SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: pén. ápr. 27, 2018 1:55 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11 hozzászólás ] 
Szerző PM
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 25, 2017 8:23 am
Hozzászólások: 15
HozzászólásHozzászólás témája: Division 4.0 Egervár volt MH Lőszerraktár
HozzászólásElküldve: vas. márc. 18, 2018 8:57 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 


Történet

Ismét tavasz,ismét Division,de most kicsit megint másképp,a Zegiment Airsoft Sportegyesület szervezésében!
Folyamatosan frissülő

...és itt egy kis sztori is...

Prológus:New York-ban egy halálos vírus söpört végig a Black Friday-t követően tavaly ősszel és pár hét alatt kipusztította az környék lakosságának közel 90%-át. A megmaradt kevesek, a vírustól hemzsegő városokban a Central Park-ba vonultak vissza és ott gerillaharcok folytatva próbálnak túlélni. A parkot jelenleg vad hordák-csoportok-alakulatok uralják. Az energia, ivóvíz, gyógyszer és élelmiszer hiány nem kegyelmezett, csak a legerősebbek és legszívósabbak maradtak életben. Legtöbben közülük elit katonai egységek tagjai voltak. Az állig felfegyverzett csapatok senkinek sem kegyelmeznek ha a túlélésről van szó. A kormány segédcsomagokkal próbálja hosszú ideje tartani a lelket a túlélőkben. De odabenn a pokol elszabadult.A szállítmányok akadoznak ,kevésnek bizonyulnak. Amí az egyiknek a túlélést jelenti a másiknak pusztulást. A ledobási terület még mindig a Central Park. Hiába vezérli jó szándék a ellátmányok küldőit, azok mennyisége nem elegendő mindenkinek. A csomagokért véres harcok folynak. A háborús övezetként funkcionáló parkot manapság már csak ZÓNA-ként emlegetik. A park közelében található katonai támaszpontok helikoptereit elkobozva és használva az egységek megpróbálják az általuk gyűjtött csomagokat hazajuttatni az éhező otthoniaknak. Ma, április 15-én ismét komolyabb mennyiségű szállítmány érkezik. A hajsza és felkutatás már kora hajnalban megkezdődött. A várható különösen véres küzdelem mérföldkövet jelenthet a túlélésért folytatott örökös harc tekintetében.Mindeközben a Kormány a Division elit alakulatot és "tiszgtogatóit" csempészte be a területre. Velük próbál rendet teremteni . Amennyiben bármelyik csoport a szállítmány java részét megszerezve előnyre tesz szert a körzetben, a készletek felhalmozását követően esélye nyílik egyeduralkodóvá válnia a térségben.Persze ehhez meg kell küzdenie az Ügynökség katonáival is!


A jelenben: A tél végével a helyzet kissé átalakult a zónában.Bár a hideg elmúlt a vadon még mindig veszélyes és a természet visszahódította a parkot. A benne elvadult kolóniák máig harcban állnak,mivel még se híre,se hanva a gyógymódnak.Az ügynökség csak erővel tud,próbál látszolagos rendet tartani.Tisztogató hordákat felbérelve zsoldosokkal tartja fenn a meglévő helyzetett.A "Tisztogatók" szabad kezet kapva teljes de burkolt támogatás mellett(jármű,fegyverzet,felzserelés) tevékenykedhetnek a Park teljes területén.Bár ellátmányt most is kap a zóna,de odabenn mégis szakadatlan küzdelem folyik minden túlélést biztosító csomagért!A cél mitsem változott,csak a módszerek és a harcmodor!Gyere vedd el ,amit csak tudsz és éld túl.Urald a ZÓNÁT!

DRESSCODE és BIZTONSÁG

Dresscode mint olyan nincsen, mivel minden 4-6 fős raj egymás ellen tevékenykedik (a saját társait pedig feltételezhetően mindenki meg tudja különböztetni). Előny a postapokaliptikus megjelenés, de ennek csupán a hangulatfokozás tekintetében van jelentősége.Természetesen az összeöltözés javalt.

A VÉDŐSZEMÜVEG VISELÉSE KÖTELEZŐ a pálya egész területén. Zéró tolerancia van érvényben. Amennyiben szemüveg nélküli emberrel találkozunk, annak azonnal el kell hagynia a pályát.
A kullancsriasztó használata, valamint az arcvédelem erősen ajánlott.

JÁTÉKMENET, JÁTÉK LEÍRÁS

NAGYON FONTOS, HOGY RAJONKÉNT LEGALÁBB 1 MŰKÖDŐ KÉPES RÁDIÓ LEGYEN AMI A JÁTÉK SORÁN NEM MERÜL LE!!

A játékot minimum 4, maximum 6 fős rajok játszák egymás ellen. A területen számos csomag lesz elszórva teljesen véletlenszerűen. A cél ezek felkutatása és kijuttatása a helikopterek segítségével. Az a csapat nyer amelyik a legtöbb csomagot juttatja ki,számolt pontérték szerint.

Csomagok: A csomagok 10x10-es csomagok lesznek, így azok elférnek akár egy oldalzsebben is. Könnyű súlyuk pedig igyekszik szavatolni, hogy senkinek se kelljen lövést mellőzve rohangásznia. Terveink szerint azonban lesznek egyedi csomagok, körülbelül literes félliteres pet palack súlyban és méretben, amik más elbírálás értékelés alá kerülnek . A már bejárt területeket érdemes lesz újra és újra bejárni, mivel folyamatosan érkeznek a szállítmányok (ergo a már zónából kijuttatott csomagokat újra és újra elrejtjük a pályán, ezzel biztosítva a "végtelen" ciklust).Amennyiben a játékosszám megközelíti a maximumot további elemekkel színesítjük a játékot...Érdemes lesz eljönni!

Helikopter hívás: Helikopter hívásra korlátlan számban van lehetőség. Helikoptert a kijelölt kivonási pontok érintésével, annak körzetében lehet hívni az ott tartózkodó szervező segítségével. Aki átlépte a határt jelző szalagot szólhat a szervezőnek helikopter hívás ügyében. A helikopter hívását követően a szervező egyszer megfújja a kürtöt, valamint a helikopter érkezését bemondjuk az összes csapatnak rádión, hogy legyen esélyük nekik is kivonni, esetlegesen rabolni a többi rajtól. A helikopter a hívást követően 5 perc múlva érkezik meg, ezt 2 kürt szó jelzi. 5 percig tartózkodik a leszállóhelyen. Ekkor van lehetősége a csapatoknak a szervezőnél elhelyezett (helikopter által leküldött) ládában elhelyezni a csomagjaikat. FIGYELEM Pl.: az 1-es raj által hívott helikopter megérkeztét követően akármelyik raj elhelyezheti a csomagját a ládában, nem csak az 1-es raj tagjai. A rablás az utolsó pillanatig lehetséges de nem muszáj. A helikopter távozását 3 kürt szó jelzi. Újbóli hívásra azonnal van lehetőség. Egyszerre 1 raj csak 5 csomagot juttathat ki. Ugyanazon a leszállóhelyen kétszer nem lehet csomagokat kijuttatni. Folyamatosan mindig más,más ponton kérhet kivonást a raj.


Kooperáció: Mindenféle együttműködés a rajok között tilos. Nem lehet szövetségeket kötni, meg az megtörné az egyensúlyt. A csomagok helikopterre való felrakásánál két kifutó játékosnak ellenben nem kötelező egymást agyonlőnie, mert mindenki koncentrálhat a saját "kincseire". Futni hagyni lehet bárkit, de összedolgozni tilos.A helipad már védett zóna,aki éppen csomagot ad le és bent tartozkodik,már nem támadható!


Játék tematikát bemutató videó:
https://youtu.be/bi92bTAA5Qw?t=1m

MEDIKELÉS, VISSZAÁLLÁS, KÉSELÉS, DOBATÁS:


Találatkor!!!!
Egyén kilövése esetén: narancs jelölés feltesz,nem mozog,medikért kiálthat és 5 perc után kivérzett. Ekkor rajszintű visszaállás van és a kilőtt személy ki teszi minden csomagját,ha extra is van nála,azt is!Irány a visszaálló rajjal együtt és minden óra 00,10,20,30,40,50kor játékba állhattok ismét.
Egyén 3. kilövése esetén,a rajból mindenki kitesz minden csomagot,ha van nálad extra,akkor azt is!(extra csomagról később)
Raj kilövése esetén :narancs fel mindenkinek,minden rajtag kitesz minden csomagot!Irány a visszaálló és minden óra 00,15,30,45kor játékba állhattok.
Taktikai kiállás esetén,harc feladásakor szorult helyzetben,rajtaütéskor,vagy ha szimplán ledarálják medikelés nélkül a rajt:narancs fel,MINDEN csomagot MINDENKI kiteszi,irány a visszaálló és minden óra 00,20,40kor játékba állhattok.

Medikelésről: minden rajban dedikált medik van,aki minden tagot max. kétszer "ápolhat le".Sérült a medikhez vihető harmadik személy által,de nem futva,őt fedezékként nem használva.A medikelés 1 perc kézrátétellel zajlik,miközben a harc nem egedélyezett,ha harcba kényszerül,azt követően ismételt egy perc a sérült ellátása.
A medik kilövésekor bármelyik rajtag által EGYSZER medikelhető ,második esetben a raj visszaáll,ekkor kényszerített 'Taktikai kiállás' van,ezért MINDENKI,MINDENT kitesz!Tehát a medik személye fontos,Vigyázzatok rá,akár egy V.I.P. személyre!

Dobatás: a dobatás szabályait illetően mindenki keresse meg a MASZ 2015 ide vonatkozó passzusát.

Késelés ,mint olyan nincs,tilos minden kontaktus egymás között!

Extra csomagok:bizonyos épületekben ,melyek fertőzőttsége magas,extra csomagok lesznek elrejtve,ezek felkutatására megszerzésére csak megfelelő védőfelszerelés használata mellett lesz lehetőség-ez egy ill. több gázálarc,amiket a pályán elszórva találtok.Ezekkel van lehetőség a csomagokért bemenni,azokat megkeresni.Az extra csomagokból 4 db lesz,amiből egy toxint,a többi három orvosságot tartalmaz.Ezeket leadáskor bonthatjátok fel és a bennük lévő piktogramm alapján vagy plusz pont vagy levonás jár a meglévő pontjaitokhoz(ból).

A "Tisztogatókról":felbérelt zsoldosok járművel,erős fegyverzettel,mely az úthálózaton cirkálva ossza a halált...Részletekről később

Az esemény befejezéseként egy végjáték zajlik majd le...Ennek részletei kidolgozás alatt!

HÁZIREND & EGYÉB SZABÁLYOK

- 400 fps feletti torkolati sebességgel rendelkező fegyverek csak egyes lövésre legyenek alkalmasak. Ellenkező esetben automatikusan diszkvalifikáluk a fegyvert a játékból.
- Kötelező mid-lowcap tárak. Hicap tárral ne is próbálkozzatok.
- Veszekedés, vitatkozás, egymás szapulása szintén hazaküldést von maga után. (18 éves kortól űzhető játékról lévén szó, mindenki viselkedjen felnőtt ember módján)
- Dohányzás,csak a kijelölt helyeken!
- A szervezői csatornán nem rinyálunk. Játék után civilizáltan face-to-face megbeszéljük a problémás eseteket.
- Játékra alkalmatlan megjelenés (alkoholos befolyásoltság, stb.)
- Szemetelés szintén zéró tolerancia.
- Fajtalankodás, egyebek.... :D

További infókért időnként látogassatok el ide,mert lesz info bőven, a kiírás folyamatosan frissül!Kérdezzetek bátran ,jönni fog válasz!Az esemény részleteit alkalomszerűen töltjük fel!

Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: vas. máj. 03, 2015 4:18 pm
Hozzászólások: 2
Tartózkodási hely: Keszthely
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Division 4.0 Egervár volt MH Lőszerraktár
HozzászólásElküldve: szomb. ápr. 14, 2018 7:48 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok, a játékról szeretnék lejelentkezni. Mindenkinek jó szórakozást!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: vas. ápr. 15, 2012 1:26 pm
Hozzászólások: 28
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Division 4.0 Egervár volt MH Lőszerraktár
HozzászólásElküldve: szomb. ápr. 14, 2018 7:26 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sajnos nemzetgazdasági okokból le kell mondanom a játékot.
Jó szórakozást!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. okt. 16, 2014 9:28 am
Hozzászólások: 5
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Division 4.0 Egervár volt MH Lőszerraktár
HozzászólásElküldve: szomb. ápr. 14, 2018 12:14 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
ZegimentSE írta:
Akkor regisztráljon és jelezze a pályán,bent az eligazításon , hogy ő az,majd megkapja a szükséges dolgokat!


Na, mégsem jön a csávó, inkább otthon marad, és döglik... A lustasága felülkerekedett. De mindegy, szerintem fel sem hívta a megadott telefonszámot a fegyverért, szóval ennyit erről. :)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: vas. máj. 08, 2016 4:49 pm
Hozzászólások: 6
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Division 4.0 Egervár volt MH Lőszerraktár
HozzászólásElküldve: csüt. ápr. 12, 2018 12:17 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszi a reagálást. Azonban kicsit benéztem, korán örültem a dolognak, azt hittem Eger környékén lesz a rendezvény. Valamikor azért megpróbálok eljutni ide. :)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 25, 2017 8:23 am
Hozzászólások: 15
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Division 4.0 Egervár volt MH Lőszerraktár
HozzászólásElküldve: kedd ápr. 10, 2018 10:11 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
gaz írta:
Hali, nem voltam még itt, térképet, pálya bemutató vidit, bármit tudnátok küldeni?
Esetleg valaki (ha megyek) bevesz a rajához?(Mezei multicam ruha)

Köszi!

Lesz helyed megoldjuk....itt nézz körül:
https://www.facebook.com/events/471054179978807/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: vas. máj. 08, 2016 4:49 pm
Hozzászólások: 6
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Division 4.0 Egervár volt MH Lőszerraktár
HozzászólásElküldve: hétf. ápr. 09, 2018 8:59 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Hali, nem voltam még itt, térképet, pálya bemutató vidit, bármit tudnátok küldeni?
Esetleg valaki (ha megyek) bevesz a rajához?(Mezei multicam ruha)

Köszi!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 25, 2017 8:23 am
Hozzászólások: 15
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Division 4.0 Egervár volt MH Lőszerraktár
HozzászólásElküldve: hétf. ápr. 09, 2018 2:44 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Van raj, velünk jönne a 10-es rajba, s eleve oda regisztrálna. Csak előbb meg szerettük volna tudni, hogy van-e mód bérelni cuccot, de ezek szerint igen, köszi a választ meg a telefonszámot. :)[/quote]

Akkor regisztráljon és jelezze a pályán,bent az eligazításon , hogy ő az,majd megkapja a szükséges dolgokat!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. okt. 16, 2014 9:28 am
Hozzászólások: 5
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Division 4.0 Egervár volt MH Lőszerraktár
HozzászólásElküldve: vas. ápr. 08, 2018 12:55 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
ZegimentSE írta:
Amennyiben van raj akivel jön és viszi magával,érte felelősséget vállal,természetesen rajonként 1-1 fő jöhet.
Ha megfelel az adott személy átmenetileg regisztráljon a CSN. rajba.


Van raj, velünk jönne a 10-es rajba, s eleve oda regisztrálna. Csak előbb meg szerettük volna tudni, hogy van-e mód bérelni cuccot, de ezek szerint igen, köszi a választ meg a telefonszámot. :)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 25, 2017 8:23 am
Hozzászólások: 15
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Division 4.0 Egervár volt MH Lőszerraktár
HozzászólásElküldve: csüt. ápr. 05, 2018 3:55 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
csonger írta:
Helló!

Teljesen kezdő játékos jöhet-e? Bérelhet-e fegyvert és védőszemüveget a helyszínen?

Üdv: Csonger


Üdv!
Amennyiben van raj akivel jön és viszi magával,érte felelősséget vállal,természetesen rajonként 1-1 fő jöhet.Természetesen bérlésre pár fegyver erejéig van lehetőség!Ennek részleteiért hívjon az adott személy!
06 30 9975887 Czebei Tibor
Ha megfelel az adott személy átmenetileg regisztráljon a CSN. rajba.A helyszínen majd elrendezzük a továbbiakat.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. okt. 16, 2014 9:28 am
Hozzászólások: 5
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Division 4.0 Egervár volt MH Lőszerraktár
HozzászólásElküldve: csüt. ápr. 05, 2018 2:26 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Helló!

Teljesen kezdő játékos jöhet-e? Bérelhet-e fegyvert és védőszemüveget a helyszínen?

Üdv: Csonger

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
-= LEZÁRVA! =- A "Tisztogatók" - 5 fő (Max 5 fő) -= LEZÁRVA! =-
benebalu , Fegyver: Nincs megadva
Cadaver (Zegiment) , Fegyver: M249 - 380 FPS , CYMA 077A - 370 FPS
nkrisz77 (Zegiment) , Fegyver: Nincs megadva
Sandorfi86 (Zegiment) , Fegyver: l96 - 550 FPS , 1911 - 300 FPS
szeleksamanja , Fegyver: M4 - 380 FPS
CSN. raj...magányos farkasok - 3 fő (Max 5 fő)
BoB (Fejvadászok) , Fegyver: G36 - 390 FPS , Glock aep - 180 FPS
Murdoki (Fejvadászok) , Fegyver: M4 - 390 FPS , Beretta - 300 FPS
naszodi_zsolt (Fejvadászok) , Fegyver: M4 - 360 FPS , Glock - 200 FPS
-= LEZÁRVA! =- Division ügynökök - 6 fő (Max 6 fő) -= LEZÁRVA! =-
B3cy (Zegiment) , Fegyver: M4 APS - 380 FPS
BuBu0225 (Zegiment) , Fegyver: G36 - 390 FPS
FDávid (Zegiment) , Fegyver: MP5K - 390 FPS , M9 - 200 FPS
Melko85 , Fegyver: Nincs megadva
Sógi (Zegiment) , Fegyver: Cyma 048 - 390 FPS , MP5 - 360 FPS
Tomi_986 (Zegiment) , Fegyver: M4 - 380 FPS , M9 - 200 FPS
-= LEZÁRVA! =- Raj 1. - 6 fő (Max 6 fő) -= LEZÁRVA! =-
hawkeye , Fegyver: aks-74u - 365 FPS , glock 18 - 200 FPS
leslie084 (AFK SE) , Fegyver: AK - 0 FPS
Medve2 (AFK SE) , Fegyver: E&L AK 710 sbr - 372 FPS , We xdm - 250 FPS
Mor92 , Fegyver: Ak74su - 360 FPS
Simon Ferenc , Fegyver: AK - 320 FPS
tucsok (AFK SE) , Fegyver: Only Groza - 999 FPS
Raj 10. - 5 fő (Max 6 fő)
andrejas74 (Z.A.L.A.) , Fegyver: MP9 - 0 FPS , MK23 - 0 FPS
budzy04 , Fegyver: Sig 552 - 0 FPS , FN 5-7 - 0 FPS
csonger , Fegyver: Sig 552 - 0 FPS , Beretta 92 - 0 FPS
karri (Zala) , Fegyver: G&G m4 - 370 FPS , Glock 35 - 320 FPS
Subi89 , Fegyver: P90 - 0 FPS
Raj 2. - 5 fő (Max 6 fő)
Adam42 (Blackwater) , Fegyver: AK74 - 370 FPS , Sigma 40F - 300 FPS
Bjorisz , Fegyver: Cyma AK47 - 370 FPS
Lázár Zsombor (BlackwaterSE) , Fegyver: CA M15A4 - 380 FPS , G17 - 300 FPS
Thorin (Blackwater) , Fegyver: HK416 - 380 FPS
Vajky (Blackwater) , Fegyver: Nincs megadva
Raj 3. - 2 fő (Max 6 fő)
dündi (GAT) , Fegyver: M4 - 390 FPS
pokemon (GAT) , Fegyver: AR15 - 0 FPS
Raj 4. - 0 fő (Max 6 fő)
Raj 5. - 5 fő (Max 6 fő)
Golyzer (ZAT) , Fegyver: M4-ar15 - 390 FPS , Colt1911 - 300 FPS
hiena1216 (ZAT) , Fegyver: M4 - 380 FPS
Murek ((ZAT)) , Fegyver: Nincs megadva , Colt - 300 FPS
nagyricsi95 (Z.A.T) , Fegyver: L96 - 480 FPS , M1911 - 300 FPS
Prime (ZAT) , Fegyver: Cyma M4 - 390 FPS , Cyma 1911 - 320 FPS
-= LEZÁRVA! =- Raj 6. - 6 fő (Max 6 fő) -= LEZÁRVA! =-
Á.C.S. (D.A.T) , Fegyver: ASR 110 - 365 FPS
Ames13 (D.A.T.) , Fegyver: SVD - 580 FPS , ASR 116/ WE M9A1 - 370 FPS
csibe (D.A.T.) , Fegyver: vfc M4 - 370 FPS
Janny (D.A.T) , Fegyver: vfc mk18 - 370 FPS , we glock17 - 310 FPS
Soma89 (D.A.T) , Fegyver: APS ASR 114 - 380 FPS
specnaz00 (D.A.T.) , Fegyver: AK-47 - 385 FPS
-= LEZÁRVA! =- Raj 7. - 6 fő (Max 6 fő) -= LEZÁRVA! =-
Brody (Zegiment) , Fegyver: M4 - 390 FPS , M9 Beretta - 310 FPS
Doszika (Zegiment) , Fegyver: M4 - 0 FPS
macihun (Zegiment) , Fegyver: Nincs megadva
Qlacs (Zegimnet) , Fegyver: Nincs megadva , Colt - 280 FPS
simonjanos.sj (Zegiment) , Fegyver: Cyma 077 - 370 FPS
Tonyhawk , Fegyver: Nincs megadva
Raj 8. - 2 fő (Max 6 fő)
Martinov Zoltan (Z.A.L.A.) , Fegyver: Ak-105 zenitco E&L - 380 FPS , Glock 18C Cyma - 190 FPS
Senderson (Z.A.L.A.) , Fegyver: M4 Mk 18 mod 0 CYMA - 380 FPS , 1911 CYMA - 200 FPS
-= LEZÁRVA! =- Raj 9.Befoglalt 6 hely SZ.A.T. - 0 fő (Max 6 fő) -= LEZÁRVA! =-
-= LEZÁRVA! =- Szervező - 1 fő (Max 1 fő) -= LEZÁRVA! =-
ZegimentSE , Fegyver: Taktikai atom - 0 FPS , ---- - 0 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség