS:


• Bármilyen egységes terepszínű NATO katonai ruházat, illik törekedni a rajonként is egységes ruházatra. /acu, marpat, multicam, desert ruhák, cadpat, DPM, Flecktarn, woodland+boci/ Ghillie ezen az oldalon játszhat.
Baseball sapka viselése ezen az oldalon TILOS!
• Orosz egyenruhák, itt alul felül egységes ruházatra törekedjünk.
KZS, KLMK, Bereszka, Partizán, Flora, Digit flora.. ezekhez viselhető, a ködvágó spaka vagy tányérsapka, balaclava Barett sapka.
Ghillie mehet!

Kép


Kép
Szabályrendszer:


• COVID19 Szabályok 2 méter távolság, maszk viselése a játék kezdetéig a belépéstől
• A játék szabályzata: MASZ 2015
• Rajban mozgós, feladatmegoldós sokat gyalogolós, felderítős, területbiztosítós játékmenet lesz a jellemző, persze ez frakciónként változik majd
• Szerepjátékot adás vételt is gyakorolhatjátok majd ezen a játékon
• Szigorú parancsnoki lánc lesz a jellemző az US és PMC oldalon, ahol a rajparancsnok vagy rádiós tartja az oldalparancsnokkal, vagy szakaszparancsnokkal a kapcsolatot és utasításait mindenki szigorúan veszi és maradéktalanul végrehajtja, legalább is arra törekszik.
A Lázadó frakciójában kicsit kötetlenebb irányítást alkalmazunk.


Aki bármely vitát generál, etikátlanul viselkedik azt hazaküldjük!
A játékdíjat ilyen esetben nem tudjuk visszaadni.

BB-limit és tárazás, tármegkötés:

nincs BB és tárlimit
Jogi nyilatkozat:A Játékon mindenki csak saját felelősségére vehet részt.
A COVID19 miatt hozott szervezői és kormányrendeletben meghatározotttt szabályokkal tisztában vagyok, és azokat betartom!
Minimum életkor 16 év. A jogi felelősségi nyilatkozatot a regisztrációnál kötelező alá írni.
Fiatalkorúak aláírt szülői nyilatkozatot hozzanak magukkal.
A terület bejárására a fellelhető veszélyforrásokról való meggyőződre a szervezők lehetőséget biztosítanak mindenkinek a játék kezdete előtt, 08:00-től 10:00-ig. Így a játékterületet mindenki saját felelősségre használja.
Medic rendszer/visszaállási idő:
• Aki találatot kap hangos MEGVOLT kiáltással jelzi azt, majd felrakja a narancs találatjelzőt (játék elején ellenőrizzük a meglétét)
• A sebesült tűzvonalból elléphet, leguggolhat, öt méteren belüli fedezékhez elkúszhat épületen kívüli találatnál, épületen belüli találatnál a sérült nem mozdulhat el.
• Medik vagy egy társa kivonhatja a tűzvonalból a sérültet, vonszolva, de nem szaladva
• A sérült amennyiben a kivérzési időn belül nem gyógyítják, egyénileg a visszaállóra sétál és ott megvárja a raját
• Medik-rendszer gumis, medik a sérült egy testrészét fogja 60sec ig, majd ráhelyezi a csuklójára a gumit, a gyógyítás alatt a medik nem harcol, az egy perc letelte után, figyelmezteti a sérültet a sapi levételére, gumi áthelyezés után a sebesült meggyógyul.
• Amikor elfogy a mediknél a gumi, a raj a következő találat kivérzési ideje után visszaáll
• Gumit az eligazításnál, a raj számának megfelelőt kap mindenki
• Mediket csapattársa is gyógyíthatja két gumival, és két percig fogja a mediket azaz dupla ideig, közben nem harcol.

Kivérzési idő 10 perc, visszaállás a játék és az oldalak létszámának megfelelően változhat.


Pálya és biztonsági szabályok:


- Kronózás lesz SZIGORÚ MAX 400FPS AEG esetén, 500FPS DMR, 600 SNIPER fegyverenél.
- Pirotechnika használata a szervezőknek bemutatott mehet
- Szervezők is biztosítanak pirotechnikai eszközöket a feladatokhoz


Történet:


"A könyvelés pontatlansága miatt nyoma veszett a Pentagon nyilvántartásában az afgán biztonsági erőknek elszállított amerikai lőfegyverek 43 százalékának, az afgán kormányerőknek ugyanakkor 112 ezerrel több fegyverük van, mint amennyire szükségük lenne - közölte hétfőn egy hivatalos vizsgálatra hivatkozva a The Washington Times című amerikai napilap.
Az amerikai védelmi minisztérium az elmúlt évtizedben 626 millió dollár értékben 747 ezer darab fegyvert és kiegészítő felszerelést szállított az afgánoknak. A szállítmányok nagy részét könnyűfegyverek - karabélyok, gépkarabélyok, pisztolyok és aknavetők - tették ki.

A revízió alá vett adatbázisban rögzített 474 ezer 823 sorozatszám közül 203 ezer 888 vagy hiányzik, vagy kétszer is szerepel a nyilvántartásban. 24 ezer 520 sorozatszámot kettőnél is többször vettek jegyzékbe, 50 ezer 304 darab esetében pedig sem a fegyverek behajózásának, sem pedig megérkezésüknek nem rögzítették az adatait.

Az eltérések oka részben az lehet, hogy az afgán fegyveres erőknél a nyilvántartás papíron vagy Excel-táblázatokban történik, az ekképp rögzített adatok pedig nem kerülnek be az amerikai nyilvántartásokba.

Noha ez nem bizonyított, szakértők nem zárják ki, hogy a fegyverek egy része kikerülhetett a feketepiacra, vagy Pakisztánba csempészhették azokat. Michael J. Dumont, a Pentagon afgán, pakisztáni és közép-ázsiai ügyekben illetékes helyettes államtitkára a lapnak kijelentette, hogy folyamatban van az adatok két számítógépes rendszerbe táplálása, ami segít majd a hiányosságok feltárásában.

Az Afganisztánba szállított fegyverek kérdésének különös aktualitást ad, hogy az év végén lejár a NATO-vezette szövetséges erők katonai missziója. Az afgán hadsereg és rendőrség összlétszámát 2017-re a jelenlegi 335 ezerről mintegy 228 ezerre fogják csökkenteni. A lap által idézett vizsgálat megállapította, hogy a kormányerőknek jelenleg 112 ezerrel több fegyverük van, mint amennyire szükségük lenne."

Torzított részlet....A fegyverek felkutatása közben feszültség és harcok robbannak ki a felek között, mindenki meg akarja szerezni a fegyverek jelentős részét, van aki az értékesítésből származó pénzre hajtva, van aki a lázadás felszítása érdekében...
_________________
Üdvözlettel:
Joe

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. dec. 18, 2014 11:02 am
Hozzászólások: 42
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: szomb. máj. 16, 2020 4:04 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Alfonsee írta:
Vicces hogy meg most is csak megy a vetítés és próbálsz mindent elhárítani. Megválaszolni se válaszolsz normálisan semmit mert nem tudod, mivel minden leírt dolog igaz. Az hogy többen is írjak már ezeket nem gondolod hogy valóság alapja van ? Utalnak titeket. A folyamatos csalasaitok miatt, azért mert nagykepuek vagytok a semmire, másokat lenéztek mert azt hiszitek ti vagytok Magyarország sztár airsoftosai holott senkik vagytok akik csak csalnak és pozerkednek, arcoskodnak. Egy a lényeg mindig rátok figyeljenek és ti legyetek középpontban. A szervezők se szeretnek nem hogy meg véleményt kérni xD Jezusom. Kitersz a válaszok elől. A játékosok nagy része elkerül mert utalnak titeket. Elrontjatok a játékok java részét már csak azzal is hogy megjelentek olyan rossz hiretek van. Elhiheted ezek nem koholt vadak ahogy te mondod. Nagy az arc nálatok nem is kicsit a semmire. Mutogatjatok a béna meg játszott videoitokat ahol úgy állítjátok be a dolgokat mint ha nagy sztárok lennetek. Ember ugyan már. Nem kellene csalni folyamat, más szervező játékát áttervezni a ti hulye elgondolásotok szerint, pozerkedni, arcoskodni, nagyképűnek lenni plusz lenézni a másikat mert nem vagytok ti senkik. Egy jó pár képért bármire képesek vagytok csak hogy ti legyetek rajta. Csapat mozgásban is szó szerint gyatrak vagytok semmit nem tudok erről az egészről aztán 10 éve jatszotok hagyjad már ember. Vicc mondom vicc az egész banda és szégyen. Vedd észre utalnak titeket járj jobban nyitott szemmel.


Milyen vetítés? Szimplán bizonyítékokat szeretnék látni arra, hogy amit mondasz, illetve állításotok szerint mondanak, az igaz. Ennyi. Legalább a nevedet, csapatodat vállalnád, miközben gyanúsítasz. Mi nyitott könyv vagyunk.

Szívesen fogadjuk a kritikát és hajlandóak vagyunk megbeszélni a problémákat. Te csak böfögsz. Semmi bizonyíték, csupán arctalan vádaskodás.

Szerinted egy bíróságon is úgy működik a dolog, hogy azt mondod ez és ez történt és mindenfajta bizonyíték nélkül már viszik is a vádlottat?

Ha már voltunk olyan fontosak neked, hogy csak miattunk képes voltál kreálni egy felhasználót, amivel eddig nem is rendelkeztél ezen a fórumon, akkor kérlek ismertesd magad, tudjuk kiről van szó, és kit kell keresnünk, ha becsületsértés miatt jogi útra szeretnénk terelni a dolgot, mert hamarosan erről van szó.

Várjuk válaszod (akár privátban), de ami még fontosabb, a neved.

Mindenki másnak, aki ezen vitát olvassa és ismer vagy nem ismer bennünket:

Sajnáljuk, ha valaha rossz tapasztalatotok volt velünk. Ha így van, kérlek, írjátok meg nekünk akár ide, akár privátban, vagy bármely egyéb média platformunkon. A hozzánk érkező szóbeli és írásbeli visszajelzések alapján értetlenül állunk a lenti vádaskodás előtt, és őszintén szeretnénk tudni, ha akár csak néhány ember is így gondolkodik rólunk. Tisztában vagyunk vele, hogy nem tetszhet mindenkinek a játékstílusunk vagy csupán a személyiségünk. Nem is akarunk mindenkinek tetszeni. De ha egy dolog biztos, az az, hogy szándékosan soha nem vetemednénk csalásra, semmilyen körülmények között. Ez egyenesen szembemenne a hobbiban kitűzött célunkkal és gyakorlatilag semmissé tenné azt, amiért egyáltalán játszunk.

A továbbiakban nem vagyunk hajlandóak részt venni ebben a sehova sem vezető vitában.
_________________
Hawk - Grim Reapers

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. máj. 14, 2020 5:17 pm
Hozzászólások: 4
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: pén. máj. 15, 2020 10:36 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Vicces hogy meg most is csak megy a vetítés és próbálsz mindent elhárítani. Megválaszolni se válaszolsz normálisan semmit mert nem tudod, mivel minden leírt dolog igaz. Az hogy többen is írjak már ezeket nem gondolod hogy valóság alapja van ? Utalnak titeket. A folyamatos csalasaitok miatt, azért mert nagykepuek vagytok a semmire, másokat lenéztek mert azt hiszitek ti vagytok Magyarország sztár airsoftosai holott senkik vagytok akik csak csalnak és pozerkednek, arcoskodnak. Egy a lényeg mindig rátok figyeljenek és ti legyetek középpontban. A szervezők se szeretnek nem hogy meg véleményt kérni xD Jezusom. Kitersz a válaszok elől. A játékosok nagy része elkerül mert utalnak titeket. Elrontjatok a játékok java részét már csak azzal is hogy megjelentek olyan rossz hiretek van. Elhiheted ezek nem koholt vadak ahogy te mondod. Nagy az arc nálatok nem is kicsit a semmire. Mutogatjatok a béna meg játszott videoitokat ahol úgy állítjátok be a dolgokat mint ha nagy sztárok lennetek. Ember ugyan már. Nem kellene csalni folyamat, más szervező játékát áttervezni a ti hulye elgondolásotok szerint, pozerkedni, arcoskodni, nagyképűnek lenni plusz lenézni a másikat mert nem vagytok ti senkik. Egy jó pár képért bármire képesek vagytok csak hogy ti legyetek rajta. Csapat mozgásban is szó szerint gyatrak vagytok semmit nem tudok erről az egészről aztán 10 éve jatszotok hagyjad már ember. Vicc mondom vicc az egész banda és szégyen. Vedd észre utalnak titeket járj jobban nyitott szemmel.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. dec. 18, 2014 11:02 am
Hozzászólások: 42
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: pén. máj. 15, 2020 10:03 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Hirosi írta:
Alfonsee val eggyetértek a mosquitósra én is emlékszem és emlékeim szerint ott haza is küldtek titeket. A másik hogy úgy járkáltok meg tesztek mintha ti szartátok volna a spanyol viaszt az airsoftban. Több videón is látni ahogy bekapjátok a lövést és nem adjátok meg illetve emlékszem hogy a mosquitó játékán is valahogy nem fogytatok ki a lőszerből soha annak ellenére hogy nem volt rajtatok annyi tár amennyi kellet volna ahoz hogy kitartsatok addig 1 házban. És tilos volt a hi cap tár. És ezt egy 7 fős csapat alátámasztja. ÉS tény hogy több embvertől is hallottuk hogy nem szeretnek veletek játszani mert nem adjátok meg / a viselkedésetek olyan mások felé mintha ők senkik lennének.


Soha nem használtunk hi-cap tárat, talán, ha még az első replikánknál, 9-10 éve. Tök jó lenne, ha mostmár valami bizonyítékkal is előállnának a vádlók, ha már elmondásotok szerint a mi videóinkban is tisztán látszik, ahogy csalunk. Kezd nevetségessé válni ez az egész.
_________________
Hawk - Grim Reapers

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. jan. 17, 2020 6:19 pm
Hozzászólások: 3
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: pén. máj. 15, 2020 7:42 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Alfonsee val eggyetértek a mosquitósra én is emlékszem és emlékeim szerint ott haza is küldtek titeket. A másik hogy úgy járkáltok meg tesztek mintha ti szartátok volna a spanyol viaszt az airsoftban. Több videón is látni ahogy bekapjátok a lövést és nem adjátok meg illetve emlékszem hogy a mosquitó játékán is valahogy nem fogytatok ki a lőszerből soha annak ellenére hogy nem volt rajtatok annyi tár amennyi kellet volna ahoz hogy kitartsatok addig 1 házban. És tilos volt a hi cap tár. És ezt egy 7 fős csapat alátámasztja. ÉS tény hogy több embvertől is hallottuk hogy nem szeretnek veletek játszani mert nem adjátok meg / a viselkedésetek olyan mások felé mintha ők senkik lennének.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. máj. 14, 2020 5:17 pm
Hozzászólások: 4
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: pén. máj. 15, 2020 7:00 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Persze most már megy a menekülés meg a melle beszeles. Soha mi ? Ugyan már kérlek. Vicc vagy ahogy a csapat is. Bemocskolni ? Én ? Ugyan nincs mit azon bemocskolni ami már alapból rossz. Játékosoktol jó vélemény meg tapasztalat meg hogy tőletek kérik ki a Szervezők a véleményt ? Ugyan már ember. Na pontosan ez az arcoskodas meg a nagykepuskodes. Videó is van fent ti töltöttek fel hogy nem adjatok meg a találatot amikor szépen a kis tarsad kezet meg lövik. Játékok is amelyeken részt vettem ott ugyan úgy a játékosok hoborognek amikor ott vagytok mert nem tudtok jatszani. De persze menekülj csak. Hidd azt hogy minden oké. Aztán majd meglátod hogy nem így van. Csalas, nagyképű viselkedés, arcoskodas, pozerkedes plusz legyünk mi mindig a középpontban. Ennyik vagytok. Volt egy játék is tessék Mosquito csinálta aztán szépen el is rontottatok. Ott is mentek a szervezőhoz a többiek és mondtak neki hogy ez így nem igazán jó amit csináltok. És igen maga a szervező is ki volt bukva meg mondta is hogy mérges rátok. Mert csináltatok olxat amit nem a játékban volt pár kis kepkockaert gondolom. Mert videót azt könnyű össze rakni ahol mutatod minden király közbe tehetség meg sehol csk az arc és a sok sok csalas. A többi játékos meg egy béna mi ? Mert ti vagytok a kemények meg a központi elem mindenhol. Ugyan már vicc az egész amit le nyomsz. Nem kell mocskolni már így is egy rossz hirnevnek örvendő csapat a tiétek. Szégyen lehet szegény kis emberkéknek benne lenni.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. dec. 18, 2014 11:02 am
Hozzászólások: 42
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: pén. máj. 15, 2020 6:40 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Rendben, akkor vegyük sorra:

Először is, “Alfonsee” kommentjét azon felül, hogy vádaskodását teljességgel visszautasítjuk (SOHA nem volt konfrontálódásunk szervezővel, de még játékossal is maximum egy-kettő, tíz év alatt, nem küldtek el minket SOHA sehonnan), nem vagyunk hajlandóak további párbeszédre méltatni, mert jó eséllyel egy arctalan kamuprofil, aki légből kapott sztorikkal próbálja a nevünket bemocskolni egyetlen bizonyíték vagy konkrét személy megemlítése nélkül. Ez nonszensz, ennél több szót nem is érdemel.

Kedves Malu, legyen igaz, kivagyunk tiltva innen-onnan. Na de honnan? Mert egyetlen szervező sem konfrontálódott velünk soha, sőt, a játékok szervezőivel, amikre járunk kifejezetten jó kapcsolatot ápolunk, általában a rendezvény előtt és után is beszélünk, sokszor pedig a véleményünket is kikérik. A játékosoktól szintén jó visszajelzéseket kapunk. De ez mind nem számít, mert a lényeg az, hogy tudomásod szerint kivagyunk tiltva valahonnan, valaki által, amiről mi nem tudunk. Kérlek hagyjuk a levegőbe beszélést, és hogy ha itt nem is szeretnéd, legalább privátban oszd meg, kiről van szó és mégis milyen incidensért vagyunk nem szívesen látottak. A csapat nevében előre köszönöm a válaszod.
_________________
Hawk - Grim Reapers

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. máj. 14, 2020 5:17 pm
Hozzászólások: 4
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: pén. máj. 15, 2020 5:37 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Nem tisztelt GRHawk egyik három általad ismert emberben sem vagyok benne. Regisztráltam mert már ugy gondoltam le kell írni azt és elmondani azt amit sokan mások is gondolnak. Hogy iszonyat mennyiségű játékon csaltok. Csak pozerkedtek és jatszatok magatok valamint arcoskodtok, nektek mindig mindenhol a középpontban kell lenni holott nem megy a játék, nagyon nem. Csak is csalással. Nem mellesleg az is hogy sok játékos és szervező nem kedvel de akkor mondhatom úgy is hogy utal titeket. Minden játékon ahol fel tuntok már megy a háttérben a morgolódás hogy ez már nem lesz jó játék mert ti ott vagytok. Tudjak hogy ismer csak csalas lesz a részetekrol és nagyszabású arcoskodas. Ne képzeljetek magatokat isten királynak. Csalással mindenkinek megy. Pozerkedni mindenki tud. Jaaa és hogy nem letettek tiltva ? De hogy nem. Volt nem egy játék ahol meg személyesen a játék szervező beszélt veletek hogy ez volt az utolsó Es ide többet nem kell jönni. Utána az összes játékos ott állt és amikor már mentetek akkor mindenki mondta a szervezonek hogy veletek többet nem akar jatszani mert nem tudtok, csaltok stb stb ahogy ezeket már le irtam előtte is.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6454
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: pén. máj. 15, 2020 4:04 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
T. GRHawk!

Nem lennék ennyire biztos a helyedben hogy szivesen látnak titeket játékokon. Úgy tudom van olyan hely ahonnan ki vagytok tiltva, és számos ahol nem látnak szívesen.

T. admin!
_________________
Élünk, halunk, újra élünk!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. dec. 18, 2014 11:02 am
Hozzászólások: 42
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: pén. máj. 15, 2020 6:03 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Alfonsee írta:
Az a baj a Grim Reapers már megjelenik valahol azt az emberek kedvének java részét el is rontják és vették a játéktól. Nem egy játékon hallottam hogy konkrétan utálnak velük játszani már csak azért is mert folyamatosan csalnak minden játékon ahol részt vesznek. A szervezők java része se kedveli őket mert fogják magukat és saját szabályokat találnak akkor ki meg kedvükre módosítják a játékot. Nem csoda hogy egy két helyről már volt tiltás részükre meg elküldés is. A pózerkedés az megy de játszani azt nem tudnak csak nagyképűsködni, illetve csalni, találatokat meg nem adni, még akkor se amikor az tisztán látszik stb. Nem csoda hogy utálja őket a játékosok 80-90%-a. Na meg az is hogy minden játékon nekik fontos, hogy arcoskodjanak és szerepeljenek meg, hogy őket rajongja körbe mindenki, mivel azt hiszik ok a nagy valakik. Szánalmas egy banda!!


Oh, ez jó! Tudomásunk szerint sehonnan nem vagyunk kitiltva és soha nem küldött még senki el minket a játékukról. 3 embert tudunk biztosan, aki utál, de csak egy jut eszembe, aki olyan kicsinyes, hogy képes kamu fiókot gyártani egy fórumra, hogy a csapatot becsmérelje. Csodálkozom, hogy eddig tartott neki, hogy végre “tönkre tegye az airsoftot számunkra”, hogy ezen kivételes személy szavaival éljek.
_________________
Hawk - Grim Reapers

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. márc. 03, 2004 11:21 am
Hozzászólások: 6208
Tartózkodási hely: Ott, ahol a legkevésbé számítanál rám...
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: csüt. máj. 14, 2020 7:40 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
[quote="Alfonsee"][/quote]

Pártatlan vagyok a dologban, csak nem tudtam nem észrevenni, hogy csak ezért a hozzászólásért regisztráltál.
Annyira mély nyomot hagytak benned, hogy végigszenvedted magad a regisztráláson, hogy ezt megoszthasd mindenkivel?
_________________
Kép Falvédőim | Használj maszkot CQB-n mindig!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. máj. 14, 2020 5:17 pm
Hozzászólások: 4
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: csüt. máj. 14, 2020 5:26 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Az a baj a Grim Reapers már megjelenik valahol azt az emberek kedvének java részét el is rontják és vették a játéktól. Nem egy játékon hallottam hogy konkrétan utálnak velük játszani már csak azért is mert folyamatosan csalnak minden játékon ahol részt vesznek. A szervezők java része se kedveli őket mert fogják magukat és saját szabályokat találnak akkor ki meg kedvükre módosítják a játékot. Nem csoda hogy egy két helyről már volt tiltás részükre meg elküldés is. A pózerkedés az megy de játszani azt nem tudnak csak nagyképűsködni, illetve csalni, találatokat meg nem adni, még akkor se amikor az tisztán látszik stb. Nem csoda hogy utálja őket a játékosok 80-90%-a. Na meg az is hogy minden játékon nekik fontos, hogy arcoskodjanak és szerepeljenek meg, hogy őket rajongja körbe mindenki, mivel azt hiszik ok a nagy valakik. Szánalmas egy banda!!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. dec. 18, 2014 11:02 am
Hozzászólások: 42
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: kedd máj. 12, 2020 12:06 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
SGeri írta:
GRHawk írta:


Igen, pl engem kerdeznek a szervezok es palya tulajok hogy most be engedjek e a grimm reaperst a jatekaikra amiert benyognek egy olyat a palya tulajnak hogy te ki a faszom vagy? :) De hajra, lehet beszologatni az amatorkodes melett :)


Legalább a nevet eltalálhattad volna.

(spiryt azt a mondatot nem neked címeztem, hanem SGeri-nek mivel nem én vagyok az első, akit betalált a megjegyzéseivel)
_________________
Hawk - Grim Reapers

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. okt. 15, 2006 9:41 am
Hozzászólások: 3740
Tartózkodási hely: a hold sötét oldala
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: kedd máj. 12, 2020 11:54 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
GRHawk írta:


Igen, pl engem kerdeznek a szervezok es palya tulajok hogy most be engedjek e a grimm reaperst a jatekaikra amiert benyognek egy olyat a palya tulajnak hogy te ki a faszom vagy? :) De hajra, lehet beszologatni az amatorkodes melett :)
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. máj. 15, 2010 4:42 pm
Hozzászólások: 139
Tartózkodási hely: Budapest XVI
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: kedd máj. 12, 2020 11:38 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
GRHawk írta:

Nem vagyok megmondó ember, csak frusztrál mikor kiszedek valakit adott esetben mesterlövésszel, fingja nincs senkinek, hogy honnan lövök, de a "SEBESÜLTNEK" van ideje körbenézni, felfedez, és rögtön elköhögi mindenkinek hol vagyok. Ezzel nem rád gondolok, hanem általánosságban.
Beláttad a hibád, így semmi gond nincsen.
Játszunk mi is nem MASZ szerint szervezett játékokon, értem ezt is, mondjuk ott ha mellbe varrnak 10 bb-vel akkor azért nem szólalok meg egy ideig :D

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. dec. 18, 2014 11:02 am
Hozzászólások: 42
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: kedd máj. 12, 2020 11:30 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
SGeri írta:
GRHawk írta:


Aki kettonel tobbszor jatszott mar tudja hogy akit kilottek nem dumal.


Ismételten leírom: Tekintve, hogy gyakran játszunk realisztikus szabályrendszerrel (tessék már felfogni, hogy nem csak a MASZ szerint szerveznek játékot az országban), ahol a találat után nem halott vagy, hanem sérült, így nem vagyok annyira hozzászokva. Igen, szabályt szegtem, nem szándékosan, a helyzet pillanatában fel sem tűnt (én sem voltam már játszani 2 hónapja - ami természetesen nem mentség) és ezért elnézést kértem és kérek. De a korábbi ezen játék alatti hozzászólásaid alapján Te valami megmondó ember lehetsz, szóval:

Igazad van!
_________________
Hawk - Grim Reapers

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára GRHawk kedd máj. 12, 2020 11:42 am-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. okt. 15, 2006 9:41 am
Hozzászólások: 3740
Tartózkodási hely: a hold sötét oldala
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: kedd máj. 12, 2020 8:42 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
GRHawk írta:


Aki kettonel tobbszor jatszott mar tudja hogy akit kilottek nem dumal.
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. jan. 23, 2020 7:21 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: hétf. máj. 11, 2020 8:46 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszi a játékot mindenkinek!
Viszont a betonkerités előtt (G-H 5 mező térképen) elhagytam Lct Ak műanyag midcapem.
BB nyílás mellé Lct felirat van karcolva.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. máj. 15, 2010 4:42 pm
Hozzászólások: 139
Tartózkodási hely: Budapest XVI
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: hétf. máj. 11, 2020 6:43 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
GRHawk írta:

csak a tisztánlátás végett
softairen csak MASZ játék szervezhető.
eligazításon el lett mondva, MASZ 2015 játék .
leírásba benne van, szabályzat : MASZ 2015
MASZ 2015:
"4. Kommunikáció: találat jelzése után a játékos NEM ADHAT ÁT SEMMILYEN INFORMÁCIÓT (mutogatással sem!) a még játékban lévőknek! Legfeljebb a találat tényét, saját kiesését erősítheti meg! Ez különösen érvényes a "medik-rendszerű" visszaállást alkalmazó játékokra!"

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. dec. 18, 2014 11:02 am
Hozzászólások: 42
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: hétf. máj. 11, 2020 6:30 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
"• Aki találatot kap hangos MEGVOLT kiáltással jelzi azt, majd felrakja a narancs találatjelzőt (játék elején ellenőrizzük a meglétét)
• A sebesült tűzvonalból elléphet, leguggolhat, öt méteren belüli fedezékhez elkúszhat épületen kívüli találatnál, épületen belüli találatnál a sérült nem mozdulhat el.
• Medik vagy egy társa kivonhatja a tűzvonalból a sérültet, vonszolva, de nem szaladva
• A sérült amennyiben a kivérzési időn belül nem gyógyítják, egyénileg a visszaállóra sétál és ott megvárja a raját
• Medik-rendszer gumis, medik a sérült egy testrészét fogja 60sec ig, majd ráhelyezi a csuklójára a gumit, a gyógyítás alatt a medik nem harcol, az egy perc letelte után, figyelmezteti a sérültet a sapi levételére, gumi áthelyezés után a sebesült meggyógyul.
• Amikor elfogy a mediknél a gumi, a raj a következő találat kivérzési ideje után visszaáll
• Gumit az eligazításnál, a raj számának megfelelőt kap mindenki
• Mediket csapattársa is gyógyíthatja két gumival, és két percig fogja a mediket azaz dupla ideig, közben nem harcol.

Kivérzési idő 10 perc, visszaállás a játék és az oldalak létszámának megfelelően változhat.
"

Ez ezen játék medikszabályzata. A fogalmazás szerint a találatot kapott személy nem halott, hanem sérült. DE! Mivel tudjuk azt, hogy az nem fair, ha a sérült játékos gyakorlatilag tíz percig folyamatosan informálhatná játékostársait, ezért kizárólag akkor "beszéltem", mikor már kivontak és a medikelés folyamatban volt. De ez fingszeletelés, a valóság az, hogy nem tudatosan csináltam, megmondom őszintén, hogy a helyzet pillanatába nem is realizálódott bennem, hogy ez vitathatóan szabálytalan. Hozzászoktam azon játékok szabályrendszereihez, ahol a sérült beszélhet (ez több videónkban is látható, ha erre céloztál a "175 alkalommal", nem csak a MASZ létezik és mi specifikusan kerüljük az illogikus módon kötött játékokat). Elnézést a szervezőktől és a játékosoktól, ha ez itt valóban szabálytalan volt, de MASZ ide vagy oda, a játék kiírásban ilyen kitétel nem volt, és a találatot kapott személy nem halottként, hanem sérültként van említve.
_________________
Hawk - Grim Reapers

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. máj. 15, 2010 4:42 pm
Hozzászólások: 139
Tartózkodási hely: Budapest XVI
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: hétf. máj. 11, 2020 6:05 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
GRHawk írta:
Első videó a játékról a Grim Reapers-től. Köszönjük a szervezői munkát és a játékot!

https://youtu.be/-DVLUDlsc-A


Köszönjük a játékot, voltak gondok, de ezt betudjuk annak, hogy mindenki ki volt éhezve már a játékra.
A videóval kapcsolatban csak annyit kommentálnék, hogy amit 10:50nél is hallhatunk, kivonják a videós kollegát, és mint halott mondja a társainak az ellen pozicióját, és ezt kb 175 alkalommal láttuk. Ne már srácok.

Köszönjük a játékot.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. dec. 18, 2014 11:02 am
Hozzászólások: 42
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: hétf. máj. 11, 2020 5:44 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Első videó a játékról a Grim Reapers-től. Köszönjük a szervezői munkát és a játékot!

https://youtu.be/-DVLUDlsc-A
_________________
Hawk - Grim Reapers

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. jún. 11, 2012 7:43 pm
Hozzászólások: 27
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: hétf. máj. 11, 2020 10:27 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönjük a játékot a SZ.V.A.CS raj nevében! Elfáradtunk az ellen hajkurászásban!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. okt. 15, 2006 9:41 am
Hozzászólások: 3740
Tartózkodási hely: a hold sötét oldala
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: vas. máj. 10, 2020 12:39 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
szammer írta:
Sziasztok

Sajnos nem tudom milyen kategóriába tartozik így itt érdeklődnék, hogy KJW Mk1 - C Carbine (MK1-C) greengázos (560FPS) sniper mehet a játékon ?

köszönöm


Masz van a jatekon, aszerint nem.
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. máj. 19, 2014 3:29 pm
Hozzászólások: 10
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: szomb. máj. 09, 2020 10:54 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
SGeri írta:
SAVAGE írta:
Tisztelt szervező,

a lázadó +pmc oldalon játszhat ghillie?

üdv
Savage


Szerintem probald meg ujra elolvasni.


Kedves SGeri,

Köszönöm az építő jellegű kommentet, de sokat segít a kép összerakásában, ha megnézed a kérdésem és a kiírás módosításának dátumát.
Amikor írtam, még tilos volt az US oldalon az álca.
Remélem ezt tudod értelmezni.

Üdv
Savage

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. ápr. 17, 2019 5:44 pm
Hozzászólások: 3
Tartózkodási hely: Ócsa
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: szomb. máj. 09, 2020 10:36 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok

Sajnos nem tudom milyen kategóriába tartozik így itt érdeklődnék, hogy KJW Mk1 - C Carbine (MK1-C) greengázos (560FPS) sniper mehet a játékon ?

köszönöm

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 04, 2007 5:28 pm
Hozzászólások: 2693
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: szomb. máj. 09, 2020 10:27 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Légyszi vegyetek ki a listából.

Köszi szépen, többieknek jó játékot!
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. okt. 15, 2006 9:41 am
Hozzászólások: 3740
Tartózkodási hely: a hold sötét oldala
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: pén. máj. 08, 2020 7:16 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
SAVAGE írta:
Tisztelt szervező,

a lázadó +pmc oldalon játszhat ghillie?

üdv
Savage


Szerintem probald meg ujra elolvasni.
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. máj. 19, 2014 3:29 pm
Hozzászólások: 10
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: hétf. máj. 04, 2020 1:16 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt szervező,

a lázadó +pmc oldalon játszhat ghillie?

üdv
Savage

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. máj. 19, 2014 3:29 pm
Hozzászólások: 10
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Fegyverválság 2020
HozzászólásElküldve: vas. máj. 03, 2020 8:04 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt Szervező,

az US oldalon ki van emelve, hogy tilos a ghillie használata. Viszont a PMC oldalon nincs semmilyen módon megemlítve.
A kérdés ezért az lenne, hogy használható e álca ruha a Lázadó oldalon?

üdv
Savage

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Lázadók + PMC - 118 fő (Max 118 fő)
[H]Ben (Rascals A.T.) , Fegyver: M4 - 390 FPS
Abu Al Rashid (Rascals) , Fegyver: AK74 - 400 FPS , G35 - 360 FPS
AKELA (Random Reborn) , Fegyver: CRB - 395 FPS
akrekezs (Guardian Angels) , Fegyver: Az Összes - 598 FPS , Minden Más - 398 FPS , +1 játékos
b3nz0 , Fegyver: M4 - 375 FPS , +4 játékos
badam88 , Fegyver: M4 - 390 FPS , Kp17 - 310 FPS , +1 játékos
binzel (a7s) , Fegyver: M4a2 - 380 FPS , MK23 - 250 FPS , +1 játékos
Djsmileface , Fegyver: Hk416 - 390 FPS , M9 beretta - 300 FPS , +3 játékos
drzozo (Random Reborn) , Fegyver: vector - 0 FPS , ssx - 0 FPS
EOS , Fegyver: Ak74 - 365 FPS , +1 játékos
Erikk , Fegyver: Ak74 - 380 FPS , Glock - 300 FPS , +2 játékos, Plusz 2 ember
FMGY , Fegyver: G36 - 390 FPS , M9 - 280 FPS , +2 játékos
gabeszka791 (Skorpio) , Fegyver: M4 - 350 FPS , Glock 17 - 300 FPS , +6 játékos
Gary , Fegyver: Nincs megadva , +2 játékos
gilgames , Fegyver: m4 - 370 FPS , glock - 300 FPS , +1 játékos
Hardface (Hitványak) , Fegyver: Novritsch ssg24 - 550 FPS , Novritsch ssp1 - 350 FPS , +3 játékos
Huskarl (Random Reborn) , Fegyver: AKS-74u - 390 FPS , M9 - 300 FPS
Iron man , Fegyver: M4 Specna - 400 FPS , Cm.123 és - 200 FPS , +4 játékos
Kenderesi Péter (Guardian Angels) , Fegyver: M14 - 440 FPS , Mp5 - 370 FPS
KeSza (Vakok) , Fegyver: AKS74U - 390 FPS , M&P 40 - 350 FPS
Kevlar , Fegyver: Nincs megadva
Killer Kaller 1 (DevGru) , Fegyver: M4 - 370 FPS
Kirosana , Fegyver: Ares amoeba m15 - 380 FPS , +3 játékos
Komiszbajusz (a7s) , Fegyver: ak-74m - 380 FPS
kozak (a7s) , Fegyver: Ak-74 - 380 FPS , Colt hammerless - 200 FPS , +2 játékos
Laky (Nagyfiúk) , Fegyver: M4 - 390 FPS , G36 - 390 FPS
levis (Alien Squad) , Fegyver: Vsr - 570 FPS , Hi capa - 258 FPS
MagyarTamasRoland (Misfit) , Fegyver: FN2000 - 400 FPS , M4 C18 - 330 FPS
mocsanyb , Fegyver: m4 - 0 FPS , mk23 - 0 FPS , +1 játékos
mzetz250 (Vakok) , Fegyver: AK, amelyik épp a kezembe akad - 380 FPS , Szigorúan 2 db - 350 FPS
Nibi (Raptorok) , Fegyver: Ak 47 - 365 FPS , hfc hg 194 - 300 FPS , +3 játékos
Nujen (DevGru) , Fegyver: M4 - 350 FPS , Nikon p510 - 350 FPS
öreg (Vakok) , Fegyver: hk 416 - 380 FPS , asg cz p-09 - 375 FPS
pdw911 (Ravaszak) , Fegyver: WE Raptor gbbr - 390 FPS , 1911 R32 gbbr - 300 FPS
petyusz (STAG) , Fegyver: AK - 400 FPS , CZ75 - 310 FPS , +5 játékos
Pityurinko (Random Reborn) , Fegyver: Lvoa - 0 FPS , ICS BLE - 0 FPS
rokuci (A7S) , Fegyver: M4 - 390 FPS , +1 játékos
Rooshar (Guardian Angels) , Fegyver: Masada - 385 FPS , ICS BLE - 300 FPS
Rowen (V.U.K.) , Fegyver: Nincs megadva , +1 játékos
Sáry Vilmos (Nagyfiúk) , Fegyver: Cyma M4 - 400 FPS , Colt 1911 - 320 FPS , +6 játékos
SAVAGE (Alien Squad) , Fegyver: jg bar 10 - 570 FPS , mk01 - 360 FPS
Slayer87 , Fegyver: AK 105 - 380 FPS , Glock 19 - 0 FPS , +3 játékos
Sly026 (Rascals A.T.) , Fegyver: M4 - 390 FPS , G18C - 320 FPS
spiryt (Random Reborn) , Fegyver: Krytac crb - 360 FPS , Krytac spr - 350 FPS
szammer , Fegyver: Cyma M4 - 365 FPS , KJW M9 beretta - 330 FPS , +4 játékos
Tamas.Bernath (Sánta Raj) , Fegyver: Cyma AK47 tactical - 375 FPS , +5 játékos
Toki (Sz.V.A.Cs.) , Fegyver: AK105 - 350 FPS , CzP09 - 300 FPS , +2 játékos
Travisp6 , Fegyver: APS ASR 111 replica - 330 FPS
YooZsee (a7s) , Fegyver: G36k - 370 FPS
yri (a7s) , Fegyver: SSG10 - 0 FPS , Mark III - 0 FPS , +1 játékos
Szervezők: - 1 fő (Max 1 fő)
G.I.Joe (Militans) , Fegyver: M4 - 387 FPS
US - 126 fő (Max 126 fő)
3UnderTakeRr (Ronin) , Fegyver: Mk18 Block 2 - 300 FPS , Glock 17 - 300 FPS , +3 játékos
AJános , Fegyver: M4 - 389 FPS , M4 - 340 FPS
Attis (Pillerion) , Fegyver: Cm.098 - 460 FPS , Mk23 - 290 FPS , +5 játékos
B.Geri (SWIFT) , Fegyver: Puska - 350 FPS , pisztoly - 100 FPS
Basileos , Fegyver: AK-101 - 390 FPS
Bende96 (Crusaders / FF) , Fegyver: m4 - 370 FPS , kjw kp 07 - 350 FPS
bucky (TF FF) , Fegyver: M4A1 - 0 FPS
crazycoyot (Chimera) , Fegyver: Ak - 385 FPS , TM M&P9 - 300 FPS
cullen547 (Gun Machine) , Fegyver: M4 ( HPA ) - 400 FPS , colt 1911 STRIKE SYSTEM , - 360 FPS
Davex (TF FF) , Fegyver: Specna Arms MK18 - 375 FPS , KJW Glock 19 - 280 FPS
DeadCat (TF.FriendlyFire) , Fegyver: Nincs megadva
DeathDealer (Shadow Soldiers) , Fegyver: puki PUSKA - 353 FPS , PukI PISZTOLY - 333 FPS
Demo83 , Fegyver: VSR - 0 FPS , M9 - 0 FPS , +1 játékos
Digi (Lajhi) , Fegyver: Ak - 390 FPS , M&p9l - 360 FPS , +3 játékos
Elek László (FF) , Fegyver: DCW Mk 18 block2 - 0 FPS
Erdesz , Fegyver: A&K SVD Dragunov - 560 FPS , KJW M9A1 - 330 FPS , +2 játékos
Firga02 , Fegyver: M4 - 380 FPS , +2 játékos
Flugii , Fegyver: VSR-10 - 550 FPS , M9 - 300 FPS , +2 játékos
FPali (Shadow Soldiers) , Fegyver: AK - 360 FPS , +3 játékos
Gancz (Shadow Soldiers) , Fegyver: Ak - 0 FPS , +1 játékos
Goldhand (S.A.J.S) , Fegyver: G36C - 380 FPS , SSP-1 Co2 - 350 FPS , +2 játékos
GRBrandon (Grim Reapers) , Fegyver: Aks-74U - 350 FPS , Cz sp-01 - 320 FPS
GRCarlos (Grim Reapers) , Fegyver: Custom AK - 363 FPS , MK25 - 300 FPS
GRChef (Grim Reapers) , Fegyver: PP19 Bizon - 380 FPS , Glock 17 - 300 FPS
GRHawk (Grim Reapers) , Fegyver: AK74 - 385 FPS , megvető tekintet - 0 FPS , +1 játékos
INKMAN (TF/FriendlyFire) , Fegyver: M4A1 FSP / AKM - 0 FPS
itzhalu (S.T.C) , Fegyver: Cyma 701b - 575 FPS , 1911 - 320 FPS
janek77 (Manitu) , Fegyver: M14 - 450 FPS , Glock 18 C - 260 FPS , +10 játékos
Jester (WA) , Fegyver: AR-15 - 0 FPS , +3 játékos
jeszike , Fegyver: CA m24 - 600 FPS , mk23 - 350 FPS , +1 játékos
Johny , Fegyver: G&P M4 - 390 FPS
Kiki , Fegyver: Type 89 - 390 FPS , Glock23 - 230 FPS , +1 játékos
kis.tms80 (Karvaly) , Fegyver: HK416d - 385 FPS , Colt1911 - 310 FPS
kisori72 , Fegyver: M4 - 400 FPS , ha kell át tudok állni másik oldalra
Korten (Karvaly) , Fegyver: M4 - 360 FPS , AK - 370 FPS
Krpi75Hun , Fegyver: APS ASR116R - 390 FPS , WE Gp1799 - 300 FPS
Letz , Fegyver: G33 - 395 FPS , XFG - 320 FPS , +4 játékos
Lord Garac (TF.FF) , Fegyver: m16a4 - 390 FPS
MadAirsoft (Shadow Soldiers) , Fegyver: Ak - 350 FPS , Glock 34 - 300 FPS
Manus1993 (FF) , Fegyver: Mk18 Mod0 - 370 FPS
mate123 (Six) , Fegyver: Bar10 - 560 FPS , Mk23 - 320 FPS , +4 játékos
mdav88 (Shadow Soldiers) , Fegyver: AK - 370 FPS , Glock23 - 250 FPS
Pala (Karvaly) , Fegyver: M4 Smod Mk3 + M203 - 390 FPS , M4 Smod Mk4 - 390 FPS
Pipacs (SWIFT) , Fegyver: G36C - 350 FPS , Fuvar kell innen: Monor, Ferihegy vagy Köki, 1 fő , +1 játékos
sakál01 , Fegyver: s24 - 570 FPS , aep - 180 FPS , +2 játékos
Satihr (Shadow soldiers) , Fegyver: Srs a1 - 530 FPS , Colt 1911 - 340 FPS
Stirlitz (Patrol Team) , Fegyver: M4 - 390 FPS , M1911 - 320 FPS , +1 játékos
StormWulf (Shadow Soldiers) , Fegyver: M4 - 350 FPS , Desert Eagle - 300 FPS
Stu (Karvaly) , Fegyver: bar10 - 590 FPS , m9 - 300 FPS
Sturmwind (SWIFT) , Fegyver: Ak - 350 FPS
Sznopkap , Fegyver: Nincs megadva
T.corp (82.nd/FF) , Fegyver: DCW M249 - 370 FPS , Colt 1911 - 280 FPS
tarkofityisz (Chimera) , Fegyver: AKMSU - 375 FPS
Tiv082 (Tf/ff) , Fegyver: Nincs megadva , +1 játékos
tom war , Fegyver: M16A4 - 370 FPS , M1911 - 350 FPS
tomiteam (Echo 1 team) , Fegyver: M4 - 0 FPS , P226 - 0 FPS , +2 játékos
Tony91 (Echo 1 team) , Fegyver: M40a2 - 586 FPS , MK23 - 380 FPS
tordaiarnold (Maxeff) , Fegyver: M4, VSR10 - 390 FPS , Glock 17 - 360 FPS , +3 játékos
Uniqes (HUNFIGHTERS) , Fegyver: KA M4 - 390 FPS , SSG10A1 - 590 FPS , +2 játékos
Wiking05 (TF FF/Phantoms) , Fegyver: Nincs megadva , +5 játékos
zsozso (Echo 1 Team) , Fegyver: magpul m4 - 380 FPS , WE Glock 17 - 320 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 30 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 18 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség