SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: szomb. jún. 24, 2017 8:08 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 
Szerző PM
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 190
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Szahalin - Guardsman Wrath
HozzászólásElküldve: szer. ápr. 05, 2017 5:29 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

KépA közelmúlt


"Szahalint lerohanták, lebombázták, de megtörni nem törték meg, és nem is fogják soha! Tymovskoye városa jelkép számunkra, az ellenállás és bátorság jelképe!"
Ezekkel a szavakkal zárta beszédét a Szahalini Ideiglenes Kormányzóbizottság elnöke, soron kívüli ülését, hol az elmúlt napok harcainak eredményét vitatták meg a vezérkarral. Véres harcok után, megannyi áldozat árán az ifjú köztársaság serege végre csapást mért a nyugati megszálló erőkre. Az inváziós haderő városi harcokba keveredve oly mértékű ellenállással találta szembe magát, mit a leginkább borúlátóbb amerikai tábornokok sem jósoltak volna soha, szemükben csak egy újabb Iraki, vagy Afganisztáni felkelők ellen vívott háború volt eddig a harc.
Tymovskoye új kori Sztálingráddá változott, mi úgy nyelte el a Koalíciós erők csapatait, mintha egy feneketlen gödörbe hullottak volna alá, s áldozatkészségük és bátorságuk révén, bár két társuk kiszabadítása sikerrel végződött, s így feladatuk egy részét sikerre vitték, ellenségeik ellenállását nem sikerült megtörniük. Az offenzíva kezdetén bár sorra estek el a város erősségei, az Ivankovo Lakótelep házainál feltartóztatott erők hátába végül orosz-szahalini beszivárgó egységeknek sikerült eljutnia, így a harcok kifulladására a koalíciós erők tudtukon kívül is csapdába szorultak. Idő kérdése lesz hát csak a harcok újbóli kitörése, hisz vagy a városi védelmi erők tesznek majd kísérletet a gyűrűbe zárt Nyugati hatalmak hadseregének összeroppantására, vagy felmentősereg érkezik majd hogy kiszabadítsa, és megerősítse a látszólag csapdába esett Amerikai-Angol-Német egységeket...


És a történet folytatódik

Tymovskoye városában zajlott összecsapás hatalmas meglepetésként hatott a Koalíciós erők parancsnokaira, és a vezető nyugati hatalmak politikusaira egyaránt. Bár a városi harcok poklából végül sikerült kivonniuk látszólag bent rekedt katonai erejüket, a veszteségek messze meghaladták várakozásaikat. A kalkuláltaknál több tízszeresre nőtt a sebesültek és halottak száma, az elhúzódó utcai harcok pedig ártatlanok áldozatul esését is magával hozta mind a kormánybarát, mind a nyugatiakkal szimpatizáló lakosság soraiból. A feszült politikai helyzet Oroszországgal még mélyebbre süllyedt így, míg az íróasztalok mögött ülő angol-amerikai-német diplomaták megpróbálták tompítani az ellentétet a két Szuperhatalom között, a koalíciós tábornokok felbőszült ellenkezése ellenére vezetőik utasítására védelmi állásokat létesítettek a sziget több helyén, és megpróbálták stabilizálni pozíciójukat. A főképp három nemzet által alkotott koalíciós katonák nem lázadoztak a kényszerpihenő végett. Az utolsó harcok során megtapasztalták hogy ellenfeleik bár remegő térddel, de még talpon vannak és a gyors hadjárat mit ígértek nekik mégsem sétagalopp.
A politika és az otthoni lakosság elképedése a veszteségek nyomán, mit bár pótolni tudtak, elvette a lehetőséget hogy átszúrják a gerillaharcot folytató gárda szívét és önkéntelenül is kiadták kezükből az oly fontos kezdeményezést.
Napról napra a sziget több pontján az éjszaka sötétjében tengeralattjárók bukkantak fel, teljes rádiócsendben, s mikor a felhők épp eltakarták az égboltot, frissen képzett, elszánt harcosokat és hadianyagot szállítottak a partra. Az szláv ajkú katonák kiket Belorussziából, Szerbiából, Oroszországból toboroztak a biztonságos távoli kiképző táborokban felkészülhettek az összecsapásokra. Több száz jól felszerelt újdonsült Gárdista állt így a haldokló köztársaság igencsak megfogyatkozott hadseregébe. Alagútrendszereken keresztül, vagy civil menekülteknek álcázva hetek alatt a sziget észak-keleti régiójában újraszervezett hadsereg alakult. A köztársaság minden erejét egy pontba kezdte összpontosítani, hogy az orosz hagyományos doktrínának megfelelően döntő csatában mérje össze erejét ellenfeleivel. A készülődés felszívta a tartalékokat, ám a fáradalmak nem voltak hiába. Kihasználva a nyugati hatalmaktól zsákmányolt radar-jelzavaró berendezést, a gerillaharcokban megedződött veteránok helyismeretét és a civil szimpatizánsok segítségét ütőképes Haderőt sikerült felállítaniuk. Körültekintő tervezés után ki is jelölték a hadsereg bevetésének pontját. Arkovó várostól északra fekvő erdőség tökéletes felvonulási területet jelentett, és mivel páncélos és gépesített erejük már rég felbomlott, a gyalogság könnyen rejtve maradhatott a nyugati drónok elől. A cél a város és a keresztül haladó fontos útvonal biztosítására kirendelt Koalíciós csapatok meglepetés szerű lerohanása, és megsemmisítése lett. A várostól nem messze felállított védvonal hosszanti kis mélységű, és tagolatlan így a támadók számára lehetőséget nyújt egy áttörés utáni átkarolásra. A védelmet azonban jó harcértékű, és kiváló felszerelésű katonák alkotják. három előre tolt harcálláspontban Amerika, Angol, és Német egységek bőséges utánpótlással és kipihenten teljesítették itt feladatukat. A térség csendes számított, így itt viszonylagos nyugalom honolt ezidáig.
Ám egy napsütéses reggelen a szahalini erdőkre jellemző köd feloszlása után hang nélküli, alakok sziluettjei tűnnek fel a védelmi állások körül. A már veterán Köztársasági Gárda, és az újonnan alakult Szahalini 1. Hadsereg megkezdi számukra mindent eldöntő ütközetét. A tét nem más mint Győzelem vagy halál!FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 4000 Ft

Helyszíni fezetésre nincs mód, csak előre utalással lehet a támogatási díjat kifizetni! Az utalások végső határideje 2016.07.21.

REGISZTRÁCIÓ MENETE:

1.Regisztrálj az általad választott frakció megnyitott oldalára!
(Plusz főként ne jelölj meg senkit, az adminisztrációs problémák elkerülése miatt! A plusz főket nem vesszük figyelembe és nem fogjuk őket a játékra beengedni. Aki jönni akar, az külön regisztráljon, mint egyén.)

2. Utald el a támogatás összegét az alul megadott számlaszámra!
FONTOS: A közlemény rovatba írd be, hogy: ACH, regisztrációs neved és az e-mail címet, amin felvehetjük veled a kapcsolatot! ( pl : ACH , Bubuka , nagybubu@ersoft.co )

3. Utalást követően írj PM-et Zolly-nak!

4. Várj a megerősítő üzenetünkre (PM, vagy e-mail), melyben további instrukciók érkeznek a játékkal kapcsolatban! Így kapod meg a belépési azonosítódat is.

Számlaadatok
Kedvezményezett neve: IBW Sport és Szabadidő Egyesület
Bank neve: MKB Bank
Számlaszám: 10300002-10550445-49020012
Közlemény: ACH + reg. neved + email címedA Hadmüveleti terület szabályai

- A játék ideje alatt KIZÁRÓLAG BIO BB ENGEDÉLYEZETT!
- Semmilyen SZEMETET NEM HAGYUNK HÁTRA! Amit beviszünk az erdöbe az ki is kell hozni !!
- TŰZET RAKNI SZIGORUAN TILOS! ( ez a HQ-ra is vonatkozik ! ) Esbit és kemping palack használható.
- Mindenféle pirotechnika használata TILOS!
- Semmilyen füst használata nem engedélyezett!
- Az erdőre vigyázunk, nem vágunk ki bokrokat, fákat, nem ásunk, stb...!
- Kerítéssel elzárt területekre belépni TILOS, akkor is ha nyitva van a kapuja! Kerítést megrongálni, kerítésre felmászni TILOS!


Faladatok, avagy amire számíthatsz


Koalíciós erők

- Szakaszokra lesznek bontva. Minden szakasznak lesz kijelölt parancsnoka, a Hadnagyok felelnek a szakaszért, ők kommunikálnak a vezetéssel. Vissza állás után minden raj a saját szakaszába kerül vissza, nem lesznek a rajok cserélgetve.

- Várható feladatok : HQ védelme, járőrözés / terület átvizsgálás , FOB-ok biztosítása, éjszakai felderítés, a parancsok végre hajtása.
- Kilo szakasz ( különleges műveleti egység, részletek / jelentkezni PM-ben Zollynál )

Szahalin/Orosz erők

- Nincsen kötött szervezeti egység, a kijelölt parancsnokokhoz ( Hadnagy ) lesznek vezényelve az alkalmi harccsoportok.
- Várható feladatok : HQ védelme, a terület biztosítása, az ellenség kiszorítása

Általános
- KULLANCSRIASZTÓ !!!
- Nem lesz lehetőség a kijárkálni az autókhoz ( legyen nálad minden ami kell! )
- Ez nem grill party lesz, ne piknikre számíts!
- Folyamatosan terepen leszel, ami kellhet legyen nálad!

Alvás, sátrazás
Mindegyik oldalnak lesz kijelölt terület, ahol a sátrakat felállíthatjátok ( ezek visszaálló pontok is egyben )
Mindkét HQ folyamatosan támadható, ezért tilos a saját sátrak félállítása.

Pénteki érkezés
- 10:00-től lehet érkezni
- Érkezéskor jelentkezz: 5-ös csatorna, vagy a megadott tel. szám
- Nincsen a pályán mászkálás
- Szemüveg használata a gépjárműből történő kiszállástól kötelező
- Saját sátor félállítása
- A járművek a kijelölt helyen parkolnak
- Nem megyünk át a másik HQ-ra, nem lesünk át a másik fél területére.
- Kezeld úgy, hogy már bevetési területen vagy.

Aki pénteken szeretne érkezni, jelezze előre PM-ben Zollynak!


Dress Code

Szahalin/Orosz erők:
Ruházat: Orosz egyenruha ( modern , nem Világháborús ) vagy teljes OD ruha (régi MH stílusú, nem vietnámi!) .
Fej: Csak az Orosz haderő által használt sisakok. Amennyiben ez nem megoldható, sapka, boonie, mely az egyenruha mintájával megegyezik. Vagy kendő vagy barett.
Ha zubbony helyett póló akkor vagy az egyenruha mintájával megegyező , vagy fekete , vagy az Orosz kék-fehér csíkos felső.

Fegyverzet: (csak ajánlott)
Rifleman: AK és változatai
DMR: SVD , VSS Vintorez
LMG: RPK
MG: PKM
Sniper: Minden Bolt Action replika.

Koalíciós erők

USA
Ruházat: US Woodland, Marpat, Multicam ( és a Multicam minden NATO másolata ), UCP, A-Tacs, AOR 1/2, DCU , (Minden egységnek kötelező a megegyező színű alsó+felső katonai ruházat!)
Fej : Sisak (M88, PASGT, MICH stb.. ), patrol/patrol cap, boonie, mely az egyenruha mintájával megegyezik. Kendő és barett használata Tilos!
Ha zubbony helyett póló akkor vagy az egyenruha mintájával megegyező , vagy OD , vagy Khaki / Tan

Fegyverzet: (csak ajánlott)
Rifleman: M16 , M4 , M14 , Scar , HK416 , KAC PDW és változatai
DMR: M16 SPR , MK25 , M14 és változatai
LMG: M240, M249
MG: M60 , 50 cal , Minigun
Sniper: Minden Bolt Action replika, kivéve SVD

Bundeswehr
Ruházat: Flecktarn, Tropentarn (Minden egységnek kötelező a megegyező színű alsó+felső katonai ruházat!)
Fej : Sisak : Német és Amerikai típusok ( M88, PASGT, MICH, stb...), patrol/patrol cap, boonie, mely az egyenruha mintájával megegyezik
Kendő és barett használata Tilos!
Fegyverzet: (csak ajánlott)
Rifleman: G3 , G36, MP5, HK416, M4 és változatai
DMR: G3, G36, HK417, SR 25 és változatai
LMG: M240, M249
MG: MG3, M60, Minigun
Sniper: Minden Bolt Action replika, kivéve SVD

British Army
Ruházat: MTP és DPM (Minden egységnek kötelező a megegyező színű alsó+felső katonai ruházat!)
Fej : Sisak (M88, PASGT, MICH), patrol/patrol cap, boonie, mely az egyenruha mintájával megegyezik
Kendő és barett használata Tilos!
Fegyverzet: (csak ajánlott)
Rifleman: FN FAL ,L85 , M4 és változatai
DMR: FN FAL ,L85 , M16 , SR 25 és változatai
LMG: L86A1 , M240, M249 és változatai
MG: M60 , 50 cal , Minigun
Sniper: Minden Bolt Action replika, kivéve SVD


BB LIMIT

- lövész ( Rifleman ) : 50BB / tár ( tárak darabszáma nincs maximalizálva, de a tárakat csak tárzsebben tárolhatod! )
- támogató lövész ( DMR ) : 50BB / tár ( maximum 5 tár )
- könnyű géppuska ( LMG ) : 500BB / rakasz , 250BB / csigatár, 100BB / ívtár ( rakaszok , csigatárak, ívtárak darabszáma nincs maximalizálva )
- nehéz géppuska ( MG ) M60 / PKM : 1500BB/ rakasz ( rakaszok darabszáma nincs maximalizálva )
- mesterlövész ( Sniper ) : maximum 80 BB
- Pisztoly 30 / tár ( tárak darabszáma nincs maximalizálva, de a tárakat csak tárzsebben tárolhatod! )

Tárazni csak a kijelölt pontokon és a visszaállón lehet!
HI CAP tár használata TILOS!
A játékosok egymásnak tárat adhatnak, de BB-ét nem tölthetnek át egyik tárból a másikba ( ez a rakaszra is vonatkozik )


Éjszakai játék szabályai

Torkolattűz imitáció kötelező, mely történhet fegyverbe épített leddel, tracerrel (kizárólag BIO), vagy taktikai lámpa felvillantásával. Éjszaka mindenkinél kötelezően lenni kell 1 zseb-, vagy fejlámpának!

Mindenkinek kötelező éjszaka piros, vagy narancssárga fényű lámpa/fényrúd használata a narancs kendő helyettesítésére!

Éjszaka csak a 399 fps alatti fegyverek játszanak, minden kategóriában!


MEDIC szabály

Minden katona rendelkezzen személyi kötszerrel ( ki kell nevezni egy zsebet ) abban legyen annyi kötszer amennyi belefér ( javasolt a fásli mert könnyebb használni és fel lehet vágni 2 darabra ). Minden katonát a nála lévő kötszerrel lát el a Medic. (Nem fehér lepedőből vágott karszalag, vagy gumis "kötszer"!!!!)

Minden raj rendelkezzen dedikált medic-el!!!
A medic státusz láthatóan legyen feltüntetve sisakon, mellényen, hátizsákon vagy karon, stb.. . Ha senki nem vállalja a rajon belül a medic szerepét, akkor kénytelen a többi rajra támaszkodni sebesüléskor.

Sebesültekre vonatkozó szabályok

Miután valaki találatot kapott, azt jól hallhatóan "Megvolt!, Találat!, HIT!" felkiáltással jelzi. Ezután elfekszik, leül, azon a helyen ahol megkapta a találatot. Fedezékbe húzodhat, de csak kúszva és maximum 2-3 métert. Ezek után kar és hangjelzéssel jelzi, hogy ellátásra szorul ( semmi másról nem adhat információt ). A medicnek 30 perce van, hogy odaérjen a sebesülthöz, vagy azt társai kivonják hozzá. Amennyiben ez sikerül, karon, vagy lábon elhelyezett jól látható kötéssel ellátja, mégpedig úgy, hogy az ne essen le. Ezután a sebesült ismét harcképes.
Egy ember kétszer látható el ilyen módon, a harmadik találat után, ha letelik a 30 perc kivérzési idő, az egész raj visszaáll.
Amennyiben nem sikerül 30 percen belül ellátni a sérültet, az egész raj visszaáll!


Kivérzési idő: 30 perc

1. Ha eltaláltak, csak a felcsert hívhatod magadhoz, kiabálva, suttogva, jelbeszéddel, de egyéb információt nem adhatsz sem az ellenfelek hollétéről, sem másról.
2. Amíg sebesült vagy társaid használhatják a nálad lévő felszereléseidet (fegyver, tárak, rádió, stb.) amennyiben ehhez Te is hozzájárulsz.
3. Mikor megkaptad az ellátást a medictől, ismét teljes értékű harcképes játékos vagy. Ezután elmesélheted mit láttál, mi történt, de CSAK MIUTÁN ELLÁTTAK!!!

Sebesült mozgatása

Sebesült társakat kilehet vonni a tűzharcból. Ez történhet egy, vagy több fővel is. Lényeg, hogy a sebesült nem fut, csak biceg, vállra támaszkodik, vagy háton cipelik, földön huzzák. A lényeg, hogy éljétek bele magatokat, hogy sebesültek vagytok.


Infuzió

Az infúzió használatával fel lehet gyorsítani a sebesült társak gyógyulását.
Az infúziót csak a HQ-n kijelölt Medic sátorban használhatják a Medicek
Mindkét oldalnak van lehetősége egy-egy maximum 4 fős Medic raj felállítására ( ha lesznek rá önként jelentkezők ) akik a harctéren is tudnak infúziót használni , limitált mennyiségben.
Csak a rendezők által kiosztott infúziók használhatok.

Az infúzió használata, hatása:
- Ha egy sebesültet a Medic infúzióra köt azzal 15 percenként egy sebesülést gyógyul. (Azaz lekerül 1 kötés)
- Ha valaki infúzión van arra nem vonatkozik a kivérzési idő.
- Ha valakit harmadszor is eltalálnak és 30 percen belül infúziót kap, akkor az infúzióra kötés után 15 perc elteltével két találatosnak számít (újra harcolhat). Még 15 perc elteltével már csak egy találatosnak számít, újabb 15 perc elteltével a katona teljes értékű harcos - az összes kötés lekerül.
- Infúzióra kötött sebesült nem harcolhat!
- Ha bármilyen okból meg kell szakítani a sérült infúzió adagolását, akkor a 15 perc újra kezdődik.


Gránát , 40mm , Rakéta , Aknavető, Késelés

Gránát:
- Minden a forgalomban kapható, a MASZ2015 által engedélyezett Airsoft gránát használható.
A házi építésű gránát, bomba, szigorúan TILOS!
- A " robbanástól " számított 5 méter sugarú körben “öl”, ha nincsen a játékos és a robbanás között fedezék. Abban az esetben, ha fedezék áll a játékos és a robbanás közé, úgy a robbanás sérülést nem okoz.
- A robbanástól nem védenek - nem számít fedezéknek: bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.

40mm gránát:
- Engedett a BB szóró, a szivacs rakéta.
- A becsapódástól számított 5 méter sugarú körben “öl”, ha nincsen a játékos és a robbanás között fedezék. Abban az esetben, ha fedezék áll a játékos és a robbanás közé, úgy a robbanás sérülést nem okoz.
- A robbanástól nem védenek - nem számít fedezéknek: bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.

Rakéta:
- Engedélyezettek a lágy hab (Polifoam) rakéták. Indítani szigorúan csak gyári replikából (RPG, AT4 , M72 law stb.) Házilag barkácsolt tilos!
- A hab / szivacs rakéta becsapódástól számítva 15 méter sugarú körben “öl”, ha nincsen a játékos és a becsapódás között fedezék. Abban az esetben, ha fedezék áll a játékos és a robbanás közé, úgy a robbanás sérülést nem okoz.
- A robbanástól nem védenek - nem számít fedezéknek: bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.
- A rakétavetőből indított BB szórás ugyanazt a hatást éri el, mint a 40mm gránátnál.

Aknavető:
Hakkotsu engedélyezett, házilag barkácsolt megoldás szigorúan tilos!
- A hab / szivacs rakéta becsapódástól számítva 15 méter sugarú körben “öl”, ha nincsen a játékos és a becsapódás között fedezék. Abban az esetben, ha fedezék áll a játékos és a robbanás közé, úgy a robbanás sérülést nem okoz.
- A robbanástól nem védenek - nem számít fedezéknek: bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.

Késelés:
- Kizárólag gumikéssel.
- Szúrni tilos! Csak vágás!
- Minden vágás egy találatnak számít.
- A kés által okozott találat gyógyítható.


Rádiózás / Csatornakiosztások

Coalition Forces: 1-3
Rendezői: 5
Szahalin/Orosz erők: 7-8

- Minden rajnál legalább egy rádió kötelező! (Ajánlott a tartalék rádió, illetve akkumulátor)
- Ha elromlik, lemerül, állandóan elnémítják a manók és nincs tartalék rádió, az egyenlő a rajnak a HQ-ra küldésével ! Amelyik raj nem tudja megoldani, hogy legalább 1 darab működőképes rádiója legyen, az számíthat a HQ hosszan tartó őrzésére!
Tilos a PMR frekvencián kívül, más frekvencia használata!

Lehallgatás : Szigorúan tilos! ( kivéve, ha sikerül bejutni az elenséges HQ-ra és ott megszerezni a titkos rádió kódot és azt a saját HQ-ra eljutatni. Ha sikerül akkor lehetősége lesz a HQ-nak az ellenséges csatornát keresni és lehallgatni / dezinformáciokkal zavarni határozatlan ideig és csak a HQ-nak !! )


FIGYELEM! WARNING! POZOR! UWAGA!

- A játékot igyekszünk színesíteni számotokra olyan karakterekkel, akik nem feltétlen a tűzharc, a lövöldözés miatt lesznek jelen, fotósok, szerepjátékosok stb...
Kérünk titeket figyeljetek rájuk, ne vegyük el a kedvüket, hogy izgalmasabbá tegyék játékunkat, feleslegesen ne pazaroljatok rájuk BB-t.
Könnyű lesz őket azonosítani, tudni fogjátok kikre vonatkozik ezen kérésünk.
- Egymás elhagyott tárgyaira figyeljünk, ha megtaláljátok, legyetek szívesek azokat adjátok le a szervezőknél!
- A játékon csak regisztrált személyek vehetnek részt!
- A játékra történő regisztrációval elfogadod, hogy az eseményen önszántadból és saját felelősségedre veszel részt. Elismered, hogy megfelelő védőfelszereléssel rendelkezel.
Elismered továbbá, hogy a játék szabályait, valamint a MASZ 2015 szabályrendszerét elolvastad és alkalmazod.
- A szemüveg használata az egész játék alatt KÖTELEZŐ (parkolóba történő belépéstől, kilépésig)! A szemüveg nélküli játékosokat figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!
- Érkezés után azonnal regisztrálj! Kérjük, legyen kéznél a személyigazolványod is!
- Hop-up belövés csak a kijelölt helyen és irányba!
- A kronózáshoz mindenki egy darab üres tárral a kezében, belőtt hop-upal jelenjen meg! Kronó után tárat kivesz, fegyvert biztosít!
- Tárat csak az eligazítás után, a játék kezdetével lehet ismét a fegyverbe helyezni.
- A MASZ 2015 FPS határait szigorúan vesszük! Ne hozzál pont 400, 500, vagy 600 FPS-es replikát.
- A pályán a medicelésen és a "késelésen" kívül TILOS mindenféle fizikai kontaktus!
- A rendezvény előtt és alatt alkoholt és egyéb tudatmódosító szereket fogyasztani szigorúan TILOS!
- Arra kérünk, hogy amennyiben mégsem tudsz a játékon részt venni, azt legalább a játék előtti napon jelezd. Nem elég a leregisztrálás, kérünk, hogy PM üzenetben is jelezd felénk!
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

A hozzászólást 14 alkalommal szerkesztették, utoljára zolly hétf. jún. 19, 2017 8:30 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 190
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin - Guardsman Wrath
HozzászólásElküldve: hétf. jún. 19, 2017 8:25 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Az esetleges kánikulára tekintettel bővül a Dress Code :
zubbony helyett póló esetén :

Koalíciós erők
Vagy az egyenruha mintájával megegyező , vagy OD , vagy Khaki / Tan

Szahalin/Orosz erők
Vagy az egyenruha mintájával megegyező , vagy fekete , vagy az Orosz kék-fehér csíkos felső.
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 190
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin - Guardsman Wrath
HozzászólásElküldve: csüt. jún. 01, 2017 6:36 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
- Változott a Medic szabály
- Részletezve , hogy mire számíthatsz
- Felkerült a belépő / fizetési feltételek.
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. ápr. 18, 2012 6:49 am
Hozzászólások: 24
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin - Guardsman Wrath
HozzászólásElküldve: szomb. máj. 27, 2017 8:29 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Figyelem!

Frissült a játékkiírás, kérjük olvassátok át alaposan!
_________________
Alba Force Airsoft Team 2007 - Székesfehérvár
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat ... 3/?fref=nf

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 190
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin - Guardsman Wrath
HozzászólásElküldve: vas. ápr. 09, 2017 2:40 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
bmester írta:
meg lesz nyitva a jelentkezés? vagy mindenki rendezni fog? :D


Megnyitva és lesznek játékosok is ;)
A részletes szabályzat 2017-05-20. után.
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd aug. 21, 2007 8:15 am
Hozzászólások: 162
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin - Guardsman Wrath
HozzászólásElküldve: pén. ápr. 07, 2017 3:08 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
meg lesz nyitva a jelentkezés? vagy mindenki rendezni fog? :D

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Coalition Forces Bravo - 4 fő (Max 20 fő)
Apache (ShadowOperators) , Fegyver: M4 - 370 FPS , MK23 - 320 FPS
Flynn (ShadowOperators) , Fegyver: M4 - 370 FPS
IBW_Sanyi (I.B.W.) , Fegyver: AK 74 - 380 FPS
Kova86 (Dabas S.A.S) , Fegyver: M4 - 380 FPS , P 226 - 260 FPS
Coalition Forces Delta - 8 fő (Max 20 fő)
bmester , Fegyver: Nincs megadva
bufeslali (Unit KSE) , Fegyver: M4 - 370 FPS , M9 - 280 FPS
feketebalazs0410 (Nomad) , Fegyver: M4 - 370 FPS
kiralycsaba (S.A.B.) , Fegyver: AKMS - 370 FPS
Laz (Szpesöl Tím) , Fegyver: PTW M4 - 390 FPS , Plusz 3 fő
pista (Nomad) , Fegyver: spr - 495 FPS , M9 - 300 FPS
SEAL (Nomad) , Fegyver: M4A1 - 370 FPS , M1911A1 - 300 FPS
szili (Nomad) , Fegyver: M4 - 370 FPS , M9 - 300 FPS
Coalition Forces Golf - 6 fő (Max 20 fő)
Egervari (Danger Close) , Fegyver: M4 - 385 FPS , Glock - 350 FPS
GrIm (Danger Close) , Fegyver: G 36 - 0 FPS , Colt 1911 - 0 FPS
Joe Hellsoft (Danger Close) , Fegyver: M14 - 410 FPS , SIG P226 - 300 FPS
JokerTörpi (Danger Close) , Fegyver: M249 - 360 FPS , Walter P99 - 350 FPS
S.Doog (Danger Close) , Fegyver: M4 AEG to - 390 FPS , P-14, M 1911, - 290 FPS
Vivax (Danger Close) , Fegyver: L22A2 - 380 FPS , P99 - 300 FPS
Coalition Forces India - 7 fő (Max 20 fő)
FamasRobi (ZALA Seal Team) , Fegyver: ICS M4 - 380 FPS
farkas911 (ZALA Seal Team) , Fegyver: M4/M203 Shorty - 375 FPS , MEU - 300 FPS
Kalaska (I.B.W.) , Fegyver: AK-74S - 380 FPS , M9 - 220 FPS
Nelson (Highlanders) , Fegyver: JG G36C - 370 FPS
SkyRacer (Zala Seal Team) , Fegyver: ICS CXP-UK1 - 385 FPS , ICS Ble-Alpha - 300 FPS
TheObi (I.B.W.) , Fegyver: PJ M4 Custom - 370 FPS
Utas (I.B.W.) , Fegyver: CAER - 395 FPS , M7A1 - 360 FPS
-= LEZÁRVA! =- Coalition Forces Kilo - 5 fő (Max 10 fő) -= LEZÁRVA! =-
Buko (Dabas.S.A.S) , Fegyver: M4 - 370 FPS , P229 - 290 FPS
Dávidka (Dabas S.A.S.) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Glock 23 - 230 FPS
flo0d3r (Dabas S.A.S) , Fegyver: m4/m14 (dmr) - 500 FPS , p226 - 230 FPS
SIKI (Dabas S.A.S) , Fegyver: HK416 Custom - 380 FPS , P226 - 290 FPS
titkovics (USMCHUN) , Fegyver: bar10 - 560 FPS , glock 18c - 200 FPS
Rendező - 5 fő (Max 10 fő)
csokypuding (A.C.H.) , Fegyver: Sárga mellény - 990 FPS , Wouxun - 0 FPS
Lenyn , Fegyver: Nincs megadva
t.norbi , Fegyver: Nincs megadva
victorinox (I.B.W.) , Fegyver: M4A1 - 390 FPS
zolly (A. C. H.) , Fegyver: Nincs megadva , Baofeng + Nagoya - 0 FPS
Russian-Szahalini Guard - 19 fő (Max 120 fő)
$peedY (Fehérwar) , Fegyver: AK74 - 360 FPS , AK74MN - 360 FPS
Blackburn (Invaders) , Fegyver: M4 - 380 FPS
COFi (VP Dynamic AST) , Fegyver: AK 74MN - 396 FPS , ASG beretta - 320 FPS
Daro (Feherwar) , Fegyver: VSS Vintorez - 380 FPS
DICE , Fegyver: AK-103 - 380 FPS , AK-104 ФСБ - 380 FPS
gabor678 (SZVAP) , Fegyver: акс74у - 360 FPS
grHawk (Grim Reapers) , Fegyver: Ak-74 - 360 FPS , Glock 17 - 300 FPS
Hunwarrior (Renegát) , Fegyver: AK-74 - 370 FPS , Glock - 250 FPS
Jules50 (INVADERS J.T.F) , Fegyver: M4A1 - 340 FPS , 1911 MEU - 340 FPS
Kisjuhi (Renegát) , Fegyver: AKMs - 0 FPS
Leves8 (Fehérwar) , Fegyver: PKM - 360 FPS , USP 45. - 300 FPS
Raziel (Alba Force) , Fegyver: AK105 - 380 FPS , 1911 - 300 FPS
spartan (Feherwar SZAK) , Fegyver: AK74 - 380 FPS
Szenti (Fehérwar) , Fegyver: OTs-03 SVU - 450 FPS , M&P 40 - 340 FPS
Szergej (VP Dynamic AST) , Fegyver: AK-105, Dragunov SVD - 550 FPS , TT-33 Tokarev - 300 FPS
VasoliHUN (Angry Bears) , Fegyver: AKM - 390 FPS , Glock 23 - 300 FPS
WARXion (BroForce) , Fegyver: SVD - 485 FPS , P226 - 300 FPS
zsivany (Renegát) , Fegyver: Akms - 365 FPS , Glock 17 - 300 FPS
zuluaga (fehérWar) , Fegyver: M-103 Katlyn - 375 FPS , USP.45 Wynonna - 215 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Lory-sr valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség